2018-03-14

Telfordas: imigrantai pedofilai degino gyvus britų vaikus. Panašios musulmonų-pedofilų gaujos gali veikti ir kituose Europos miestų imigrantų rajonuose



Britanijos mieste Telforde buvo atskleistas pedofilų tinklas, kurių aukomis tapo virš 1000 vaikų. Šis tinklas savo nusikaltimus vykdė 40 metų, nuo praėjusio šimtmečio 8-ojo dešimtmečio, bet vietos valdžia ir Britanijos policija šiuos nusikaltimus ignoravo. Slėpimo priežastimi buvo tai, kad britų vaikų prievartautojai buvo išeiviai iš pietų Azijos, musulmonai, pirmos, antros ar trečios kartos imigrantai. Skandalas iš karto įgavo politinį atspalvį: juo labiau, kad tai antras šios rūšies pedofilų tinklas, atskleistas pastaraisiais metais. Analogiškas ypač žiaurių imigrantų-pedofilų tinklas buvo išaiškintas 2013 metais įvyko Rotherhamo mieste. Apie tai esu rašęs anksčiau (žiūr. priedą šio straipsnio gale).


Vakarų MIP pažymi, kad „Telfordo pedofilai“ liko nebaudžiami dešimtmečius tik todėl, kad valdininkai ir pareigūnai bijojo tirti dėl galimų kaltinimų „rasizmu“ ir „ksenofobija“.


Kraują stingdo „Telfordo pedofilų“ nusikaltimai, kurie pateko į MIP: tris aukas sudegino gyvas, kelios buvo papjautos. O vietos valdininkai ignoravo pranešimus, kad jų panosėje veikia gerai organizuotas sekso vergių pardavinėjimo tinklas. Reikia pažymėti, kad šį pedofilų tinklą atskleidė ne policija, o žurnalistai, kurie daug kartų skundėsi, kad valdžia padarė viską, kad jiems sukliudyti. Bet kurioje pasaulio šalyje šis skandalas turėjo būti pagrindine MIP tema ilgus mėnesius ir pagrindine tema politinėse batalijose, bet ne Didžiojoje Britanijoje. Manoma, kad siekiant nukreipti britų dėmesį šio imigrantų nusikaltimo buvo ištraukta perbėgėlio šnipo Skripalio apnuodijimo istorija.

Panašios musulmonų pedofilų gajos gali veikti ir kituose Europos miestuose

Pi-news teigia, kad panašūs musulmonų-pedofilų tinklai gali veikti ir Vokietijos miestuose, kur susiformavo ištisi regionai, apgyvendinti „pabėgėlių“ musulmonų. Valdžia sistemingai slepia imigrantų iš Azijos ir Afrikos nusikaltimus, nes vykdo sistemingą baltųjų genocidą.

Pi-news nurodo, kad tokioms pedofilų gaujoms veikti Vokietijoje yra visos sąlygos. Į Vokietiją per kelis pastaruosius metus atvyko iš Azijos ir Afrikos 2 milijonai imigrantų, dauguma kurių yra musulmonai, miestuose susiformavo No-Go zonos. Vokietijoje persekiojami kitaminčiai, žmonės yra įbauginti, už valdžios migracijos politikos kritiką yra atleidžiami iš darbo. Pateikiamas Kiolno 2016 pavyzdys, kai tūkstančio moterų išprievartavimo faktai per naujuosius metus buvo kelis mėnesius slepiami.

Nuorodos:


Priedas


Reportažas iš Anglijos: Rotherhame musulmonai išžagino 1400 mergaičių (A.L.,Šauksmas, 2015-12-27)

Britanijoje vyksta išeivių iš Pakistano teismas, kurie Rotherhamo mieste 13 (!) metų iš eilės prievartavo vaikus, praneša KP, remdamasi anglų spauda.
JĄ APIPILDAVO BENZINU
Karališkojo teismo salė Šefilde – pagrindiniame Pietų Jorkširo grafystės mieste – pilnutėlė. Daug moterų, klausydamos nukentėjusiųjų parodymus verkia.
– Jie mane mušė ir žagino kiekvieną dieną. Du kartus buvo sulaužę šonkaulius, aš turėjau smegenų sukrėtimą – pasakoja, užsikirsdama, Rotherhamo gyventoja. Ji visiškai pražilusi, nors jai kiek daugiau nei dvidešimt metų. O kada susitiko su Aršidu, jai buvo dešimt.
Tada jis davė mergaitei plytelę šokolado. Kitą kartą – kokių dešimt saldainių ir pasiūlė pasivaikščioti. Ji džiaugėsi, kad atsirado kilniaširdis vyresnis draugas. Bet kartą pakistanietis pakvietė vaiką pas save į namus, sumušė ir išžagino.
Ką tiktai nedarė sadistas po to! Žiemos vakarą nuvežė į mišką. Ten pririšo prie medžio ir gesino į ją cigaretes, reikalaudamas, kad ji tuo metu dainuotų „linksmas vaikiškas daineles“.
– Kitą kartą jis uždėjo man ant galvos maišą ir įmetė į automobilio bagažinę, – prisimena moteris.- Po to mane įvedė į purviną kambarį. Nuplėšė drabužius, numetė ant grindų ir uždengė veidą smirdinčiu skuduru. Ėmė pilti ant kojų benziną. Aš buvau įsitikinusi, kad mane sudegins. Vyrų buvo penki ar šeši. Jie kikeno ir įžeidinėjo mane. Ir prievartavo visą naktį.
Vėliau mergaitė sužinojo, kad ją žagino tie, kuriems Aršidas buvo įsiskolinęs pinigų. Taip jis atsiskaitė su jais.
„BALTOS ŠIUKŠLĖS“
Broliai Husein (Aršidui keturiasdešimt metų, Bašarat metais jaunesnis) šaiposi nuo teisiamųjų suolo, pokštauja vienas su kitu. Net čia jie neslepia, kad šitie vaikais jiems – „baltos šiukšlės“. Kaip ir kitiems penkiems kaltinamiesiems, jų tarpe Huseinų dėdei ir kitiems dviem broliams – Madžidui ir Sadžidui Bostan.
Vieną mergaitę beveik du mėnesius kalino rūsyje ir kiekvieną dieną vertė santykiauti su trimis pakistaniečiais. Kita atpažino, kad jos prievartautojas – miesto tarybos narys.
„Ypač didelę paklausą turėjo simpatiškos ir gerai nuaugusios paauglės“, – pareiškė teisėja Sara Rait.
Mergaites įbaugindavo. Grasindavo: „Jeigu papasakosi, nužudysime tave, arba tavo brolį, arba motiną. Arba padegsime jūsų namą“.
Broliai Huseinai ir kiti gaujos dalyviai kartojo, kad „baltas moteris reikia nužudyti“. Jie nei karto nebuvo išniekinę pakistanietės: žiūrėk, jos giminaičiai nusiųstų prievartautoją į kitą pasaulį, o iš „netikėlės“ – kodėl gi ne. Ir savo mažyti džichadą įvykdė. Be to, nebaudžiami.
POLITKOREKTIŠKUMO SMAUGYKLĖ
O kur gi buvo policija? Globos organai? Šeima?
Tarp kaltinamųjų – konsteblis Kenetas Dos. Viena iš aukų kreipėsi į jį pagalbos. Štai jos pasakojimas teisme:
– Jis ėmė ateidinėti pas mane į namus ir pas mano drauges. Ir versdavo jas su juo gultis į lovą. Be to, perduodavo Aršidui narkotikus. Ir grasino mums: išpasakosite, tuojau įkišiu už grotų.
Suprantama, kokia pagalba buvo iš šio „tvarkos sergėtojo“. O kaip jo kolegos?
– Aš visai netikėjau Kenetu Dosu ir nuvykau į policijos nuovadą, – tęsė moteris. – Palikau ten pareiškimą. Kada atvykau ten po kelių dienų, tai išgirdau, kad jis pradingo. O po to man patarė apie viską pamiršti.
Nepaisant to, mergaitė papasakojo motinai. Bet tai nieko nedavė. Pranešė į internatą, kur gyveno. Vėl jokio rezultato. Dar vienas policininkas, į kurį ji vis tiktai kreipėsi, pažadėjo su ja susisiekti. Ir visiška tyla.
Teisme paaiškėjo, kad policija ignoravo 53 pareiškimus nuo nukentėjusiųjų ir jų tėvų, o taip pat tris pranešimus teisėsaugos organizacijų.
Dabar britus apėmė siaubas: kaip tai galėjo įvykti jų tvarkingoje demokratinėje valstybėje?!Bet nepriklausomos komisijos pranešimas išdėliojo visu taškus ant „i“: „Nusikaltimus vykdė jauni pakistaniečiai, ir valdžios nenorėjo su jais prasidėti tolerancijos sumetimais. Policija nekeldavo bylų dėl pedofilijos, bijodama, kad tai grės visuomeninei tvarkai, nes gali atkreipti musulmonų ekstremistinių grupių dėmesį. Be to, vietos valdžia nenorėjo prarasti rinkėjų – musulmonų.“
ATEITIS „BRITŲ KALIFATAS“?
Jungtinėje Karalystėje su milžinišku dėmesiu seka procesą Šefilde, laikraščiai kasdien pateikia apie jį išsamias ataskaitas. Iškyla vis naujos šlykščių įvykių smulkmenos. Pasirodo, vaikus net bandė įtraukti į džichadą! Pripumpuodami narkotikų, juos mokino valdyti ginklus, tame skaičiuje šaunamaisius. Aiškino, kad „netikėliai“ – priešai, su kuriais reikia negailestingai susidoroti. Baltoms mergaitėms tai bus lengva daryti, kas jas įtars… O, žinia, patys broliai Huseinai greitai užkariaus visą šalį.
– Aš buvau įsitikinusi, kad jie jau valdo Rotherhamą, – pareiškė teisme viena iš nukentėjusiųjų.
Vyriausybei spaudžiamai pasipiktinusių piliečių tenka kažko imtis. Išleisti į poilsį Jorkširo grafystės „teisės sargų“ viršininkas ir Rotherhamo miesto tarybos vadovas. Tiesa, laikraštis„The Daily Telegraph“ jas laiko „liliputinėmis priemonėmis“ ir kelia aliarmą: „Ar ne virsime mes kartu su visa Europa į kalifatą?“
Kai kurie Britanijos laikraščiai vadino miestą, kur siautė pedofilai,„The Daily Telegraph“(nors tarp jo 150 tūkstančių gyventojų tiktai dešimt procentų yra musulmonai) ir klausia: kas bus tose vietose, kur anglai liks mažuma?
Sprendžiant pagal gyventojų nuomonės apklausą, pagrindinį pavojų šaliai jų gyventojai mato islamo ekstremistuose. Be to, dėl įvykių Artimuose Rytuose ir pabėgėlių antplūdžio į Europą ši grėsmė tampa vis baisesnė. Todėl šiomis Kalėdų dienomis daugelis Londono gyventojų bevelija „nekišti galvos“. Kuo mažiau būti žmonių susikaupimo vietose. O tai, žiūrėk, šaus į tave arba susprogdins. Arba, kas dabar ne retenybė, puls su peiliu.
Bendrai šiandieninę padėtį ant Temzės krantų aš nepavadinčiau labai šventiška. Kuklesnės tapo iliuminacijos, mažiau eglių gatvėse ir aikštėse. Kai kuriose mokyklose uždrausti tradiciniai rytiniai spektakliai apie Kristaus gimimą. Kaipgi bijo valdžia įžeisti jausmus tų, kurie išpažįsta kitą religiją!..
Tuo tarpu, sekso-džichadistų teismas sukrėtęs Albioną, tęsiasi. Apie kokias siaubingas tolerancijos pasekmes mes sužinosime?
Smulkmenų apie Roterdamo bylą anglų kalba galima paskaityti čia:
Vertė Algimantas Lebionka




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą