2018-03-28

Graikijoje vyksta skandalingas procesas: mertropolitas Ambrosijus gali būti įkalintas už pasisakymus apie sodomitus



Kalavrito metropolitas Ambrosijus teisiamas Aigio mieste už pasisakymą Facebook, kuriame šventikas pasmerkė homoseksualistus. Graikijos stačiatikių bažnyčia pasmerkė įstatymą, leidžiantį oficialiai registruoti gėjų poras. Konfliktas tarp Vyriausybės ir valstybinės stačiatikių religijos atstovų tapo ypač aštriu, kuomet šalies premjeru buvo išrinktas „Siriza“ (komunistų) partijos lyderis Aleksis Cipras. Jis pareiškė, kad yra netikintis.


Graikų bažnyčios hierarchai ne kartą aštriai pasisakydavo prie sodomitus. Metropolitas Ambrosijus Feisbuke parašė: „Netikėkite jais! Neklausykite jų! Nesiartinkit prie jų! Šį jo pasisakymą prokuroras įvertino kaip parapijiečių kvietimą persekioti gėjus.

Pirmos instancijos teisme bylos nagrinėjimas užtruko kelis mėnesius. Į Aigio mieste vyko daugybė demonstracijų (demonstracijos Graikijoje, reikia pažymėti, vyksta nuolatos, tai šios šalies bruožas).

Ambrosijus po teismo parašė: „Žodžio laisve gali naudotis tik „Siriza“ nariai, homoseksualistai ir anarchistai“.


Prasidėjus globalistų organizuotai masinės imigracijos bangai 2015-2016 metais, metropolitas Ambrosijus pasakė: „Kiekvieną dieną tampa vis akivaizdžiau, kad „imigrantai“, „pabėgėliai“, „nelegalai“ yra Graikijos užkariautojai. Savo ruožtu, politinė sistema juos priima, gina, sukuria jiems palankias sąlygas! Niekas niekuo nesirūpina... Vienas iš valdančiosios partijos Siriza ministrų užvakar pasakė aiškią kvailystę: „imigrantų pagalba bus išspręsta Graikijos demografinė problema“. Kaip matome, vyraiusybė gina mūsų šalies užkariautojus. Pabuskite! Kilkite iš letargo miego! Pažiūrėkite, kas vyksta aplink! Graikija žūsta! Mes lėtai mirštame. Žūsta mūsų stačiatikių ir nacionalinis identitetas! Nejaugi jūs pasiduosite be mūšio? Susimąstykite!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą