2018-03-27

Švedija tampa teroristine valstybe. 41 švedų teroristas suimtas Sirijoje


Breitbart praneša, kad 41 Švedų teroristus iš „islamo valstybės“ suėmė kurdų pajėgos. Penki iš suimtųjų yra aukštas pareigas užimantys šios teroristinės organizacijos nariai. Kurdai informavo Švedijos žiniasklaidą, kad „jie suėmė teroristus, kurie žudo nekaltus žmones.“


Švedų kovos su terorizmu specialistas Magnus Ranstorp „lėtą Švedijos reakciją“ kovojant su islamo teroristais, kuris juos vadina „radikaliais islamo džichadistais“, aiškina tuo, kad Švedijoje nėra reikiamų įstatymų ir teroristų profilaktikos.

Į Švediją jau sugrįžo 150 šių teroristų iš Artimųjų Rytų, keli iš jų buvo persekiojami pagal šios šalies įstatymus.

Švedijos vidaus reikalų ministras Morgan Johansson 2017 metais atsisakė iš islamo teroristų atimti Švedijos pilietybę, o kultūros ir demokratijos ministrė Alice Bah Kuhnke pasiūlė šiuos tarptautinius nusikaltėlius priimti į Švediją ir „padėti jiems integruotis į visuomenę“. Teroristams Švedijoje buvo skiriami būstai, tiekiami beprocentiniai kreditai, organizuojami profesinio rengimo kursai.

Švedijos vyriausybės veiksmai akivaizdžiai rodo, kad ši valstybė globoja teroristus, leidžia jiems laisvai kirsti savo valstybinę sieną, tuo metu, kai šie nusikaltėliai žudo nekaltus gyventojus Sirijoje ir Irake, Švedija jiems moka pašalpas.

Visa tai leidžia teigti, kad Švedija yra teroristinė valstybė, remianti tarptautinį islamo terorizmą. Kito paaiškinimo nėra.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą