2018-03-06

Baltųjų genocidas PAR. JTO gina tik Afrikos juodaodžių teises



Europos užtvindymas afrikiečiais ir musulmonais Briuseliui yra pirmaeilis uždavinys. Tai, kad baltieji Pietų Afrikos Respublikos gyventojai, kurie sukūrė šią šalį, yra metodiškai naikinami, prieš juos vykdomas genocidas, nejaudina nei ES vadovus, nei SNO valdininkus, kurie būna labai jautrūs, kai įtaria pažeidžiant afrikiečių teises.



Pietų Afrikos Respublikos parlamentas balsavo už tai, kad baltuosius fermerius nuvaryti nuo jų žemės. Į šalies konstituciją ruošiamasi įnešti pataisas, leidžiančias konfiskuoti žemę pas baltuosius fermerius be jokių kompensacijų. Tokia buvo prezidento Cyril Ramaphosa rinkiminė platforma, kuris į valdžią PAR atėjo sausio mėnesį.

2017 metų spalį tūkstančiai baltųjų buvo išėję į Pietų Afrikos gatves, protestuodami prieš baltųjų žudynes žemės ūkio rajonuose. Protestuojantys tvirtino, kad fermeriais ne tik bus nuvaryti nuo savo žemės, bet greičiausiai bus sunaikinti rasiniu pagrindu. 

BBC tyrimas parodė, kad 2017 metų lapkričio mėnesį baltųjų nužudymų skaičius buvo didžiausias nuo 2010-11 metų. Nuo 2016 metų balandžio iki 2017 metų kovo buvo užmušti 74 fermeriai, metais anksčiau – 58.

Virš 12 000 žmonių pasirašė peticiją, kurioje prašoma JAV prezidento Donaldo Trampo leisti Pietų Afrikos baltiesiems emigruoti į JAV.

Onlain-peticija kviečia Trampą „imtis būtinų priemonių, kad inicijuoti skubų planą imigracijos baltųjų būrų išvykti į JAV“. Būrai - tai terminas, naudojamas aprašyti pietų Afrikos olandiškos, vokiškos arba hugenotų kilmės gyventojams, kurie taip pat dažnais vadinami afrikaneriais.

Peticijoje sakoma, kad Trampas privalo nustoti priiminėti pabėgėlius iš Somalio ir iš Artimųjų Rytų. Tvirtinama, kad jie „negali būti tinkamai patikrinti“, - ir leiskite vietoj jų atvykti į šalį baltiesiems iš Pietų Afrikos.

Panaši peticija, kviečianti ES prezidentą Žaną Klodą Junkerį, Vokietijos kanclerę Angelą Merkel ir Didžiosios Britanijos premjerę Terezą Mej, leisti baltiesiems pietų afrikiečiams atvykti į ES, surinko 17000 parašų.



ES reakcijos nėra. Jiems yra svarbiau vežti negrus ir musulmonus į ES negu gelbėti nuo mirties vokiečius ir olandus, kurie sukūrė PAR. Tai dar kartą patvirtina, kad pasaulio vyriausybei pagrindinė užduotis yra baltosios rasės žmonių sunaikinimas.

JTO gina tik Afrikos juodaodžių teises

Praėjusią savaitę JTO žmogaus teisių Tarybos ekspertai pareiškė, kad Izraelis pažeidžia Afrikos migrantų teises, nes „dešimtys tūkstančių Eritrėjos ir Sudano piliečių, kurie sudaro stambiausią užsieniečių grupę, iš prašiusių prieglobsčio Izraelyje, yra per prievartą išsiunčiami į neįvardintas šalis.“

Afrikiečiai į Izraelį atvyko pažeisdami Izraelio įstatymus, yra nusikaltėliai, čia niekas jų nežudo, kaip PAR žudomi vietiniai baltaodžiai gyventojai, bet JTO sunerimusi dėl jų teisių. Tik kodėl SNO, JAV ir ES nesiima jokių veiksmų prieš PAR, kur vykdomas baltųjų genocidas?



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą