2018-03-30

„Visi turi pamatyti, ką pabėgėlis padarė su mūsų dukterimi“


„Sensoriai kontroliuoja jos organizmo funkcijas, o vamzdeliais tiekiamas oras į plaučius. 24-metė Vivien K. jau kelios dienos yra reanimacijoje. Moteris tapo auka „pabėgėlio“ užpuolimo prie supermarketo Žemutinėje Saksonijoje.


„Vienintelio, ko mes norime – tai, kad mūsų duktė pasveiktų. Visi turi sužinoti, ką padarė pabėgėlis“, - Vivien tėvus cituoja portalas „Germania.“

Po sužeidimo peiliu gydytojai buvo priversti pašalinti merginos blužnį ir dalį kasos. Po keturių dienų nuo užpuolimo mergina prabudo po dirbtinės komos.

„Germania“ primena, kad nukentėjusioji Vivien ir jos 25 metų amžiaus draugas Dominikas K. atvyko apsipirkti į supermarketą „Edeka“, eantį Burgvedelyje, Žemutinėje Saksonijoje.

Parduotuvėje pora prie kasos sutiko du paauglius „pabėgėlius“ sirus 13 ir 14 metų amžiaus, kurie buvo kažko nepatenkinti ir įžeidinėjo kasininkę. Vivien užstojo kasininkę ir paprašė vaikinus baigti skandalą. Prie išėjimo iš supermarketo prie merginos priėjo 17-metis skandalistų sirų brolis ir smeigė merginai peilį į pilvą.

Banditas „pabėgėlis“ yra suimtas, o valdžia nekomentuoja situacijos dėl pasikėsinimo nužudyti. Yra žinoma, kad nusikaltėlis atvyko į Vokietiją 2013 metais, kaip „pabėgėlis“.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą