2018-03-09

Lietuvą ėdančios sąrašų ir sorošų utėlės


Gausybė parazitų ant gyvūno kūno reiškia jo išsekimą, greitą mirtį. Taip ir ant mano mirštančios Tėvynės Lietuvos kūno knibždėte knibžda parazitų: liberalų, globalistų, korupcionierių ir taip toliau.

Patys šlykščiausi parazitai, kuriuos sunku aptikti, kurie įslaptinti. Tai dviejų rūšių „kirkšninės utėlės“: KGB-istai ir sorošistai.



Visą šį Lietuvos parazitų knibždėlyną ėmė nesenai dezinfekuoti Vitas Tomkus. Ačiū jam. Kokie gyviai čia sukruto! Tarp jų ir konservatorių „jaunikis“ Arvydas Anušauskas: rusofobas ir militaristas su geru šizofrenijos prieskoniu.

Paaiškėjo, kad tai „Judas“, pardavinėjantis Lietuvą už 3,500 dolerių, kurie pagal tuometinį kursą kaip tik ir atitiko saujai Judo sidabrinių. Kiek Seime tokių Judų anušauskų, parsidavusių, nupirktų ir kenkiančių Lietuvai?


Mano nuomone, sorošistai yra ne mažesnis blogis už įslaptintus KGB-istus. Gali būti kad nemaža dalis Lietuvos priešų yra abiejuose sąrašuose. Nėra skirtumo, kokios utėlės yra spalvos: žydros, ar raudonos. Žemiau keliais žodžiais paliesiu žydrųjų-sorošinių Lietuvos utėlių populiaciją

Lietuviškos Sorošo utėlės Europos parlamente

2017 metų lapkričio pradžioje Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas nurodė šalies specialiosioms tarnyboms patikrinti Sorošo „nekomercines organizacijas“.

„Sorošo tinklas, kuris siekia daryti povaikį Europos gyvenimui, turi būti atskleistas“, - pažymėjo Orbanas. Tai iš naujo atkreipė dėmesį į DC leaks 2016 metų rugpjūtį paviešintą Džordžo Sorošo „Atviros visuomenės“ archyvą. „Atvirosios visuomenės“ dosjė nurodomi 226 deputatai. Ten pažymima, kad jie jau bendradarbiavo su Sorošo organizacija ir „gali būti panaudoti vėl“. Pastatyti savo žmones į tarptautines politines struktūras, kad jie užsiimtų liberalių projektų lobizmu - variantas garantuojantis sėkmę.

Europos Sąjungos parlamentą tiesioginiuose rinkimuose renka Europos Sąjungos piliečiai. Paskutinieji rinkimai vyko 2014 m. gegužės 25 d. Tai didžiausias pasaulyje daugiatautis parlamentas: 751 narys iš 28 valstybių atstovauja daugiau nei pusei milijardo piliečių. Lietuvai atstovauja 11 parlamentarų.

Pasirodo, mes nežinome, kokius žmones renkame, bet stebimės, kai jie balsuoja už imigraciją, „genderinę lygybę“, vienalytes santuokas, valstybių suvereniteto naikinimą ir panašias Sorošo „Atviros visuomenės“ programas, skirtas Europos tautų naikinimui.

Tarp Sorošo maitinamų EP socialinių parazitų daugiausiai social-demokratai, kairieji, ekologai ir „žalieji“. Kurie gi Lietuvos atstovai dirba ne Lietuvai, o Sorošui.

Kumqat Consult (Nyderlandai) pagal G. Soros Open Society užsakymą parengė jos sąjungininkų sąrašus 2014-2019 kadencijai Europos Parlamente, viso 226 nariai iš 751 parlamentaro.


Lietuvai sąrašuose atstovauja P. Auštrevičius, du darbuotojai frakcijose : Renaldas Vaisbrodas – ALDE (liberalai), Lietuvoje ir F. Kukliansky žmogus LŽB , Rasa Rudzkytė (S&D).

Ar Lietuvos saugumas ėmėsi Petro Auštrevičiaus, to buvusio Euroderybininko sudirbusio derybas, nieko gero neišsiderėjusio? Ar timptelėjo šitą galimai parsidavusį gyvį už ausų, kad jis liautųsi mums kenkęs?

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas ne kartą tvirtino, kad „egzistuoja Sorošo planas“, kuris numato kiekvienais metais į ES perkelti milijoną migrantų iš musulmonų pasaulio ir juos paskirstyti tarp bendrijos valstybių.

Atsakydamas į priekaištus, kad Vengrija ne „solidari“ su kitomis ES valstybėmis, Orbanas pasakė: „Mes negalime būti solidarūs su žmonėmis, kurių tikslas yra pakeisti europinę kultūrą ir kurie kėsinasi į mūsų identiškumą“.

Vengrijos premjero Viktoro Orbano žiniomis, „Sorošo projektas“ numato kiekvienais metais atvežti į Europą po 1 milijoną musulmonų, o kiekvieno jų išlaikymui priversti ES valstybes imti kreditus, kad kiekvienam pabėgėliui tektų po 29 000 eurų per metus iš šių kreditų.


Sorošo fondas – Lietuvos parazitų inkubatorius

http://lebionka.blogspot.lt/2017/04/soroso-fondas-susmirdes-globalizmo.html
2017 metų balandžio 18 d. milijardieriaus Džordžo Sorošo valdomas „ Atviros Lietuvos Fondas“ (ALF) vėl atnaujino savo veiklą Lietuvoje.

ALF valdybos pirmininke buvo išrinkta sociologė, religijotyrininkė VDU docentė Milda Ališauskienė, buvusiai ilgametei ALF valdybos pirmininkei Irenai Veisaitei suteiktas šio fondo garbės narės vardas.

Kiti nariai – LRT Radijo žurnalistė Audra Čepkauskaitė, „EIKA“ vadovas Domas Dargis, sociologas, kriminologas, VU profesorius dr. Aleksandras Dobryninas, „IQ“ vyriausiasis redaktorius ir leidėjas Ovidijus Lukošius, filosofas, VU docentas dr. Nerijus Milerius, politologė, Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos profesorė dr. Jūratė Novagrockienė, kultūros istorikas, VU docentas dr. Aurimas Švedas ir teisininkas, Mykolo Romerio universiteto profesorius dr. Justinas Žilinskas.

Sorošo fondo veikla Lietuvoje atnaujinta tuo metu kai JAV ir Rytų ir Vidurio Europos valstybėse po JAV prezidento Donaldo Trampo išrinkimo imta kritiškai vertinti Sorošo finansuojamų nevyriausybinių organizacijų veiklą.

Makedonijos premjeras Nikola Gruevskis taip pat paskelbė, kad būtina atlikti visuomenės „desorosizaciją“. Sausio mėnesį jis pradėjo judėjimą, kuris vadinasi „Stop operacijai Sorosas“.
Lenkijos valdančios partijos lyderis Jaroslavas Kačinskis (Jaroslaw Kaczynski) pareiškė, kad Dž. Sorošo valdomi fondai „siekia visuomenės be tapatybės“ ir parėmė pastangas apriboti jų veiklą.
Rumunijos valdžia pareiškė, kad Dž. Sorošas „finansavo blogį“ ir iškėlė sau tikslą jį nugalėti. Panašūs judėjimai kilo Serbijoje, Slovakijoje ir Bulgarijoje.

Pernai DCleaks.com nutekinti Dž. Sorošo valdomo Atviros visuomenės fondo dokumentai visam pasauliui atskleidė, kaip pasitelkus šimtus milijonų JAV dolerių kairiųjų iniciatyvų paramai buvo kišamasi į valstybių vidaus politiką visame pasaulyje. Nutekintieji dokumentai atskleidė daugiamilijoninę Sorošo paramą naujajai Europos Sąjungos (ES) pabėgėlių politikai, siekiant Europą užgriuvusią imigracijos krizę paversti „naująja norma“ ir „pastovia būsena“. Jie taip pat parodė, kad Sorošas darė spaudimą JAV prezidento Barako Obamos administracijai siekdamas padidinti į JAV kasmet priimamų pabėgėlių skaičių nuo 70 iki 100 tūkstančių. Be to paaiškėjo, kad milijardierius nurodinėjo tuometinei JAV Valstybės sekretorei Hilari Klinton (Hillary Clinton), kaip elgtis užsienio politikoje, siekė pakeisti abortus draudžiančių šalių įstatymus, užčiaupti islamo kritikus bei kišosi į Europos šalių rinkimus.

Dokumentai parodė Sorošo požiūrį į Europos imigracijos krizę. Sorošas siekė politikams įteigti, kad pabėgėlių krizę reikėtų priimti kaip „naująją normą“ ir atsisakyti požiūrio, jog į ją reikia kaip nors reaguoti, bandant sustabdyti milžiniškus migracijos srautus. Paaiškėji, kad Sorošo grupes Europoje teikė paramą politikams, pasisakantiems už atvirų sienų politiką, taip pat finansiškai rėmė žurnalistus, palankiai atsiliepiančius apie imigraciją į Europą. Pavyzdžiui, Sorošo remiamos grupės agitavo prieš partijos „Teisė ir teisingumas“ išrinkimą Lenkijoje, o pats Sorošas siūlė nepaisyti referendume Britanijoje išreikštos britų valios palikti Europos Sąjungą.

Politikos apžvalgininkės Pamelos Geler (Pamela Geller) teigimu, Sorošas siekia įgyvendinti globalistinę viziją, o islamizaciją mato kaip pasaulinės transformacijos, kurią nori pasiekti, šalutinį efektą: „Jis yra globalistas, kuris tiki, kad sunaikinus tautas bus sunaikintas nacionalizmas ir įsigalės pasaulinė taika, tarp žmonių ištrindama visas sienas ir skirtumus. Globalizacija ir islamizacija iš tiesų yra dvi tos pačios monetos pusės – islamizacijos pagalba Vakarų šalys praranda savo identitetą kaip nepriklausomi, krikščioniški vienetai ir tampa labiau linkusios į globalizaciją, siekiančią atimti iš jų suverenitetą ir veiksmų laisvę. Be globalizacijos ideologijos, islamas prarastų vieną iš mirtiniausių savo ginklų pasaulinėje arenoje. Globalizacijos ideologija, skatinama tokių žmonių kaip Sorošas, užkerta kelią veiksmams, kurie Vakarams leistų apsiginti nuo islamo pavojaus“, – teigia P. Geler.

Naujienų portalo Breitbart duomenimis Sorošas beveik 650 tūkst. JAV dolerių parėmė organizacija Black Lives Matter atsakingą už JAV juodaodžių keliamus išpuolius ir riaušes prieš šalies policininkus bei agresyvų elgesį prieš vietos baltaodžius.

Paviešinti slapti dokumentai atskleidė ir Dž. Sorošo planą kovojant už „moterų teises“ pakeisti įstatymus visose negimusią gyvybę saugančiose pasaulio šalyse, ypač didelį dėmesį skiriant konservatyviajai Airijai. O pasinaudojus šia šalimi kaip pavyzdžiu siekti abortus legalizuojančių įstatymų priėmimo „kitose katalikų dominuojamose šalyse“.

Sorošas – pagrindinis „Moterų maršo“ organizatorius

Sekančią dieną po Donaldo Trampo inauguracijos Vašingtone ir kituose JAV miestuose vyko „Moterų maršas“. Jame dalyvavo beveik 2 milijonai Donaldo Trampo priešininkų. Pranešama, kad virš 50 protestuotojų grupių yra finansuojamos milijardieriaus Džordžo Sorošo - pagrindinio Hilari Klintos rinkiminės kompanijos sponsorių.

JAV jau labai senai turi griežtus iš užsienio finansuojamų NVO reguliavimo įstatymus. NVO turi atsiskaityti prieš JAV valdžias už kiekvieną iš užsienio gautą dolerį. Šitos organizacijos JAV yra vadinamos „užsienio agentais“. Prieš kelis metus analogišką įstatymą priėmė Rusija, visai nesenai -
Izraelis. Šiandien NVO - „užsienio agentų“ kontrolė yra valstybės saugumo neišvengiama būtinybė.

Visos Vengrijos NVO, turinčius užsienio kreditorius, turės atskleisti savo pajamų šaltinius, kad nepasikartotų tokia situacija, kai prie Vengrijos sienų šios NVO atvedė pusę milijono „pabėgėlių“. Apie tai pasakė premjero administracijos vadovas Lázár János.

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas teigia, kad Dž.Sorošo pinigai gali destabilizuoti politinę valstybės sistemą, todėl Sorošo finansuojamiems NVO dedamas „antsnūkis“ - privalomos pinigų šaltinių ataskaitos. Be to šias organizacijas numatoma apmokestinti 20% mokesčių, o surinktas lėšas skirti sienų apsaugai nuo pabėgėlių.

Vengrijoje veikia virš 60 NVO, kurias finansuoja Sorošas. Šalies teisėsaugininkai Sorošo NVO kaltina tuo, kad jos padeda nelegaliems migrantams skverbtis į Vengriją ir padeda čia gauti pabėgėlio statusą. Sausio mėnesį Vengrijos valdžia pareiškė, kad ketina išvyti šias kenkėjiškas Sorošo NVO iš šalies.

Sorošas ir jo finansuojamos organizacijos – grėsmė Latvijos nacionaliniam saugumui

Ventspilio meras Aivaras Lembergs nuomone Džordžą Sorošą būtina įtraukti į „juodąjį sąrašą“ Latvijoje ir uždrausti jam atvykti į šalies teritoriją už antivalstybinę veiklą.

„Internete pasirodė informacija apie tai, kad Džordžas Sorošas leido šimtus tūkstančių eurų pabėgėlių priėmimo idėjų populiarinimui. Sorošas finansuoja pabėgėlių priėmimo propagandą. Latvijoje jis turi organizacijas Delna ir Providus, aš visada sakiau, kad tai absoliučiai antivalstybinės organizacijos. Pabėgėlių priėmimo propaganda, kas galiausiai sukels socialines, ekonomines problemas ir saugumo pavojų – tai antivalstybinė veikla. Aš skaitau, kad Latvijoje reikia uždrausti leisti Sorošo pinigus, uždrausti organizacijas, kurios dalyvauja panašiose kompanijose, kadangi tai kelia grėsmę nacionaliniam saugumui. Džordža Sorošą reikia paskelbti Latvijoje už įstatymo ribų, jam reikia uždrausti įvažiavimą į šalį, kaip uždraudė Rusijos dainininkams. Jį reikia prilyginti Rusijos dainininkams“, - pasakė Lembergs. Jis nurodė, kad prieš kurį laiką Latvijoje jau veikė pabėgėlių priėmimo populiarinimo kompanija.

„Prieš pusantrų metų Latvijoje labai aktyviai propagavo pabėgėlių priėmimą. Šią propagandą vykdė Sorošo kontroliuojamos organizacijos „sorošistai“, kurios yra politinėse partijose. Daugiausiai „sorošistų“ - partijoje „Vienybė“. Aš kviečiu Latvijos vyriausybę, pirmoje eilėje – vidaus reikalų ministrą, paskelbti Džordžą Sorošą persona non grata vardan Latvijos nacionalinio saugumo interesų“, - pasakė Lembergs.

Ko laukia Lietuva, kodėl nenaikina Sorošo utėlių, siurbiančių jos kraują?


Vakar Kovo 8 proga daugelyje Europos miestų Sorošo fondų remiamos feministės, kovojančios prieš gyvybę, išėjo į demonstracijas. Tarp jų, tikriausiai, buvo daug suklaidintų, kurios galvoja, kad Sorošas ir jo sponsoriai mėto pinigus, kad palengvinti moterų gyvenimą: kad jos mažiau dirbtų, turėtų daugiau laisvo laiko, anksčiau išeitų į pensiją, susilauktų ilgesnių motinystės atostogų?

Visai ne, šio šetono tikslas kitas – naikinti baltosios rasės žmones. Vienas iš geriausių tam būdų – abortai. Todėl Sorošo 5-ji kolona ir eina į gatves už abortų propagavimą ir skatinimą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą