2018-03-22

„Atvirų durų politikos efektas“. Švedijoje „pabėgėlių“ prievartos auka tapusi lenkė pasakoja...


Lenkė Agnieška Wisniewska „Šcecino radijui“ papasakojo, kaip ji Švedijoje tapo musulmonų „pabėgėlių“ prievartos auka. Jos nuomone, švedai tokia naivi tauta, kad jie tarptautinėje arenoje turėtų būti vertinami kaip neįvykusi valstybė.



Švedijoje gyvenusi Agnieška buvo užpulta netoli jos namų. Kada ji su pirkiniai grįžo namo, ją užpuolė du tamsūs vyrai, greičiausiai arabai ar afganai. Jie nutempė moterį į parką ir mėgino išprievartauti. Netoli buvo sustojęs sunkvežimis, kurio vairuotojas tikrino savo automobilį. Lenkei pavyko sušukti „gelbėkite“, kas išgąsdino užpuolikus. 

Užpuolikai daužė Agniešką kumščiais į pilvą, ją tampė už plaukų ir daužė jos galvą į medį. Į įvykio vietą atvyko policija, o lenkaitę išvežė į ligoninę. Kada ji paprašė psichologų pagalbos išgirdo, kad pirmoje eilėje gydymas skiriamas imigrantams iš šalių, kur vyksta karas. Pagalbos ji laukė 11 mėnesių.

Ponios Agnieškos žodžiais, ji buvo išprievartauta, kaip moteris, kaip žmogus. Švedijoje kiekvieną dieną yra išprievartaujama daug moterų ir merginų. Tokios istorijos aprašomos Feisbuke, kituose socialiniuose tinkluose. Po 18 valandos švedės bijo išeiti iš namų. Su savimi nešasi dildes nagams, peilius, įvairius aerozolius.

Mergina papasakojo, kokia tragiška situacija yra šiandieninėje Švedijoje, kurios gyventojai nepajėgia suprasti, su kokia didele problema jie susiduria. Dauguma švedų viskam abejingi ir nemato problemos, kol tai neliečia jų asmeniškai, kol jų duktė ar žmona nebus išprievartauta. Jie trokšta padėti visam pasauliui.


Švedijoje yra slepiami „pabėgėlių“ nusikaltimai

Švedų advokatė Elisabeth Fritz  2017 metų rudenį pralaužė Švedijos valdžios melo sieną. Ši narsi moteris teigia, kad dauguma prievartautojų, su kuriais jai teko dirbti, yra imigrantai. Ji pakvietė vyriausybę praskleisti šią vyriausybės sukurtą melo uždangą.

Instagram advokatė Elisabeth Fritz parašė, kad daugėja išprievartavimų ir grupinių išprievartavimų kuriuos įvykdo atvykėliai, jie sudaro „daugumą įtariamųjų“.

Ji tvirtino, kad jos kolega susisiekė su Švedijos nacionaline nusikalstamumo profilaktikos taryba (Brå) ir norėjo ištirti migrantų nusikalstamumo statistiką. Brå jam pranešė, kad tokios statistikos nėra.

Elisabeth Fritz šią situaciją pakomentavo taip: „Jeigu mes norime vykdyti prevenciją ir nedelsiant nutraukti išprievartavimus, laikas sužinoti, kaip atrodo nusikaltėlis. Mes turime rimtai pažvelgti į šį klausimą ir išdrįsti paviešinti nusikaltėlių duomenis. Kaip kitaip galima kovoti su baisiais ir žiauriais visų aukų išprievartavimais. Tai nusikaltimas ir problema. Aš imuosi šio klausimo, nes tai nepriimtina“.

2017 metų sausio mėnesį Švedijos policininkas Peter Springare Feisbuke papasakojo apie imigrantų nusikaltimus Švedijoje ir už tai valdžios buvo persekiojamas. Absoliučią daugumą šių nusikaltimų jo mažame Erebru miestelyje įvykdo išeiviai iš Afganistano, Irako, Sirijos, Somalio, Turkijos. Jo ginti stojo kolegos iš kitų ES valstybių. Ir apgynė.

Panašūs bandymai nuslėpti tiesą prisidengiant „politkorektiškumu“, kurie dabar pasireiškia Švedijoje, gali išplisti ir pas mus.

Kovo 21 dieną portalas Breitbart aprašė 32 „pabėgėlių“ Švedijoje įvykdytų išprievartavimų duomenis.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą