2022-01-28

Ar ir dabar norite mirti už „tikėjimą mokslu“?

 


Tikėjimas mokslu“ nūnai pakito. Viduramžiais „tikinčius mokslu“ degino ant laužų, o jie vis tiek rėkė, kad tiki savo mokslu. Dabar mokslininkai susmulkėjo dvasia, ne visi žinoma, prostitutėmis daugelis tapo, už pinigus, ką jau kalbėti apie valdininkus: šie visiškomis dulkėmis ir melagiais virto. Tokiais kosmopolitais be Tėvynės, be Dievo, be lyties, ir be savo nuomonės, kaip „mūsų aukštas gražuolis.“*


Dar vakar visa ši aferistų šutvė skirstė piliečius į gardus, per LRT rengė „pragarą“, o per naktį atsivertė, į visai kitą mokslą patikėjo, tą, kuris Koronę moderniu snargliu, dr.Fauchi ir Co. sukonstruotu, laiko, ir mokslinius straipsnius apie tai beveik 2 metus citavo. Dar anas mokslas, kuriuo net FB cukraus kalnas buvo uždraudęs tikėti, sakė, kad reikia mesti lauk klaidingus PGR testus, o ligonius reikia gydyti, o ne žudyti ligoninėse, ar uždarytus namuose, be gydymo ir artimųjų paliktus.

Tikslai šitos feikdemijos jau pasiekti: ekonomikai - „pizdec“, sugriauti ją pavyko, žmonė liko su nuogais užpakaliais ir į gatves jau eina, kuprotą utėlę nušvilpė, tuojau ir anūkui už pautų sugriebs. Už jūros to šabašo organizatoriai irgi ne durni, ir jiems Niurnbergu 2 pakvipo, todėl sugalvojo kariauti. Juk karas leidžia nurašyti skolas, o nepatenkintus sunaikinti karo lauke.

Aš noriu paklausti: kaip jūs, „mokslu tikintys“, dabar tą visą koronės genetinį šūdą iš savo organizmo iškrapštysite? Juk ten, jūsų organizme, kuris galvą turi tam, kad lietus vidun nelytų, toks fermentas yra – atvirkštinė transkriptazė, jis spyglio baltymo mRNR padeda į chromosominę DNR įmontuoti. Ar jums prostitutė vardu usonis apie tai nepapasakojo, ir tokia mažytė gnyda strioga neinformavo, ir „duomenų mokslininkas“ nutylėjo? Nesakė, kaip jums tą brudą reikės išsikrapštyti lauk?

Pernai rugsėjo 10 d. savo klasės draugą laidojau, tos koronė marmalo pribaigtą, o klasiokai aplink girėsi, kad marmalizuoti, kad „mokslu tiki“. Tai ir jų noriu paklausti: kaip jūs, genetiškai modifikuoti organizmai, dabar tą š., spyglio baltymo geną, labai jums žalingą ir jus nuolatos nuodijantį, jums kraujagysles ir nervines ląsteles ardantį, iš savo chromosominės DNR šalinsite? Ar griūsite kur miške, gatvėje, parduotuvėje, instituto koridoriuje, be „smurto žymių“ ir už „tikėjimą mokslu“?

*PIŠ ir kitų valdančiųjų šėtonų net neminiu, nes tai, mano nuomone, absoliutus blogis.

 

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą