2018-03-02

Angela Merkal apkrėtė vokiečius niežais



Vakar Vokietijos dienraštis die Welt skaitytojams pranešė apie dar vieną „Merkel svečių“ atneštą epidemiją – niežus.

Angela Merkel, vienašališkai atidarydama ES sienas nelegaliems imigrantams, sukėlė mirtiną pavojų Europos gyventojams. Atėjūnai, kurie nepraėjo jokio karantino, iš Azijos ir Afrikos atsilikusių užkampių atnešė į Europą aibę užkrečiamų ligų.



Kocho instituto ataskaita, paskelbta 2017 metų liepos 12 dieną, pateikia duomenis apie 50 infekcinių susirgimų, atneštų į Vokietiją nuo 2015 metų. Ataskaita parodė, kad Vokietijoje labiausiai plinta šios ligos: adenovirusinis konjuktyvitas, botulizmas, raupai, cholera, kriptosporidiozė, dange karštligė, echinokokozė, entero hemoraginė E. coli, liambliozė, hemofilija, gripas, hantavirusas, hepatitas, hemoraginė karštligė, ŽIV/AIDS, raupsai, vidurių šiltinė, maliarija, tymai, meningokokinė infekcija, meningoencefalitas, paratitas, parašiltinė, raudoniukė, šigeliozė, sifilis, toksoplazmozė, trichineliozė, tuberkuliozė, tularemija, dėmėtoji šiltinė ir kokliušas.

Die Welt rašoma, kad skaičius susirgimų niežais, apie kuriuos jau buvo užmiršta Vokietijoje, prasidėjus masinei imigracijai „ėmė sparčiai augti“. Vasario pabaigoje Barmer ligonių kasų pranešimu niežais nuo 2016 metų sirgo 7800 Šlezvigo-Holsteino gyventojų. Susirgimų per praėjusius dvejus metus padaugėjo 2/3. Tokia pati padėtis ir Hamburge.

Agentūros dpa 2017 metų lapkričio mėnesio duomenimis, susirgimų skaičius išaugo iki 420 (Diuisburge) ir 223 (Bochum). 2016 metais viso buvo 123 ir 229 atvejai. Miunsteryje pranešama apie 36 susirgimo atvejus, kai prieš metus jų buvo devyni.


Die Welt skaitytoja Maria F. rašo: „Aš dirbu ligoninėse 40 metų ir per visus tuos metus matėme tik vieną šašelį. Tai buvo 1970 m. Prisimenu, kad baigiau savo ordinatūrą tais metais. Nuo to laiko aš maniau, kad pas mums išnyko niežai.

Die Welt skaitytojas Manfred N. rašo: „Terminas "karantinas" kilęs iš lotyniško termino "quattuor", nes imigrantai pirmą kartą turėjo praleisti 4 savaites karantine, norint įsitikinti, ar jie yra sveiki. JAV, pvz., imigrantai pirmą kartą atvažiavę į Ellis salą išbūdavo ten 4 savaites, tada, jei viskas buvo gerai, jie atvykdavo į šalį. Protinga priemonė. Kadangi tai nebuvo įmanoma dėl mūsų (gerosios Merkel) kontrolės praradimo, šiuo metu labai padidėjo susirgimų niežais, tuberkulioze, dantų ligomis ir kitais susirgimais, kurie nėra įprasti čia. Tai yra faktas. Tuo metu JAV vis dėlto galėjo kalbėti apie šiuos dalykus atvirai, nes šiandien pas mus tai negalima dėl politinio korektiškumo.“

Aš manau, kad Europos tautos privalo surengti didžiausiai 21 amžiaus Europos nusikaltėlei Angelai Merkel tribunolą. Ji atnešė Europos tautoms nelaimes, kurios gali būti palyginamos tik su Adolfo Hitlerio piktadarybėmis.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą