2022-01-15

Vyriausias Izraelio imunologas griežtai kritikuoja masinį skiepijimą ir COVID apribojimus

 


JAV portale „Life Site News“ šiandien referuojamas Izraelio vyriausiojo imunologo Dr. Ehud Qimron laiškas šalies vyriausybei.

"Šiuo metu nėra jokios skubios medicininės padėties, - Izraelio vyriausybei sakė daktaras Ehudas Qimron. Vienintelė ekstremali situacija šiuo metu yra ta, kad jūs vis dar nustatote politiką ir turite milžiniškus biudžetus propagandai ir psichologinei inžinerijai. Izraelio vyriausiasis imunologas kritikavo masinį skiepijimą nuo COVID-19 ir Izraelio sveikatos apsaugos ministerijai adresuotame laiške piktinosi pareigūnais, kurie neskiepytus asmenis "pavadino ligos platintojais".


Tel Avivo universiteto Mikrobiologijos ir imunologijos katedros vedėjo profesoriaus Ehudo Qimron laiške, kurį parašė profesorius, kritikuojamos COVID strategijos, kurių imasi vyriausybės visame pasaulyje ir kurias Qimronas išjuokė kaip "pasmerktas žlugti".

"Pavėlavę dvejus metus pagaliau supratote, kad kvėpavimo takų viruso nugalėti neįmanoma ir kad bet koks bandymas yra pasmerktas žlugti", - rašė jis laiške. "Jūs to nepripažįstate, nes per pastaruosius dvejus metus nepripažinote beveik nė vienos klaidos, tačiau žvelgiant į praeitį akivaizdu, kad beveik visi jūsų veiksmai patyrė didžiulę nesėkmę, ir net žiniasklaida jau sunkiai dangsto jūsų gėdą."

Qimron peikė Izraelio pareigūnus už tai, kad jie atsisako pripažinti, jog COVID-19 skiepai nesustabdys viruso ir nesukurs bandos imuniteto, o to "nepavyko" pasiekti vyriausybinei skiepijimo kampanijai.

"Jūs atsisakėte pripažinti, kad infekcija ateina bangomis, kurios išnyksta savaime, nepaisant ilgamečių stebėjimų ir mokslinių žinių", - sakė jis. "Atsisakėte pripažinti, kad pasveikimas apsaugo labiau nei vakcina, nepaisant ankstesnių žinių ir stebėjimų, rodančių, kad nepasveikę skiepyti žmonės dažniau užsikrečia nei pasveikę".

"Atsisakėte pripažinti, kad paskiepytieji yra užkrečiami, nepaisant stebėjimų. Tuo remdamiesi tikėjotės skiepijimu pasiekti bandos imunitetą - ir tai jums taip pat nepavyko."

Vyresnysis imunologas taip pat pasmerkė Izraelio vyriausybę už tai, kad ji "ignoravo faktą, jog liga dešimtis kartų pavojingesnė rizikos grupėms ir vyresnio amžiaus suaugusiesiems, nei rizikos grupėms nepriklausantiems jauniems žmonėms, nepaisant žinių, kurios dar 2020 m. buvo gautos iš Kinijos".

Tuo pat metu valdžios institucijos taip ir nesukūrė veiksmingos vakcinacijos šalutinio poveikio, kuris neproporcingai paveikia jaunesnius gyventojus, stebėsenos sistemos, tuo pat metu keršydamos gydytojams, pranešusiems apie vakcinų sukeltus sužalojimus, sakė Qimronas. "Gydytojai vengia susieti šalutinį poveikį su vakcina, kad nepersekiotumėte jų, kaip kad persekiojote kai kuriuos jų kolegas", - kaltino jis.

Jauni žmonės susiduria su nedidele mirties ar sunkių ligų rizika dėl COVID-19. Jaunesnių nei 40 metų žmonių išgyvenamumo rodiklis yra ne mažesnis nei 99,9 proc.

Tyrimai rodo, kad vakcinos iš tikrųjų daro didesnę žalą nei pats virusas jaunesnėms amžiaus grupėms. Praėjusį mėnesį britų mokslininkų paskelbtame tyrime nustatyta, kad jaunesniems nei 40 metų vyrams skiepai gerokai labiau nei COVID-19 padidina potencialiai gyvybei pavojingo širdies uždegimo riziką ir gali sukelti mirtinesnes širdies ligos formas.

"Jūs ignoravote daugybę pranešimų apie menstruacijų intensyvumo ir menstruacijų ciklo trukmės pokyčius", - laiške Sveikatos apsaugos ministerijai pažymėjo Qimron. "Jūs slėpėte duomenis, kurie leidžia atlikti objektyvius ir tinkamus tyrimus. Vietoj to nusprendėte kartu su aukšto rango "Pfizer" vadovais skelbti neobjektyvius straipsnius apie vakcinų veiksmingumą ir saugumą."



"Tiesa bus atskleista

Tačiau visuomenės sveikatos pareigūnai "taip pat ignoravo faktą, kad galiausiai tiesa bus atskleista", sakė profesorius. "Ir ji pradeda aiškėti."

"Tiesa ta, kad visuomenės pasitikėjimą jumis privedėte iki neregėto žemumo ir sumenkinote savo, kaip autoriteto šaltinio, statusą", - kaltino jis, atkreipdamas dėmesį į padidėjusius psichikos problemų ir netinkamo elgesio rodiklius tarp Izraelio mokinių per COVID apribojimus.

"Jūs sunaikinote mūsų vaikų išsilavinimą ir jų ateitį", - sakė Qimron. "Privertėte vaikus jaustis kaltais, išsigandusiais, rūkyti, gerti, įgyti priklausomybę, mesti mokslus ir kivirčytis, kaip liudija mokyklų direktoriai visoje šalyje. Jūs pakenkėte pragyvenimo šaltiniams, ekonomikai, žmogaus teisėms, psichinei ir fizinei sveikatai".

Izraelis garsėja viena griežčiausių pasaulyje reakcijų į COVID-19, ne kartą įsakęs paskelbti savaitės trukmės nacionalinius lokautus ir įvedęs skiepų "žaliąjį leidimą" patekti į visus, išskyrus "svarbiausius", ekonomikos sektorius. Praėjusią vasarą šalis panaikino daugumą apribojimų, tačiau rugpjūčio mėn. juos vėl sugrąžino, nes skiepyti žmonės užplūdo Izraelio ligonines dėl vakcinos gedimo.

Tačiau tai nesutrukdė sveikatos priežiūros institucijoms nuteikti žmones prieš neskiepytuosius ir pateikti juos kaip "ligų platintojus" ir "visuomenės priešus", teigia Qimron:

Jūs apšmeižėte kolegas, kurie jums nepasidavė, nuteikėte žmones vienus prieš kitus, suskaldėte visuomenę ir poliarizavote diskursą. Be jokio mokslinio pagrindo žmones, nusprendusius nesiskiepyti, pavadinote visuomenės priešais ir ligų skleidėjais. Beprecedenčiu būdu skatinote drakonišką diskriminacijos, teisių atėmimo ir žmonių, įskaitant vaikus, atrankos dėl jų medicininio pasirinkimo politiką. Atranką, kuriai trūksta bet kokio epidemiologinio pagrindimo.

Qimron konkrečiai atkreipė dėmesį į Didžiojo Baringtono deklaraciją - pareiškimą, kuriame patariama riboti COVID apribojimus ir tikslingai apsaugoti didelės rizikos grupes, kurį pasirašė daugiau kaip 60 000 mokslininkų ir medicinos specialistų visame pasaulyje. Izraelio pareigūnai nusprendė "tyčiotis, šmeižti, iškraipyti ir diskredituoti" pasirašiusius asmenis, o tuo pačiu metu stumti politiką, kuri "tik pridėjo papildomų aukų už viruso pažeidžiamus asmenis", - sakė Qimron.


"Ekonomika, kurią sugriovėte, bedarbiai, kuriuos sukėlėte, ir vaikai, kurių išsilavinimą sugriovėte, - jie yra perteklinės aukos tik dėl jūsų pačių veiksmų".

"Šiuo metu nėra jokios skubios medicininės pagalbos, - tęsė imunologas. "Vienintelė nepaprastoji padėtis dabar yra ta, kad jūs vis dar nustatote politiką ir laikote didžiulius biudžetus propagandai ir psichologinei inžinerijai, užuot nukreipę juos sveikatos apsaugos sistemai stiprinti."

"Ši avarinė situacija turi būti sustabdyta!"

https://www.lifesitenews.com/news/doomed-to-fail-senior-israeli-immunologist-blasts-covid-restrictions-mass-vaccination-in-powerful-letter/?utm_source=top_news&utm_campaign=usa

P.S. Manau, kad Lietuvos mokslinei bendruomenei pats laikas ruoštis Ingridos Šimonytės, Arūno Dulkio, Viktorijos Čmilytės ir kitų nusikaltėlių tribunolui pagal Niurnbergo kodeksą. Šie nusikaltėliai turi kalėti iki gyvos galvos.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą