2022-01-01

RIA Katiuša: Nusivakcinavo iki superzarazos

 

Žemiau pateiku vertimą vakar RIA Katiuša paskelbto straipsnio „Довакцинировались до суперзаразы: нашпигованный «бустерами» Запад ставит антирекорды по ковиду, в антилидерах – проколотое «Спутником» Сан-Марино“ (Nusivakcinavo iki superzarazos: prišpiguoti „busteriais“ Vakarai stato antirekordus, o antilyderiai – išdurtas „Sputniku“ San-Marinas).

Daugiau nei 58 % pasaulio gyventojų buvo paskiepyti nuo kovido bent viena vakcinos doze. Atsižvelgiant į tai, trys šalys, kuriose kasdien fiksuojami didžiausi sergamumo rodikliai, pastarosiomis dienomis atnaujino savo infekcijos rodiklius. Gruodžio 29 d. pasaulyje užfiksuotas absoliutus dienos infekcijų rekordas. Gal Danijos Karalystėje kažkas negerai? Trumpai peržvelgėme naujausius vadinamuosius oficialius COVID-19 sergamumo ir mirtingumo statistinius duomenis, kuriais taip mėgsta remtis politikai ir socialistai, neva moksliškai pagrįsdami įvairias priemones ir sprendimus. Atvirai kalbant, tai kelia siaubą. Po daugiau nei metus trukusios precedento neturinčio masto kovidinio badymo pasaulinės kampanijos atėjo laikas apibendrinti nuguodžiančius rezultatus.


Per kelias paskutines gruodžio mėnesio dienas beveik visur smarkiai išaugo sergamumas - kasdien atnaujinami absoliutūs rekordai, ypač Italijoje, Jungtinėje Karalystėje, Prancūzijoje, JAV... Cituoju naujienų tekstą:

"Europoje ir JAV yra stulbinantis skaičius. Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) paskelbė, kad nuo gruodžio 29 d. pasaulyje patvirtinta net 1,351 mln. naujų koronavirusinės infekcijos atvejų. Tai didžiausias skaičius nuo pandemijos pradžios. Ankstesnis maksimalus rodiklis buvo pasiektas gruodžio 25 d. - 959 000 naujų užsikrėtimo atvejų.

Daugiausia naujų užsikrėtimo koronavirusine infekcija atvejų trečiadienį nustatyta Europoje (672,8 tūkst.). PSO duomenimis, Prancūzijoje per parą susirgo daugiau kaip 179 tūkst. žmonių (pačioje Prancūzijoje - apie 208 tūkst.). Ankstesnis didžiausias rodiklis buvo gruodžio 25 d., kai Prancūzijoje buvo nustatyta 104,6 tūkst. naujų susirgimų".

Pažymėtina, kad absoliuti pasaulio lyderė pagal kasdienių infekcijų ir mirčių skaičių milijonui gyventojų šiandien yra... San Marino Respublika, kuri masiškai naudojo "Sputnik V" ir kurią visi įmanomi oficialūs propagandistai prieš tai išvadino pavyzdžiu, spjaudėsi seilėmis - "štai koks super efektyvus Ginzburgo kokteilis, jis padėjo nugalėti virusą visoje šalyje!

San Marine "Russia Today" vyriausioji redaktorė Margarita Simonyan pirmose eilėse dainavo odes „Sputnikui". Prie šio teksto mes specialiai pridedame vieno iš jos pranešimų nuotrauką ir statistinius duomenis apie dabartinę kovido padėtį nykštukinėje valstybėje. Jei San Marino ir gyventojų skaičiaus santykį perkeltume į didesnę ir tankiau apgyvendintą valstybę, gautume tikrą nacionalinę katastrofą.










Sunku pateisinti tokį masinį ligos plitimą visame pasaulyje dėl naujos, tariamai "itin užkrečiamos" Omicron atmainos - ji fiziškai nespėtų taip masiškai pasklisti po pasaulį. O jei ir būtų...

Pasižiūrėkite, infekcijos protrūkiai kyla visame pasaulyje šalyse, kuriose paskiepyta ne mažiau kaip 75 % visų gyventojų, o vyresnių nei 18 metų amžiaus grupėje šis skaičius siekia apie 90-99 % (ir nemaža dalis iš tų 90 % jau yra pasiskiepiję 3,4... "stiprinančiosiomis" dozėmis!). Taigi, kur yra tas liaupsinamas "kolektyvinis vakcinų imunitetas"?

Argi ne akivaizdu, kad patikinimai apie jo svarbą pasirodė esą tik pasakos, skirtos masiniam gyventojų varymui vakcinuotis? Bent jau galime tvirtai pasakyti: jei skiepijimas smarkiai nepablogino sergamumo ir mirtingumo situacijos (apie tai kalba gydytojai Gundarovas, Ivanovas, Vorobijevas, Zverevas ir kt. ), tai tikrai neturėjo teigiamo poveikio. Šiuo metu pasaulyje 58 proc. žmonių jau yra paskiepyti bent viena genetiškai modifikuoto kokteilio sudedamąja dalimi nuo kovido (Oksfordo universiteto mokslininkų, kurie patikina, kad naudojasi tik oficialia informacija, duomenys), o infekcijos plitimas ir įvairūs jos padariniai politikai, ekonomikai, socialinei gerovei ir t. t. nė iš tolo nesustabdyti. Atvirkščiai, padėtis vis blogėja.

Metus trukusio planetos eksperimento rezultatas - visiškai paskiepyti žmonės tapo pagrindiniais kitos mutavusios, lengvai apeinamos "vakcininio imuniteto" kovido atmainos pernešėjais ir taikiniais (Jungtinės Karalystės nacionalinės statistikos agentūros duomenimis). Atrodytų, kad išeitis iš aklavietės yra akivaizdi - turime nedelsiant nutraukti medicininius eksperimentus su tautomis, įsipareigoti kurti ir palaikyti veiksmingus ir saugius gydymo protokolus, pasisakyti už imuniteto stiprinimą tradiciniais, patikrintais metodais ir pagaliau nustoti meluoti žmonėms bei skelbti tiesą apie vakcinų poveikį ir komplikacijas po skiepų.

Tačiau vietoj to matome visiškai priešingus dalykus nei dauguma vyriausybių: jos vis dar agresyviai bando įtikinti savo piliečius, kad visos problemos išnyks, tereikia... yra įdėti dar vieną busterį. Ir neva nesvarbu, kiek "pasibaigęs" vakcinos galiojimo laikas ir nuo kokių padermių ji veiksminga - bet kuriuo atveju farmacijos korporacijų vadovai jau pažadėjo ją atnaujinti iki kitų metų. Tada prasidės nauja revakcinacijos banga - jau 5, 6, 7 iš eilės... Tačiau valdžia ir vyriausybę palaikanti žiniasklaida atkakliai įtikinėja gyventojams, kad svarbiausia... - reguliariai skiepytis (!), nelaukiant atnaujinimų. Ir tada, po n-osios injekcijos, mes tikrai nugalėsime... ką? ką? ką? Tai nesvarbu - kol tikime tuo su sektantų užsispyrimu.

Mums belieka išreikšti nuoširdžią viltį, kad kitais metais tai, kas akivaizdu refleksyviems piliečiams, taps akivaizdu visiems, ir ši klaiki pelkė bus išsklaidyta. Visiems skaitytojams linkime tikro praregėjimo ir geros sveikatos!

http://katyusha.org/view?id=18002  


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą