2022-01-06

Trys aktualūs klausimai vakcinų specialistui G.V.Bossche

 


Trys klausimai, kylantys neskiepytiems asmenims: 

- Ką neskiepytiems reikia daryti bangų metu?

- Ar neskiepytam vaikui saugu mokykloje kartu su kitais paskiepytais mokiniais?

- Ar turėtume vartoti profilaktinius vaistus?



Prof.Geert Vanden Bossche atsakymai:

Neskiepytųjų padėtis šiuo metu tampa vis sudėtingesnė dėl nepagrįstos diskriminacijos. Tačiau aš vis kartoju, kad neskiepytieji dabar turėtų vis mažiau nerimauti dėl savo sveikatos. Jeigu jie palaipsniui didino savo kontaktus, jų įgimta imuninė sistema jau turėtų būti gerai ištreniruota. Treniruotė pasiteisins tik su sąlyga, kad esate geros sveikatos ir laikotės sveikos gyvensenos taisyklių (!) (kurios jau turėtų būti gerai žinomos).

Net kontaktai su SVEIKAIS skiepytiniais turėtų tapti mažesne problema. Tačiau labai svarbu, kad žmonės vartotų maisto papildus (be abejo, vit C, cinką), kai tik nesijaučia 100 % sveiki. Ir toliau vartokite vitaminą D žiemą. Reguliariai vartoti imbierą ir kurkumą taip pat yra gera idėja! Venkite didelių ir dažnų susibūrimų, tačiau pasirūpinkite, kad jūsų imuninė sistema išliktų treniruota (todėl svarbiausia - reguliarūs kontaktai!).

Galiausiai, bet ne mažiau svarbu: psichinė sveikata yra labai svarbi, pasirūpinkite, kad būtumėte geroje kompanijoje ir netaptumėte baimės auka!

https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/q-a-010-unvaccinated-and-fearless


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą