2022-01-11

Nauji faktai apie Koronės nusikaltimą: kaip gaminami variantai (video ir tekstas lietuvių kalba)

 

Rusų savaitraščio „Argumenty nedeli“ (Savaitės argumentai) vyr. redaktorius Andrej Uglanov savo naujausiame video atskleidžia koronės nusikaltimo faktus: „Kas mums įšvirkštė O-mikroną ir kiek „įstatys“ vakcinacijų“

Mano nuomone, autorius ir jo kolektyvo darbuotojai atliko puikų darbą, surinko ir mums pateikė sunkaus nusikaltimo prieš žmoniją faktus. Esu dirbęs genetinės inžinerijos laboratorijoje, susipažinęs su šioje mokslo srityje naudojamais metodais, todėl man autoriaus cituojami moksliniai darbai nekelia abejonių. Man nekelia abejonių ir tai, kad visa ši Koronės afera yra siaubingas nusikaltimas prieš žmoniją, atliekamas panaudojant mokslininkus. Vienas žymiausių pasaulio vakcinų specialistų Geert Vanden Bossche prieš mėnesį rašė: „Akivaizdu, kad žalingas masinio skiepijimo poveikis netrukus taps akivaizdus tiek, kad net ir labiausiai užsispyręs megalomanas turės pripažinti, jog nežino, kur pasislėpti iš gėdos ir kaltės jausmo“.

 


https://youtu.be/Z4a51sypxa4

 


Savo video A.Uglanovas pasakoja:

O-mikronas, iš kur jis atsirado ir kas šio nusikaltimo prieš visą žmoniją užsakovas. Reikalas tame, kad šikšnosparniai neužsikrečia šituo virusu. Užsikrečia tiktai genetiškai modifikuotos pelės, į kurių genomą įvesta žmogaus baltymo intarpas (insercija).

Tam Covid-19 tinka idealiai. Tai nuostabus kileris užmaskuotas neva gamtine kilme. Maksimum užsikrėtimų atsirandant naujiems Covid kamienams kažkodėl stebime Vakarų Europoje ir JAV. O gal visas reikalas tame, kad nauji štamai įvairiuose taškuose išmetami labiausiai mokiose valstybėse?

O dabar svarbiausia – apie pinigus. Vyriausio „Savaitės argumentai“ redaktoriaus nuomonė: Mane, kaip ir daugelį mūsų šalies gyventojų, beprotiškai užkniso kalbos apie naują koronaviruso kamieną O-mikroną. Jau visiems atrodo, kad mums suka galvas ir tokiu būdų iš šalies biudžeto išsiurbia pinigus, kur jie patenka iš mūsų mokesčių ir mūsų darbo.

Mano „Savaitės argumentai“ žurnalistai neįtikėtinų pastangų kaina, tiesa iš visai atvirų užsienio šaltinių, jau sužinojo, kas yra O-mikronas, iš kur jis atsirado ir kas užsakovas šito nusikaltimo prieš visą žmoniją.

Dauguma virusologų O-mikrono atžvilgiu teikia labai santūrius komentarus ir prognozes: nėra pakankamos statistikos, štamą reikia stebėti, ištirti gydymo praktiką klinikose ir laboratorijose. Tačiau yra iššaukiančios keistenybės jo pasirodyme, kuriuos Vakarų mikrobiologai bevelijo nepastebėti.

Priminsiu, kad pirmą kartą O-mikronas buvo užfiksuotas pas Afrikos gydytojus iš Botsvanos. Dėl didelio ŽIV paplitimo šalyje, serga 19% gyventojų, tai ten yra gana šiuolaikinė aparatūra virusų sekoskaitai ir jų genomų tyrimams.

Praėjusiais metais, lapkričio 19 dieną, bendradarbis Botsvanos Harvardo laboratorijos dr.Mojo ir jo bendradarbiai, patikrino PGR testus, kurie buvo paimti iš Covid teigiamų pavyzdžių, surinktų išvakarėse. Buvo keturios sekos, „rodančios labai keistą paveislą, kurio mes anksčiau niekada nematėme“. Aš tik ką citavau dr.Mojo. Cituoju toliau: „tai labai mus neramino, nes mes niekada nematėme tokios kilmės viruso Botsvanoje. Virusologai pamanė, kad sugedo aparatūra, bet pakartotina analizė patvirtino, kad klaidos nėra, o yra akivaizdi viruso mutacija, patikslino Afrikos virusologas. Aš tęsiu jo citatą: „mažiausiai 30 mutacijų viruso spyglio baltyme ir virš 50 mutacijų iš viso. Tai žymiai daugiau negu kituose variantuose šiai dienai. „Tai bylojo apie neraminantį atradimą“, - pabrėžė Botsvakos daktaras

Pirmieji O-mikrono atvejai buvo užfiksuoti pas užsienio diplomatus, dėmesio(!), atvykusius į šalį iš Europos. Kad nekiltų diplomatinis skandalas jis neįvardintos šių valstybių ir diplomatų rango. Tai būtų labai įdomu, ypač jei tarp jų būtų kariniai atašė. Tai leistu spėti apie specialią operaciją atvežimo covid kamieno, kaip biologinio ginklo į Afriką.

Antra keistenybė tai, kad Botsvanoje minėtos laboratorijos aptarnavimą vykdo atstovai Harvardo medicinos mokyklos, kuri kartu su Šiaurės Karolinos universitetu ir Uhanio virusologijos institutu vykdė stambios apimties eksperimentus su koronaviruso S-baltymu. Tikslas – jo patogeniškumo sustiprinimas ir žmogaus imuninės sistemos neutralizavimas.

Galiausiai trečia keistenybė, labiausiai šokiruojanti. O-mikronas mutavo ne iš paskutinių koronaviruso kamienų, o iš jo pirminės Uhanio versijos, kuri išliko tiktai mokslinėse-tyrimo laboratorijose. Į tai nurodė tas pats daktaras Mojo, ištyręs eilę O-mikrono sekų.


Jeigu galvoti, kad O-mikronas yra gamtinė mutaciją, tai reikėtų pripažinti, kad Uhanio versija kažkur tyliai laukė, o po to staiga mutavo, nuo kalnelio vaikų smėlio dėžėje iki Everesto dydžio.

Jis pasirodė esąs pavojingas ir skiepytiems, ir persirgusiems. Įliejo benzino į ugnį ir „Moderna“ kompanijos darbuotojai, kurie pareiškė: kad efektui vakcinacijos nuo O-mikrono reikalinga mažiausiai dar vienas, trečias skiepas.

Savo ruožtu mokslininkai iš Kinijos mokslų akademijos Genetikos ir biologijos vystymosi laboratorijos pateikė įrodymus, kad O-mikronas vargu ar galėjo sukaupti tiek daug mutacijų tiktai žmogaus populiacijoje. Tiktai pagalvokite, kinai skaito, kad O-mikronas negalėjo sukaupti tiek daug mutacijų tik žmogaus populiacijoje. Toliau kinai mano, kad tikėtina gavimui daugiau 30 mutacijų virusui tektų pirma peršokti į pelę, o po to atgal pas žmogų. Tai komentuodamas profesorius Ekingeno universiteto Konstantinas Krutovskis paaiškino, kad šios mutacijos ženkliai sustiprino pajėgumą sąveikos su pelės receptoriaus baltymo ACE-2. Jis yra užkrėtimo instrumentas. Ši naujiena yra dar vienu įrodymu, kad Covid-19 yra dirbtinos kilmės. Reikalas tame, kad šikšnosparniai neužsikrečia šiuo virusu. Užsikrečia genetiškai modifikuotos pelės, į kurių genomą įstatytas intarpas iš žmogaus baltymo.

Prisiminkim 2015 metų eksperimentą, kada Šiaurės Karolinos universiteto (JAV) mokslininkai, Nacionalinių toksikologijos tyrimo centro Arkanzase, irgi JAV, Harvardo medicinos mokyklos, irgi JAV, Instituto Data Farben (JAV), plius Uhanio virusologijos instituto iš Kinijos ir Biomedicinos tyrimo instituto iš Šveicarijos, sintetinės biologijos metodu sukūrė šikšnosparnio koronavirusą, galintį pereiti nuo šikšnosparnio pas žmogų. Tokiu būdu jie modifikavo zoonozinį spyglį koduojantį baltymą ir įgavo galimybę prasiskverbti į žmogaus ląsteles. Kitais žodžiais, jie nurodė koronavirusui vartus įėjimo į žmogaus organizmą ir išmokė jį nulaužti spyną ant šitų durų, t. y. imuninę apsaugą.

Jau tada planetos mikrobiologai kėlė pavojaus signalą pareiškę, kad jei tokiu būdu sukurtos koronaviruso chimeros pabėgs iš laboratorijos, tai tuomet susirgimo trajektorija gali sukelti žmonijai siaubingas pasekmes. Ką dabar ir stebime, remiantis pasaulio MIP.

Paaiškinsiu. Baltymas ACE-2 yra plaučiuose, smulkiose arterijose ir venose, smegenų žievės ląstelėse, dryžuoto kūno, hipotalamo, galvos smegenų kamiene, ir daugumos organų lygiųjų raumenų ląstelėse. Būtent šis Covid-19 fokusavimas sukelia pažeidimą plaučių, žarnyno, juslės ir skonio praradimą ir neurologinio deficito išsivystymą, t. y. pažeidimą konkrečių struktūrų centrinės ir periferinės nervų sistemos. Šios chimeros kūrėjos negalėjo nenuspėti, kad kuria biologinį ginklą su organizmo poliorganų pažeidimo efektu. Naujas štamas turi 50 mutacijų, iš jų 34 yra baltyminiuose junginiuose spyglių, kurių pagalba virusas ir prasiskverbia į žmogaus ląsteles. Potencialiai tai labai pavojinga. Nuomone virusologų kalbama apie koronaviruso šuolį kuris įgijo visą rinkinį mutacijų, kurių poveikis į virulentiškumą ir susirgimo sunkumą dar reikės išsiaiškinti.

 O dabar svarbiausia, apie pinigus. Priminsiu, kad mes esame visai ne kino filmo detektyve, kuriame yra aukos – mes su jumis, žudymo įrankis – COVID-19, yra nusikaltimo motyvai, liko išaiškinti - kas yra žudikas. Naujų vis labiau žudančių mutantų sukūrimo motyvai yra du: Pirmiausiai, tai nepaskelbtas žmonijai biologinis karas iš taip vadinamos Giluminės valstybės pusės, turinčios tikslą radikaliai sumažinti žmonijos skaičių. Čia COVID-19 tinka idealiai. Tai tylus, efektyvus kileris, maskuojamas gamtine kilme. Antras motyvas – globalūs interesai Vakarų Big-Pharma, kuri pasidalina pandemijos pyragą, kuris yra tik pradinėje įsisavinimo stadijoje. Atkreipkime dėmesį į vieną keistą faktą. Maksimum užsikrėtimų, atsiradus naujiems COVID-19 štamams yra Vakarų Europoje ir JAV. Iki pasirodant O-mikronus pandemija praktiškai nurimo Japonijoje ir Afrikoje. O gal visas reikalas tame, kad nauji štamai išmetami daugelyje taškų pačiose mokiausiose šalyse?


PSO duomenimis, pabaigai lapkričio 2021 metų, visame pasaulyje injekuota 7702859718 vakcinos dozių. Dabar prisiminkim, kad lapkričio 9 Pasaulio valiutų fondo vadovai, Pasaulio Banko grupė, PSO ir Pasaulio prekybos organizacija posėdžiavo kartu su vadovais pagrindinių kompanijų, gaminančių vakcinas nuo COVID-19. Visi dalyviai sutiko su tuo, kad reikia skubiai organizuoti tiekimą didelio kiekio vakcinų dozių į valstybes su žemu pajamų lygiu, kur vakcinuota mažiau nei 2,5 procento gyventojų.

Vakarų Big Pharma jau uždirbo iš Covido apytikriai 300 milijardų USD. Tik Phaiser šiais metai uždirbs 100 milijardų dolerių. Vakcinai teks 38 milijardai. Moderna tik ant vakcinos uždirbs 19 milijardų. O dar yra Astra Zeneca, Johnson&Johnson ir dešimtis kitų stambių vakcinų ir vaistų nuo COVID-19 gamintojų. Per ateinančius metus pandemijos pyragas vertinamas 600, o gal ir 800 milijardų dolerių. Pandemijos situacija patinka visiems, kas įtrauktas į jos piniginę apyvartą. Tai ne tik vakcinų gamintojai, bet ir gamintojai atitinkamos įrangos. Čia priklauso ir valdininkai, farmacijos reguliatoriai, gaunantys savo bonusus, premijas ir otkatus. Šioje eilėje stovi ir užsienio bankai, kredituojantys farmacijos pramonę ir vyriausybes, perkančias vakcinas, aparatūrą ir vaistus.

Supranta, kad visi jie reikalauja banketo tąsos ir jis bus pratęstas, nes jie tam turi visus būtinus instrumentus. Liko išsiaiškinti kieno rankomis vykdoma ši pasaulinė operacija.

Pradėsiu nuo to, kad molekulinė biologija pasiekė tokių aukštumų, kad gali iš gabalėlio DNR atgaminti praktiškai bet kokį virusą žinomą gamtoje, bet ir kurti nežinomas chimeras su iš anksto numatytomis savybėmis. Didžiausias galimybes čia turi amerikiečių biotechnologinė sritis. Prie nacionalinių JAV sveikatos institutų yra Nacionalinis centras biotechnologijos informacijos. Jis yra Behesda, Merylendo valstijoje. Jis yra netoliese nuo pagrindinio kūrėjo Amerikos biologinio ginklo Mokslo tyrimo instituto medicinos ir infekcinių ligų Pentagono Forto Detrick. Į jo struktūrą įeinantis skaitmeninių technologijų centras vykdo virusų genomų tyrimus, tiria makromolekulinę struktūrą, replikacijos dinamiką, sąveiką su ląstelėmis taikiniais ir kitus elementus, faktorius ir procesus ir gali iš anksto programuoti viruso funkcijas. Tame skaičiuje viruso sugebėjimą slopinti organizmo gynybines funkcijas arba nukreipti prieš jį. Skaitmeninės biologijos pagrindu kuriamos programos kūrimo virusų, stiprinant jų virulentiškumą ir patogeniškumą jau žinomų.

Dabar prisimename, kad čia išvardinti Covid-19 kamienai savo geneologiją pradėjo taip, kad kiekvienas sekantis kamienas buvo labiau užkrečiamas ir mirtinas dėka mutacijų spyglio baltyme.

Tai prieštarauja gamtinių virusų biologijai, kuris turėjo švelninti savo savybes, kad geriau adaptuotis savo gyvenimo sferoje – žmoguje. Savo programas ši laboratorija realizuoja Vakarų laboratorijose lygio BCL3 arba BCL 4. BCL4 lygio laboratorijų JAV yra 13, DB – 8, Vokietijoje – 4, Šveicarijoje -3, Australijoje – 3. Po 2 – Prancūzijoje ir Kinijoje. Po 1 -Italijoje, Vengrijoje, Čekijoje. Rusijoje duomenų nėra.

Ar ne tai priežastis, kad dabar pandemija labiausiai siaučia JAV ir Europoje, o ne Azijoje, Afrikoje ar Lotynų Amerikoje, kur antikovidinės priemonės nepalyginamai silpnesnės. Juk logiškai viskas turėtų būti atvirkščiai. Pagal žmonių logiką, bet ne pagal logiką vakarų Big-Pharma. Pagal JAV vyriausybės ataskaitas nei viena JAV žinyba neseka BSL3 ir BSL4 laboratorijų JAV. Tai reiškia, kad jokia agentūra neatsakinga už rizikas, susietas su šiomis laboratorijomis. Kitais žodžiais, niekas tiksliai nežino, kuo užsiima šitie centrai. Slaptam kūrimui biologinio ginklo toks tyrimų neskaidrumas yra būtent tai, ko reikia.

O dabar atkreipkime dėmesį į vieną įdomų faktą. Oficiali Amerika daugiau nebekaltina Kiniją, kodėl?

P.S. Mano ankstyvesnis straipsnis bioetikos klausimais: https://lebionka.blogspot.com/2017/11/kodel-bioetika-propaguojantis-amerikos.html



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą