2022-01-27

„Jei Dievo nėra, tai viskas leidžiama“, o belgų iškrypėliui – Gedimino ordiną!

 


Apleido Dievas Lietuvą, matyt, kartu su milijonu lietuvių emigravo, tyliai, galvą panarinęs, vietą šėtonui užleido... Aš jį dar iš sovietmečio pamenu, iš Krinčino apylinkių, kur prie Platelių, iš botanikos praktikos. Jis tuomet stogastulpiuose sėdėjo, toks liūdnas, gal jau tada viską žinojo: ko sovietiniai bedieviai nepadarė, tą landsberginiai p...rastai padarys - pribaigs ir Dievą, ir Lietuvą.

Lenkams už 20 metų Vilniaus okupacijos – trys raidės, o ko rusai blogesni, kodėl jiems už 200 metų okupacijos pagrindinių x ir й raidžių prie lietuviško alfabeto nepridėjus, o žydams, už Holokaustą, negi mums problema iš dešinės į kairią rašyti? Čia gi tokia sistema, labai globali, dar Fiodoro Dostojevskio pastebėta, kad „Jei Dievo nėra, tai viskas leidžiama“: narkotikai, visi įmanomi lytiniai iškrypimai, visi iš kalbos išsityčiojimai, o už vėliavos, valstybinės, išniekinimą, šioje Dievo apleistoje žemėje Nacionalinė premija vasario 16 tosios proga Prezidentas įteikia!


Ir pašvilpkit jūs broliai lietuviai, ir tie su „žemaičių pasais“, prie balkonėlio nenaudėliui marksizmo profesoriui, o jis jau visą Judo darbą Lietuvoje atliko, kaip jam Marksas buvo liepęs, todėl ir jo bendramintis Judas iš Belgijos dabar nuogas po „Kryžių kalną“ laksto ir mums visiems ant galvų šika.

Dievo pas mus juk nėra, todėl visas Lauros Remeikienės mergaičių choras iškrypėliui įkandin bėgo, į angelus perrengtas po Kryžių kalną lakstė, o gal ir pati vadovė su Ievos kostiumu įkandin turseno?

Nenustebčiau, kad ir Šiaulių meras, į Adomą perrėdytas, kur tarp kryžių bėgiojo! Kuo jie su Remeikiene blogesni už satanistą Gytį Ivanauską, kurį jau antrą kartą LRT rodė, į „Euroviziją rinko“!


Sako, kad „iš kvailumo ir penį galima nusilaužti“. Neteisybė, visi Lietuvoje senai durniais tapo, kas už pinigą, kas dėl skiepo, o peniai tabaluoja sau sveiki, nors valdžia juos į labai siaurą vietą kaišioti mus pratina. O kaip netabaluos tie peniai, jie juk tam, kad tuščioms lietuvių galvoms balansas kažkoks būtų.


P.S. Vakar Seimo narys Aidas Gedvilas savo FB paskyroje rašė:

https://www.facebook.com/search/top/?q=Aidas%20Gedvilas


SATANISTINIS PEDOFILIJOS SKANDALAS ANT KRYŽIŲ KALNO?

Iš Šiaulių rajono mane pasiekė tokio masto skandalingos žinios, kuriomis net negaliu pasidalinti su Jumis savo Facebook paskyroje, nes ji gali būti tiesiog užblokuota, mat skandalas susijęs su mažamečiais vaikais ... ir ne tik.

Vakar į manę kreipėsi susirūpinę mažamečių vaikų tėveliai, ieškodami pagalbos. Sekmadienį jų atžalos dalyvavo belgų režisieriaus kuriamos juostos filmavime ant Kryžių kalno. Paaiškėjo, kad vienos scenos metu mažamečių vaikų akivaizdoje buvo filmuojamas visiškai nuogas vyras. Scenoje, kurioje vaikai turėjo vaidinti angelus, prieš juos eina nuogas vyras su gyvūno kauke, nešinas kryžiumi su ant krūtinės išpaišytais ženklais. Apie tokį filmo scenarijų, prieš tai nebuvo informuoti nei vaikai, nei jų tėveliai, o po filmavimo dalis vaikų net verkė ir skundėsi, kad jiems buvo šlykštu dalyvauti.

Suprantu, kad Kryžių kalnas yra šventa vieta tiek šimtams tūkstančių tikinčiųjų Lietuvos gyventojų, tiek užsieniečiams, kurie kasmet čia atvažiuoja, ir nuogo vyro filmavimas tikrai nedera tokioje svarbioje vietoje, tačiau net ne tai yra svarbiausia. Akivaizdu, kad filmavime dalyvavę vaikai patyrė didžiulį šoką, kurio, neabejoju, jie nepamirš visą likusį gyvenimą.

Dar daugiau, man asmeniškai kyla labai daug klausimų – kokio tikslo siekė režisierius, filmuodamas būtent nuogą vyrą kartu su vaikais ir dar šventoje vietoje? Jeigu vyras būtų su kelnėmis, ar dėl to nukentėtų genialus scenarijus? Kokie tikrieji šio filmo scenarijaus motyvai? Kas, už kiek ir iš ko, galimai, pirko paslaugas? Ar čia nebuvo prekybos vaikais požymių?

Viešai labai džiaugiamės iš užsienio į Lietuvą priviliotais ,,režisieriais”, tačiau kas iš tikrųjų vyksta filmavimo aikštelėse ir kaip ten yra žalojami vaikai, kokią yra atvažiuojančių režisierių reputacija, panašu, mažai kam rūpi. Skandalinga yra ir tai, kad filmavimas, panašu buvo derintas su Šiaulių rajono savivaldybe, tačiau niekas neužkirto kelio galimam vaikų psichikos žalojimui.

Aš, asmeniškai esu pakraupęs nuo šios žinios ir nuo įrašo, kurį man teko matyti. Juk visi žinome, kad Lietuvoje yra daug tarnybų, kurių funkcija rūpintis vaikų teisėmis, jų psichine sveikata, gerove ir saugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio. Visi buvome liudininkais, kai vaikai yra net atimami iš tėvų ir tuomet jiems tenka nueiti kryžiaus kelius, kad per teismus sugebėtų įrodyti savo nekaltumą. Tačiau kai į Lietuvą atvažiuoja užsienietis „režisierius“, jam yra atviras net Kryžių kalnas, ant kurio jis gali daryti su vaikais ką tik nori?

Tad ši istorija yra gyvas įrodymas, kad tikras pavojus vaikams gali tykoti bet kur ir tarnybos tam neužkerta kelio.

Tik gavęs šią žinią, iš karto informavau Generalinę prokuratūrą, Vaiko teisių apsaugos kontrolierių ir Vaiko teisių apsaugos tarnybą. Labai tikiuosi, kad šios institucijos greitai atliks savo darbą, išsiaiškins šio įvykio aplinkybes ir pateiks savo išvadas, o tėvelius noriu įspėti labai atidžiai stebėti ką veikia ir kur dalyvauja Jūsų vaikai.

P.S. Tam, kad ateityje galėtumėte pirmieji išvysti mano pranešimus, o taip pat ir matyti juos dažniau ir visus, nes Facebook‘as nerodo visų mano žinučių ant Jūsų sienos, kviečiu taip pat tapti mano draugais YouTube (Aidas Gedvilas LR Seimo narys) ir Telegrame Aidas GEDVILAS. LR Seimo narys.

LR Seimo narys Aidas Gedvilas



Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą