2018-03-24

JTO siekia padaryti vaikus lytiniais iškrypėliais


Jungtinių tautų organizaciją (JTO) tampa gimstamumo kontrolės lyga. Naujoji JTO instrukcija skatina penkerių metų vaikų lytinį ir homoseksualistinį „švietimą.“ Pats laikas JTO pervadinti į žmonijos performatavimo departamentą, rašoma portale „Katiuša“. Žemiau pateikiu šio aktualaus Lietuvai straipsnio vertimą.


2018 metų kovo mėnesį JTO išleido naują seksualinio švietimo instrukciją, paremtą „planuojamos tėvystės“ principais. Pagrindinis jo tikslas – išaiškinti auklėtojams vaikų darželiuose ir mokyklose, kaip nuo vystyklų panardinti vaiką į lytinių iškrypimų teoriją ir praktiką.

Vienas iš pagrindinių žmonijos performatavimo centrų – UNESCO – stipriai perdirbo 2009 metų dokumentą „Vispusiškas lytinis švietimas“, kurio pagrindine idėja buvo ankstyvo lytinio gyvenimo stimuliavimas, panaudojant įvairias kontraceptines priemones. Konservatyvūs amerikiečiai pavadino tokią poziciją „masine ataka prieš tėvų teises ir tradicinę moralę, siekiant sunaikinti jaunąją kartą“. Atnaujinta 139 puslapių teksto versija pavadinta „Tarptautinė lytinio švietimo techninė priemonė“

(išleista pagal JTO forsait-projektą „Švietimas-2030) ir jau atvirai primetanti vaikams nesantuokinius ryšius, homoseksualizmą, abortus ir nesibaigiančią gausą „socialinių lyčių“ (genderio ideologija) – vaikams nuo penkių (!) metų amžiaus.

Šioje „švietimo“ priemonėje atviru tekstu pasakyta, kad kalbant apie „seksualumą“ ir „seksualinį švietimą“ reikia kalbėti apie „genderinį identitetą“ (transgenderizmas), seksualinę orientaciją (homoseksualizmas) ir savęs patenkinimą (seksas vardan malonumo). Čia liečiamas genderinės nelygybės klausimas. „Genderio“ temai skirtas atskiras skyrius ir eilė praktinių užduočių, kurios skirtos tam, kad priversti mažamečius vaikus skirti „biologinę lytį“ ir „socialinį genderį“. Šeimos ir santuokos institutas nušviečiamas išimtinai iš netradicinių sąjungų taško, prilyginant jas pagal reikšmę vyro ir moters sąjungai. 

Pateiksime kelias tipines užduotis iš šio leidinio, skirtas formuoti pasaulėžiūrą pas 5-8 ir 9-12 metų vaikus. Vyresnių vaikų moralė ir dorovė ir toliau naikina su naujais seksualiniais „pažinimais“, bet verta nurodyti labiausiai iššaukiančius pavyzdžius. Įsisavindami abecėlę mažyliai pagal UNESCO instrukciją turi išmokti: 
- aprašyti netradicines šeimas, kurias sudaro du ir daugiau homoseksualistų, reikšti jiems pagarbą pagal principą „kiekvienas turi galimybę mylėti tą, kurį nori“,
- suprasti, kad ankstyvos santuokos arba santuokos dėl vieno iš sutuoktinių nėštumo priežasties yra žalingos ir nepageidautinos, kiekvienas gali susituokti, kada panorėjęs. Taip pat absoliučia norma yra gyvenimas be santuokos (pagarba bet kokiam „bendro gyvenimo“ tipui).
- suprasti, kaip „genderinių rolių“ paskirstymas“ šeimoje veikia į tėvystę. 
- aiškiai skirti „genderį“ ir biologinę lytį, mokėti papasakoti apie šiuos skirtumus, mokėti paaiškinti, kaip elgiasi vienas ar kitas vaikas (arba pats pasakotojas) nesutampant šioms sąvokoms. 
- žinoti, kur galima surasti (patikimą asmenį) iš suaugusių, ne iš tėvų, kurie galėtų papasakoti vaikui daugiau „apie jo jausmus ir kūną“,
- gerbti „įvairias praktikas, kuriomis pasireiškia seksualumas“, o taip pat gerbti kitų žmonių genderinį identiškumą (homoseksualistų, transvestitų, „nebinarinių“, belyčių, daugialyčių ir asmenybių su kitokiais lytiniais nukrypimais). 
- papasakoti apie „vyro ir moters reakciją į lytinį stimuliavimą“ ir „seksualinio pasitenkinimo sudedamąsias dalis). 
- suprasti, kad visos seksualinės fantazijos ir norai yra „sveiki“, jų negalima smerkti, kiekvienas gali reikšti „savo seksualinius jausmus“, kai skaito reikalingais,
- naudotis prezervatyvais ir kitomis kontracepcijos priemonėmis (nuo 12 metų amžiaus), suprasti, kad tai pats blogiausias gimstamumo kontrolės ir nepageidautinų nėštumo išvengimo būdas,
- suprasti, kad egzistuoja įvairūs seksualinio pasitenkinimo būdai, kuriuos galima naudoti, kad išvengti ligų ir perduoti savo „meilę ir aistrą partneriui“.


Iki 15 metų amžiaus JTO genderinės scenos taip išplauna paauglių smegenis, kad bet kokia kritika, smerkimas ar negatyvus požiūris į transvestitus, sodomitus ir kitus iškrypėlius sukelti jaunimo pasipriešinimą. Štai jums ir išvirkščioji pusė „tolerancijos“ ir pagarbos „visoms kultūroms ir tradicijoms“. Jeigu pas jus antipederastinės vertybės – tuomet jūs homofobas, transfobas ir t.t., ir jums nėra vietos globalioje ateities visuomenėje. Specialiai tam UNESCO sekso vadovėlyje nurodomos absoliučios vertybės, kurias draudžiama neigti ir užginčyti. Tarp jų – suprantama vis tos pačios „lygybės ir pagarbos“. Štai tokia nesudėtinga priemonė, leidžianti vystyti homodiktatūrą pieš kitaminčius. 

Šie nauji standartai, kritikų nuomone, stimuliuoja ankstyvą vaikų seksualumą, ištvirkimą, depopuliaciją ir yra dirva neigimui bet kokios moralės ir dorovingumo, išskyrus lytinių iškrypėlių „moralę“. 

„Tai radikali promiskuiteto, deviatyvių ryšių ir abortų propaganda. UNESCO požiūris į lytinį „švietimą“ grindžiamas malonumo gavimo principu ir praktiškai niekuo neribojamas. Tai ataka prieš sveiką nekaltą vaikystę iš galingų ir labai turtingų struktūrų pusės“, – komentavo šį dokumentą Family Watch International prezidentė Sharon Slater.

Krikščionys ir kita viso pasaulio tradicinių pažiūrų visuomenė yra šoko būsenoje po šios tarptautinės priemonės publikavimo. Čia taip pat yra skyrius, skirtas faktiniams duomenims palaikantiems diegiamas tezes. Problema tik tai, kad visa ši „faktinė“ medžiaga buvo renkama kovojančių už abortus ir pederastinių NVO. O kaip jos sugeba iškraipyti realybę, siekdamos paremti savo nužmoginančias iniciatyvas, Rusijoje gerai žinoma. Pakanka vien pateikti pavyzdį su fondu „Anna“, šiuo metu įtrauktu į užsienio agentų sąrašus, kuris sistemingai tiekė mūsų įstatymų leidėjams ir lobistams „Prievartos profilaktikos šeimoje“ įstatymą, jų melą iššaukiantį melą apie 14000 moterų, kiekvienais metais mirštančių nuo savo vyrų rankų Rusijos šeimose. Lygiai taip pat vyksta ir JTO: UNESCO ir Europos komisija remia seksualinių laisvių dainius, kaip Gotmacherio institutą Niujorke, jų mokslinius tyrimus, kalbančius apie naudą susilaikymo. Sveikos žmogaus psichikos formavimas tradiciškai auklėjant, jų atmetamas. Milijonų tėvų protestas prieš naują globalią sekso politiką vadinamas „senamadišku, paremtu baime ir neapykanta“.

UNESCO standartai reikalauja iš mokytojų reklamuoti abortus, kuriuos maskuoja formuluotė „reproduktyvinės žmogaus teisės“: „Apsaugojimas nuo neplanuoto nėštumo ir nesaugių abortų reikalauja iš valstybės liberalizacijos įstatymų, garantuojančių moterims teisę į saugius abortus“. Feministėms tai įsikūnija į negudrų lozungą „Mano kūnas – mano kūnas!“, naujame sekso vadovėlyje kalbama apie tai kitais žodžiais: „Absoliuti valdžios (valstybės) pareiga – galimybė žmogui kontroliuoti savo kūną“.

Amerikiečių prolaif-ekspertai nurodo į sąmoningą klaidą UNESCO vadovėlyje, kur kalbama, kad problemos, kylančios pas paauglį šiame lytinio brendimo etape – pyktis, depresijos, stresai, jaudulys ir t.t. – surišti su kitų žmonių netolerancijos pasireiškimu, o ne su jo asmeninėmis psichikos problemomis. Taip pat dokumente kalbama, kad ŽIV-infekuoti jauni žmonės turi teisę į „savo seksualinius jausmus“ kitų atžvilgiu, ir tuo pačiu metu „jų negalima versti atskleisti jų ŽIV-statusą“. Tai aiškus sukūrimas pavojingos situacijos sveikam jaunimui, ypač atsižvelgiant į skatinimą „įvairių būdų seksualinio pasitenkinimo“. Yra jame ir užslėpta prostitucijos propaganda, nes mokytojams draudžiama smerkti seksą be įsipareigojimų. 

Tikrieji šios socialinės inžinerijos tikslai aiškiai matomi ataskaitoje UNICEF apie masinę programą seksualinio švietimo Tailande. Po vertingų paskaitų pradinų klasių mokinių paprašė pavaizduoti piešiniuose tai, ką jie išmoko. Dauguma vaikų nupiešė seksualines scenas, apsinuoginusius paauglius, lytinius organus, abortus ir kontraceptyvus superherojų pavidalu, ginančius nuo nepageidaujamų pasekmių, atvaizduotų vaikų pavidalu. Be ankstyvo psichikos pažeidimo, tai tikras himnas neomaltizmui ir gyventojų depopuliacijai. Parašai po piešiniais kalba už save.

Lyginant su ankstesniu vadovėliu, šiame yra stebimas JTO spaudimas į visas valstybes, siekiant kuo greičiau tai įgyvendinti. Laukiama, kad UNESCO pati finansuos vaikų darželius ir mokyklas visame pasaulyje, kurios su tuo sutiks. (A.L. Aš nejučia prisiminiau skandalą aplink anūko šeimos švietimo-auklėjimo įstaigas ir pagalvojau: šitos kiaulės tai būtinai išsivolios UNESCO purve.)

Gyvybės gynėjai JAV mato gerą ženklą Donaldo Trampo pareiškime dėl JAV išėjimo iš UNESCO iki šių metų pabaigos. Oficialūs Rusijos asmenys, sprendžiant iš visko, yra toli nuo panašių žingsnių, tačiau yra pagrindo baimintis, kad provakarietiškas lobi visose valdžios šakose greitai sugriebs naujas direktyvas „brangių partnerių“ ir jas realizuos slapčia ir labai ryžtingai. Pirmosios kregždutės atskrido – tai visos Rusijos seksualinio švietimo pamoka 2017 metų gruodžio 1 dieną, prisidengiant kovos su ŽIV ir nelaukta draugystė sveikatos ministrės Veronikos Skvorcovos su „koviniais pederastais“ su Eltonu Džonu priešakyje. Akivaizdu, kad Švietimo, Sveikatos ministerijose ir vyriausybėje pakanka globalistų pastumdėlių, taip kad visiems šalininkams fiziškai ir moraliai sveikos Rusijos negalima prarasti budrumo.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą