2018-03-25

Merkel su draugėmis, kapų žvakėmis ir tūkstančiais išprievartautų mergaičių


Praėjusią savaitę internete pasirodė nuotrauka, kurioje įamžintos trys jaunos merginos. Užrašas skelbė: Angela Merkel, Dalia Grybauskaitė, Tereza Mey. Tiesiog sutapimas? Jos 1991-92 metais mokėsi Džordžtauno tarptautinių ekonominių santykių universitete Niujorke.

Gal tai sutapimas, gal tai ir feikas, nemažai taip manančių. O žvakutės Štralzunde prie Angelos Merkel ofiso, islamistų „pabėgėlių“ išprievartautų ir nužudytų merginų nuotraukos? Juk tai ne feikas. 



O žvakutės Daukanto aikštėje prie Dalios Grybauskaitės rezidencijos, Nijolės Sadūnaitės kalba, keturi nužudyti, galimai nužudyta mergaitė Deimantė Kedytė? Tai juk ne feikas. 

Ir žvakutės Anglijos Telforde, Rotherhame, paminint dešimtis tūkstančių „pabėgėlių“ islamistų išprievartautų mergaičių, nužudytų, sudegintų? Tai juk ne feikas! 


Ir visą savaitę Londone ir Briuselyje kartoti žodžiai „novičok-duračok“ yra irgi ne feikas? Juk „novičok-duračok“ kartojami tam, kad nukreipti europiečių dėmesį nuo tūkstančių išprievartautų ir nužudytų mergaičių, padaryti visus europiečius „duračok“, nesvarbu, kur jie gyvena, ar Štralzunde, ar Vilniuje, ar Rotherhame...

Apnuodytas Rusijos šnipas ir tūkstančiai išprievartautų, dešimtys nužudytų ES mergaičių. Ar palyginamas nusikaltimo mastas? Jei palyginamas, reiškia dujos „duračok“, paleistos iš Džordžtauno suveikė. Reiškia ir nuotrauka tikra, nes ji atspindi šiandieninę ES tikrovę – Made in USA elitą ir dujas „duračok“ europiečių smegenims nuodyti. 

Reiškia – nuotrauka yra tikra!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą