2022-01-13

Vokietijos Paul-Ehrlich-Institutas nustatė, kad nuo koronės dūrių mirtingumas 1900% didesnis

 

BERLYNAS. Paul Ehrlich institutas gavo palyginti daug daugiau pranešimų apie mirtis, susijusias su Covid vakcina, nei po įprastinių skiepų. Tai rodo federalinės vyriausybės atsakymas į Bundestago nario iš AfD frakcijos Renė Springerio (René Springer) klausimą, rašoma portale JUNGEN FREIHEIT.

Paul Ehrich instituto ataskaitoje teigiama, kad nuo 2020 m. gruodžio 27 d. iki praėjusių metų lapkričio pabaigos užregistruota 1919 įtariamų atvejų, kurie baigėsi mirtimi. Per šį laikotarpį buvo suleista 123,4 mln. "Covid" vakcinų dozių. Taigi "Corona" vakcinų atveju pranešimų apie mirties atvejus dalis buvo apie 0,002 proc.

Palyginimui, Vokietijos vyriausybės duomenimis, nuo 2010 m. iki praėjusių metų spalio mėn. pabaigos buvo suleista 194,6 mln. dozių vakcinų nuo gripo, tymų, kiaulytės ir raudonukės (MMR) ir kombinuotų vakcinų (difterijos, stabligės, kokliušo, poliomielito, B tipo Haemophilus influenza, hepatito B). Šiuo laikotarpiu Paul Ehrlich institutui buvo pranešta apie 175 mirties atvejus. 86 atvejai buvo susiję su gripo vakcinomis, 22 - su MMR vakcinomis ir 67 - su kombinuotomis vakcinomis.


Taigi įprastinių skiepų nuo gripo ar tymų atveju registruotų mirčių dalis buvo 0,0001 proc. Taigi, pranešimų apie mirtis po Covid vakcinacijos buvo 1 900 proc. daugiau nei po įprastinės vakcinacijos. Tačiau reikia pažymėti, kad tarp paskiepytųjų nuo Corona daugiausia yra vyresnio amžiaus žmonių ir anksčiau sirgusių asmenų. Tačiau tai taikoma ir tiems, kurie anksčiau buvo skiepyti nuo sezoninio gripo. Nepaisant to, pranešimų apie mirtį dalis čia sudaro tik 0,00006 proc.

Nepaisant to, Paul Ehrlich institutas savo naujausioje saugos ataskaitoje apie šalutinį poveikį ir komplikacijas po"Corona" skiepų gruodžio pabaigoje nurodė, kad, remiantis dabartinėmis žiniomis, rimtas šalutinis poveikis yra "labai retas", o rizikos ir naudos santykis dėl to nesikeičia.

„Atsižvelgiant į šiuos skaičius, skiepų kritikų skepticizmas yra visiškai pagrįstas. Įvesti visuotinę prievolę skiepytis yra visiškai neatsakinga, atsižvelgiant į riziką", - sakė AfD parlamento narys portalui Jungen Freiheit.

Iki šiol Vokietijos valdžios institucijos gavo daugiau kaip 1 200 prašymų atlyginti žalą dėl galimos vakcinos "Corona" žalos. Ketvirtadienį laikraštis "Neue Osnabrücker Zeitung" pranešė, kad 18 iš jų buvo patenkintos, o 30 - atmestos. Ataskaitoje teigiama, kad 1 219 paraiškų, palyginti su 155,4 mln. iki šiol atliktų skiepijimų, atitinka vieną paraišką 127 500 skiepijimų.

Pagal Apsaugos nuo infekcijų įstatymą reikalavimas dėl išmokų iš valstybės yra, jei yra "skiepijimo sukeltos žalos sveikatai ir ekonominių pasekmių, kurios viršija įprastą reakcijos į skiepijimą mastą". Skiepų reakcijos, tokios kaip galvos skausmas, šaltkrėtis ar karščiavimas, neįtraukiamos.


https://jungefreiheit.de/wissen/natur-und-technik/2022/covid-vakzine-gemeldete-todesfaelle-als-bei-herkoemmlichen-impfungen/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą