2022-01-25

Ar daktaras Fauci yra Vuchano viruso tėvas? Prof.Valentinas Katasonovas

 


Amerikoje jis vis dažniau vadinamas nusikaltėliu. 

Pirmaisiais vadinamosios pandemijos mėnesiais pasaulyje vyko intensyvios diskusijos dėl naujojo viruso kilmės. Buvo dvi pagrindinės teorijos: 1) natūrali naujojo patogeno kilmė; 2) žmogaus sukurtas virusas. Atrodė, kad pirmoji versija buvo vyraujanti, tačiau per pastaruosius metus atsirado vis daugiau įrodymų, patvirtinančių dirbtinę viruso kilmę.

Šiandien vis mažiau abejojama, kad SARS-CoV-2 (COVID-19) iš tikrųjų atsirado Kinijos Vuchano miesto laboratorijoje. Diskusijos persikėlė į kitą sritį: ar patogenai iš Vuchano laboratorijos nutekėjo atsitiktinai, ar buvo pasėti sąmoningai?


Pamažu paaiškėjo kai kurios detalės. SARS-CoV-2 vadinamas Vuchano virusu (ypač JAV žiniasklaidoje). Vaizdžiai tariant, jo motina yra laboratorija Vuchane. Ar jis turi tėvą? T. y. tas, kuris įsakė sukurti naują virusą? Taip, yra tėvas. Apskritai, tai Amerika. Siauresne prasme - daktaras Anthony Fauci, amerikiečių medicinos mokslininkas, imunologas ir infekcinių ligų tyrėjas.

Šis vardas žinomas visame pasaulyje. Jis turi didžiausią cituojamumo rodiklį. 2015 m. žurnalas "Modern Healthcare" pripažino jį vienu iš 100 įtakingiausių žmonių sveikatos priežiūros srityje, tais pačiais metais jis buvo išrinktas pirmuoju "Medicine Maker Power List" sąraše, o žurnalas "Fortune" paskelbė jį vienu iš 50 didžiausių pasaulio lyderių.

Nuo 1984 m. jis dirba Nacionaliniame alergijos ir infekcinių ligų institute (NIAID), kuris yra Nacionalinio sveikatos instituto (NIH) dalis. Vadovaujant prezidentui Joe Bidenui, Fauci de facto tapo pagrindiniu Baltųjų rūmų patarėju pandemijos klausimais. Tačiau tokiu jis buvo laikomas ir prezidento Donaldo Trumpo laikais. Tačiau ankstesnis prezidentas apkaltino Fauci nekompetencija ir rimtomis klaidomis, susijusiomis su "pandemija", ir grasino atleisti Fauci, tačiau to nepadarė.

Vis dar yra daug klausimų apie Fauci. Iki sausio vidurio JAV COVID-19 sirgo 69,8 mln. žmonių, mirė 881 000 žmonių, kuriems buvo nustatyta ta pati diagnozė. Šie skaičiai sudaro atitinkamai 20,6 proc. ir 15,8 proc. visų pasaulio gyventojų, o JAV dalis pasaulio gyventojų skaičiuje yra tik 4,25 proc.

Palyginus šiuos skaičius matyti, kad JAV nepajėgios susidoroti su "pandemija"; epidemiologinė situacija čia daug blogesnė nei daugelyje pasaulio šalių. Už tai atsakingas vyriausiasis infekcinių ligų gydytojas ir prezidento patarėjas Anthony Fauci.

JAV Kongresas jau kelis mėnesius reikalauja Anthony Fauci atsistatydinimo, tačiau jis turi labai įtakingų globėjų. Teigiama, kad Fauci yra "giluminės valstybės" atstovas. Amerikoje jis vis dažniau vadinamas nusikaltėliu. Jo nusikaltimų sąrašą galima rasti praėjusių metų pabaigoje išleistoje Roberto F. Kenedžio jaunesniojo knygoje "Tikrasis Anthony Fauci: Billas Gatesas, didžioji farmacija ir pasaulinis karas prieš demokratiją ir visuomenės sveikatą". Štai ištrauka iš knygos: "Pasaulio akivaizdoje Tony Fauci padiktavo daugybę priemonių, dėl kurių mirė daugiausia žmonių, o COVID-19 aukų skaičius buvo vienas didžiausių iš visų planetos šalių. Tik negailestinga propaganda ir negailestinga cenzūra galėjo nuslėpti jo siaubingus niokojančius veiksmus pirmaisiais COVID-19 epidemijos metais. Jungtinėse Amerikos Valstijose, kuriose gyvena 4 proc. pasaulio gyventojų, mirė 14,5 proc. visų COVID atvejų."

Robertas Kenedis (Robert Kennedy) apibendrina: "Kaip sužinome iš šios 50 metų trunkančios sagos (Anthony Fauci "profesinės" istorijos. - V. K.), daktaro Fauci vaistai dažnai būna mirtinesni už ligas, kurias jie neva gydo. Ne išimtis buvo ir jo išrašyti COVID receptai."

Dr. Fauci kaltinimų sąrašo viršuje yra kaltinimas, kad jis dalyvavo kuriant SARS-CoV-2 patogeną. Šiuo atveju jis turėtų būti atsakingas ne tik už mirtis Amerikoje, bet ir visame pasaulyje.

Pirmaisiais pandemijos mėnesiais kilo įtarimų, kad JAV vyriausiasis infekcinių ligų gydytojas Anthony Fauci dalyvavo abejotinuose eksperimentuose su šikšnosparnių koronavirusu Kinijos Vuchano laboratorijoje. F. Fauci ir jo kolega NIH direktorius Francis Collinsas dėjo daug pastangų, kad išsklaidytų gandus apie SARS-CoV-2 nutekėjimą iš laboratorijos. Šiuo tikslu jie organizavo straipsnio "The Proximal Origin of SARS-CoV-2" (Artimiausia SARS-CoV-2 kilmė) paskelbimą žurnale "Nature Medicine" 2020 m. kovo 17 d. Collinso ir Fauci žmonės tyrė gerbiamų Harvardo, Oksfordo ir Stanfordo mokslininkų publikacijas, kurie suabejojo "Proksimalinės SARS-CoV-2 kilmės" teiginiais ir išjuokė juos kaip marginalus. Apie genetiškai modifikuoto viruso nutekėjimą iš Vuchano laboratorijos Fauci ir Collinsas buvo informuoti anksčiau nei CŽV, tačiau kelias dienas šią informaciją slėpė.

Praėjusiais metais JAV Kongrese buvo surengtas klausymas šiuo klausimu. Fauci buvo išsamiai apklaustas, tačiau davęs priesaiką paneigė visus jam pateiktus kaltinimus. Tačiau įtarimai nebuvo visiškai išsklaidyti. Atsirado naujų įrodymų, kurie sukėlė abejonių dėl Fauci atsakymų Kongresui. Amerikos žiniasklaida vis dažniau vadino jį melagiu.

Štai keletas naujų faktų, susijusių su tyrimu dėl Fauci vaidmens kuriant Wuhan koronavirusą. Prie D. Fauci nusikalstamos veiklos tyrimo labai prisideda 2010 m. Jameso Edwardo O'Keefe'o įkurta tiriamosios žurnalistikos grupė "Veritas Project". Projekto tikslas - paneigti "giluminės valstybės" interesams tarnaujančios JAV žiniasklaidos melą ir pateikti alternatyvias versijas bei požiūrius (dažniausiai pateikiant dokumentus).


"Project Veritas" paskelbė buvusio DARPA mokslininko, JAV jūrų pėstininkų korpuso majoro Džozefo Merfio (Joseph Murphy) ataskaitą, skirtą JAV gynybos departamento generaliniam inspektoriui. DARPA yra Gynybos departamento Pažangiųjų gynybos tyrimų projektų agentūra. Pagrindinius ataskaitos punktus galima rasti sausio 10 d. "Project Veritas" interneto svetainėje paskelbtoje publikacijoje "Kariniai dokumentai apie funkcijų įgijimą prieštarauja Fauci parodymams po priesaikos".

Ataskaitoje remiamasi Amerikos nevyriausybine organizacija "EcoHealth Alliance" (EHA), kurios misija - apsaugoti žmones, gyvūnus ir aplinką nuo infekcinių ligų. EHA vadovas yra Peteris Daszakas. Ši organizacija įgijo DARPA ir Nacionalinio sveikatos instituto (NIH) tarpininkės reputaciją, per kurią vykdomos įvairios jautrios užduotys, susijusios su biologijos, virusologijos ir epidemiologijos tyrimais. EHA pati nevykdo mokslinių tyrimų, bet kaip užsakovas perduoda pinigus tiems vykdytojams, su kuriais DARPA, NIH, CŽV ir kitos JAV agentūros nenori arba negali užmegzti tiesioginių santykių.

Majoro Josepho Murphy ataskaitoje teigiama, kad 2018 m. kovo mėn. EHA paprašė DARPA finansavimo tyrimams, kuriais siekiama "pagerinti šikšnosparnių platinamų koronavirusų funkcionalumą", atlikti. Kitaip tariant, modifikuoti koronavirusus, kad jie įgytų papildomą žalingą poveikį. Šis Eko sveikatos aljanso pasiūlymas buvo įformintas kaip projektas "Project Defuse".

DARPA atmetė pasiūlymą, motyvuodama tuo, kad jis pažeidžia moratoriumą, taikomą tyrimams, susijusiems su dirbtiniu virusų funkcionalumo ir mirtingumo didinimu, taip pat saugumo sumetimais (patogenų nutekėjimo iš laboratorijos rizika).

Po to, kai DARPA atsisakė paremti "Defuse" projektą, jis rado paramą Nacionaliniame alergijos ir infekcinių ligų institute (NIAID) ir asmeniškai jo vadovui dr. Fauci. Fauci ir "EcoHealth Alliance" vadovas Peteris Daschakas jau palaikė glaudžius ryšius. Dr. Davidas Martinas, Amerikoje žinomas finansinės rizikos ir intelektinės nuosavybės valdymo ekspertas, teigia, kad Peteris Daschakas ir Anthony Fauci dar 2016 m. nubraižė pandemijos ir praturtėjimo dėl privalomo skiepijimo planą. Planas išdėstytas dokumente, pavadintame "Medicininių kovos su koronavirusais priemonių (MCM) kūrimas". Daschakas rašė Fauci: "Turime didinti visuomenės informuotumą apie būtinybę imtis medicininių atsakomųjų priemonių, pavyzdžiui, pankoronaviruso vakcinos. Žiniasklaida yra svarbiausia, o ekonomika seks paskui triukšmą. Turėtume išnaudoti šį ažiotažą savo naudai ir pereiti prie tikrųjų klausimų. Investuotojai reaguos, kai proceso pabaigoje pamatys pelną." Davidas Martinas teigia, kad "joks gubernatorius, Teisingumo departamento narys, JAV generalinis prokuroras, joks išrinktas JAV pareigūnas neleistų, kad ši citata būtų paviešinta".

Todėl Fauci pakvietė "EcoHealth Alliance" atlikti tyrimus Wuhane (Kinija) ir keliose JAV vietovėse. "EcoHealth Alliance" gavo dotacijas iš NIAID ir jas skyrė laboratorijai Vuchane. JAV mokesčių mokėtojų pinigus lydinčiuose dokumentuose buvo vartojamos slaptos formuluotės: galutinis koronaviruso "funkcijų išplėtimo" tikslas - sukurti vakcinas būsimoms epidemijoms ir pandemijoms. Murphy savo ataskaitoje Gynybos ministerijai paminėjo, kad jam nerimą kelia tai, jog SARS-CoV-2 virusas, sukeliantis COVID-19, yra "lygiai toks pat" kaip ir vakcinos, kurias kuria NIH ir "EcoHealth" programa Vuchane.

Ši ataskaitos dalis tiesiogiai prieštarauja M. Fauci pareiškimams, kai jis po priesaikos kelis kartus tvirtino, kad NIAID ir NIH nedalyvavo tyrimuose, kuriais buvo siekiama pagerinti šikšnosparnių koronavirusų veiksmingumą.

Neseniai kalbėdamas televizijos laidoje "Sunday Morning Futures" ("Fox News Studios") "Veritas" projekto vadovas O'Keefe'as sakė: "DARPA atmetė pasiūlymą, nes jis buvo per daug rizikingas. Jie nurodė saugumo sumetimus, todėl lieka klausimas: kodėl Fauci tęsė NIAID funkcijų išplėtimo tyrimus, kai Gynybos departamentas manė, kad jie yra pernelyg rizikingi?" Tai aiški užuomina, kad Anthony Fauci šią užduotį gavo "iš viršaus".

https://www.fondsk.ru/news/2022/01/24/doktor-fauchi-otec-uhanskogo-virusa-55386.html









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą