2018-03-15

Afganas norėjo papjauti Merkel! Ją apsaugojo sargyba, Vokietijos vaikų sargyba nesaugo, juos „Merkel svečiai“ pjauna



Trečiadienį policija nukenksmino vyrą, kuris per kelis metrus priartėjo prie kanclerės Angelos Merkel, išeinančios iš Bundestago pastato Berlyne. Jis šaukė „Allach akbar!“



Tik ką inauguruota ketvirtą kartą kanclerė sėdo į limuziną ir išvyko. Užpuoliką surietė Merkel sargyba.


Afganai „pabėgėliai“ ir toliau pjauna vokiečių mergaites: Flensburge papjauta 17- metė

Vokietijoje nuo 2015 metų apsigyveno 2 milijonai Angelos Merkel svečių“. Dabar nėra nei dienos, kad nebūtų papjautas vokietis, rašoma Pi-news. Kovo 12 dienos vakare Flensburgere buvo papjauta 17 metų mergaitė. Žmogžudystės priežastis - ji atsisakė priimti islamą.


Kaip pranešė policija, mergina buvo surasta savo bute „Exe“ rajone su daugybe žaizdų. Jos nepavyko išgelbėti. Prokuroras išdavė arešto orderį 18 (?) metų „pabėgėliui“ iš Afganistano.

Prieš kelis mėnesius vokiečius jau buvo sukrėtusi 15 metės Mios žmogžudystė. Tada „Nepilnametis“ Abdula D., kuriam iš pažiūros ne mažiau kaip 30 metų, Vokietijos Reino-Pfalco krašto Kandel miesto vaistinėje gruodžio 27 dieną papjovė 15-os metų mergaitę Mią. Sekančią dieną po žmogžudystės buvo paskelbta „15 metų“ žudiko nuotrauka. Vokiečius ištiko šokas, nes iš nuotraukos žvelgė subrendęs vyras, kuris mokėsi mokykloje su dvigubai už jį jaunesniais vokiečių vaikais.


Pi-news pažymi, kad Vokietijos visuomenė tapo visiškai beginkle prie svetimos kultūros musulmonų vyrų įsiveržimą, kurie moteris žudo vien todėl, kad jos nepaklūsta šariatui, nepaklūsta vyrams.

Žudikui Flensburgo pagal šiuo metu galiojančius įstatymus, jeigu nebus nustatytas kitas jo amžius, veiks juvenalinė justicija. Jis pasėdės kelis metus kalėjime, o tuomet „šitas žvėris vėl bus išleistas į vokiečių visuomenę“.

Kandel ir Flensburgas dabar gali pasikartoti bet kur, kur yra „Merkel svečių“.

Ketvirto termino kanclerės poste Angelai Merkel turėtų pakakti, kad ji galutinai sunaikintų vokiečių tautą. O gal koks afganas išgelbės Vokietiją? 

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą