2018-03-19

Theresa May nubaudė Peterburgo sodomą


Anglijos premjerė pati to nenorėdama nubaudė Peterburgo sodomitus. Rusijos URM pranešė, kad atsakydama į nedraugišką Anglijos gestą iš Rusijos išsiunčia 23 karalystės diplomatus ir stabdo Britų tarybos veiklą.


Rusų portalas „Katiuša“ nurodo, kad Rusijos URM pranešė apie Britanijos generalinio konsulato uždarymą Peterburge, o taip pat„Britų tarybos“ veiklos stabdymą (Peterburge jis buvo uždarytas jau anksčiau).

Pažymima, kas „būtent per šias struktūras dešimtmečius buvo koordinuojamos dauguma antirusiškų akcijų: nuo kino festivalių iki Elcin-centro ir palaikymo čečėnų separatistų. Generalinio konsulato veikla apėmė ne tiktai Sankt-Peterburgą, bet ir visą šalį.“

Plačiau apie tai „Katiuša“ išsamiai papasakojo jau anksčiau savo žurnalistiniame tyrime.


Toliau apie Rusijos URM žingsnius "Katiuša" rašo: „Be tiesioginio pederastų ir kitos „penktosios kolonos“ finansavimo, prisidengiančių teisių gynėjų pavadinimu, Forin ofisas buvo ideologo vaidmenyje ir koordinatoriumi visos antirusiškos veiklos – tampriai bendradarbiaudamas su amerikiečių diplomatine atstovybe ir žvalgybos struktūromis.“

Peterburge Anglija kuravo daugybę antirusiškų nevyriausybinių organizacijų, kurias finansavo eilės šalių konsuliniai skyriai, tarp jų Švedijos, Suomijos Danijos ir Norvegijos. 

Rusijos URM pažymėjo, kad Rusija atsakys į visus Didžiosios Britanijos nedraugiškus gestus.

Suprantama, kad nuo to eilinį kartą kentės Rusijos sodomitai, gyvenantys ir „besidauginantys“ už ES pinigus, o rusai dar labiau palaikys Vladimirą Putiną. Štai tokia rusiška dialektika. Anglijos sodomas turėtų tai įsisavinti.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą