2018-03-14

Vienoje musulmonai sukėlė chaosą: grasinimai teroru internete, kruvinos „pabėgėlių“ atakos Praterstern požeminėje perėjoje



Po trijų musulmonų teroro peilių atakų, įvykusių pastarosiomis dienomis, musulmonų smurto banga Vienoje neslūgsta.

Šiandien Krone praneša, kad Austrijos policija yra gavusi „slaptą įspėjimą dėl teroro grėsmės“.

Jūs norite „karo iš Sirijos Europos gatvėse“ ir „policija ir teismai“ bus atakuoti. Paskelbtame internete pareiškime kviečiama kovai prieš europiečius trijų dienų bėgyje.


Pareiškimus išplatinę ekstremistai perspėjo apie „susirėmimus Europos miestuose“, kad jie atkeršyti už Sirijos apsiaustį. „Kovinis įsakymas“ veikia visoje Europoje. Tekstas pasirodė kovo 10 dieną. Tikėtina, kad kovo 11 dienos teroro aktas prie Irano atstovybės ir sargybinio puolimas prie parlamento buvo inspiruotas šio įsakymo.


Šis teroro įsakymas Austrijoje buvo paskelbtas tik kovo 13 dieną. Krone klausia, kodėl apie pavojų nebuvo informuotas visuomenė.

Lietuvos valdžia apie galimą pavojų iš viso nutylėjo, nors mūsų kariai dalyvauja NATO operacijose islamo šalyse.

Austrijos kariuomenei po šio grasinimo internete buvo duotas „įsakymas maskuotis“. Jie į kareivines užeina ir išeina su civiliais drabužiais.


Kruvinos „pabėgėlių“ atakos Praterstern požeminėje perėjoje

Požeminė metro perėja prie Praterstern atrakcionų parko Vienoje tapo „pabėgėlių“ kruvinų atakų prieš praeivius, apsaugos darbuotojus ir policiją vieta. Antradienį vakare čia vyko riaušės, kuriose dalyvavo maždaug 20 „pabėgėlių“.

Vidaus reikalų ministras Herbert Kickl (FPÖ) prieš „pabėgėlius“-banditus iš „karštų taškų“ ėmėsi specialių priemonių ir organizavo „stambaus masto operacijas.“

Prasidedant policijos operacijai Praterstern ten buvo 50-60 „agresyviai nusiteikusių“ imigrantų. Sulaikyti trys įtariamieji afganai. Dviem atvejais „pabėgėliai“ buvo areštuoti už pasipriešinimą pareigūnams, trečiu atveju „dėl tvarkos pažeidimų“.


Ministras Kickl informavo visuomenę, kad su „svetimais įstatymais nebus toliau taikstomasi“. „Jeigu prieglobsčio prašytojas yra areštuojamas, ši procedūra turi greitai pasibaigti“, - pasakė ministras.

Ministro žodžiais, šios operacijos Vienoje bus vykdomos sistemingai, o įstatymus pažeidę asmenys po bausmės atlikimo bus deportuojami.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą