2022-01-12

Pagal nutekintus JAV karinius dokumentus ivermektinas "veikia visose susirgimo stadijose"

 

JAV portale Zerohedge rašoma, kad pasirodo vis daugiau ir daugiau informacijos iš "Project Veritas" nutekintų karinių dokumentų. Šiuose dokumentuose yra kompromituojantis skyrius apie ivermektiną, kaip gydymo priemonę nuo Covid-19: "Ivermektinas (2020 m. balandžio mėn. pripažintas gydomuoju) veikia visose ligos fazėse, nes jis ir slopina viruso replikaciją, ir moduliuoja imuninį atsaką."

https://www.zerohedge.com/covid-19/hidden-military-documents-reveal-nih-intent-create-sars-cov-2-using-gain-function-research

Projektas "Veritas" gavo karinius dokumentus iš islaptintos sistemos. Iš jų matyri, kaip "EcoHealth Alliance" 2018 m. kovo mėn. kreipėsi į DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), prašydama finansavimo šikšnosparnių pernešamų koronavirusų funkcijų įgijimo tyrimams atlikti.


DARPA atmetė pasiūlymą, pavadintą "Project Defuse" dėl susirūpinimo saugumu ir dėl to, kad buvo pažeistas moratoriumas dėl funkcinių tyrimų. Tačiau, kaip teigiama dokumentuose, NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases), vadovaujama daktaro Fauci, tęsė mokslinius tyrimus Vuchane (Kinija) ir keliose JAV vietose.



https://www.youtube.com/watch?v=_zgoENmeddA


Zerohedge pažymi, kad projektas "Veritas" gavo stulbinančių, niekada anksčiau nematytų dokumentų apie COVID-19 kilmę, funkcijų sustiprinimą, pelną, vakcinas, galimus gydymo būdus, kurie buvo nuslėpti nuo visuomenės.

Minėti dokumentai yra iš Gynybos pažangiųjų mokslinių tyrimų projektų agentūros, geriau žinomos kaip DARPA, ataskaitos, kurie buvo paslėpti visiškai slaptame bendrame diske.

DARPA yra JAV gynybos departamentui pavaldi agentūra, atsakinga už technologijų, kurios gali būti pritaikytos kariniams tikslams, mokslinių tyrimų palengvinimą.

Projektas "Veritas" buvo atskira ataskaita Gynybos departamento generaliniam inspektoriui, kurią parašė JAV jūrų pėstininkų korpuso majoras Džozefas Merfis (Joseph Murphy), buvęs DARPA bendradarbis.

Ataskaitoje teigiama, kad "EcoHealth Alliance" 2018 m. kovo mėn. kreipėsi į DARPA, prašydama finansavimo šikšnosparnių platinamų koronavirusų funkcijų įgijimo tyrimams atlikti. Pasiūlymą, pavadintą "Project Defuse", DARPA atmetė dėl susirūpinimo saugumu ir dėl to, kad jis pažeidžia moratoriumą, taikomą funkcijų įgijimo tyrimams.

Remiantis dokumentais, NIAID, vadovaujama daktaro Fauci, tęsė mokslinius tyrimus Vuchane (Kinija) ir keliose JAV vietose (daugiau informacijos).

2014 Spalio 17 d. - JAV sustabdė SARS tyrimų finansavimą biologiniam ginklui sukurti dėl ypatingos pandemijos rizikos. Tačiau sustabdymas leido JAV vyriausybės agentūroms tęsti finansavimą, jei jos nuspręstų, kad "tyrimai yra skubiai būtini siekiant apsaugoti visuomenės sveikatą ar nacionalinį saugumą". [LINK]


https://www.niaid.nih.gov/

2014-2020 m. Pentagonas toliau finansavo mokslinius tyrimus Vuchane (Kinija). Atradimo baimė paaiškintų, kodėl daugelis aukščiausių JAV gynybos departamento pareigūnų buvo nusiteikę prieš D. Trumpo administraciją [aštriau - prasidėjus COVID pandemijai]. [LINK]

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9652287/The-Pentagon-funneled-39million-charity-funded-Wuhan-lab.html

2016 m. gegužė - [rinkimų metai] - "po kruopštaus svarstymo ir gausaus vidaus ir tarptautinių suinteresuotųjų šalių indėlio NSABB [National Science Advisory Board for Biosecurity, Nacionalinė patariamoji biosaugos mokslo taryba] paskelbė savo rekomendacijas. Pagrindinė NSABB išvada buvo ta, kad tyrimai, kuriais tikimasi sustiprinti Potencialų pandemijos sukėlėją (PPP), gali būti naudingi visuomenės sveikatai, tačiau taip pat kelia didelę riziką. NSABB rekomendavo, kad prieš finansuojant tokius tyrimus reikėtų juos papildomai patikrinti." Anthony Fauci yra NSABB narys.

2017 m. sausio 9 d. - [Praėjus keturioms dienoms po Susan Rice susitikimo Ovaliajame kabinete su B. Obama, J. Bidenu, J. Comey ir kitais] - B. Obamos administracija iš naujo patvirtina finansavimą SARS biologinio ginklo kūrimui. "Priėmus šias rekomendacijas bus įvykdyti reikalavimai panaikinti dabartinį moratoriumą tam tikriems gyvybės mokslų tyrimams, kurie galėtų padidinti patogeno virulentiškumą ir (arba) užkrečiamumą, kad būtų sukurtas potencialus pandemijos sukėlėjas (sustiprintas PPP)." [LINK]

https://obamawhitehouse.archives.gov/blog/2017/01/09/recommended-policy-guidance-potential-pandemic-pathogen-care-and-oversight

Atsižvelgiant į 2014 m. pradinėse moratoriumo gairėse numatytas apeinamas priemones, išimtis ir tikėtiną pasekmių neigimą, gynybos departamentui buvo operatyviai leista toliau finansuoti biologinio ginklo tyrimus Vuchane (Kinija). 2014 m. draudimas buvo finansavimo moratoriumas tik pavadinimu; tačiau, atrodo, kad JAV mokslinių tyrimų Šiaurės Karolinoje finansavimas buvo sustabdytas.

Tai, kas buvo pakartotinai leista 2017 m., prieš pat prezidentui D. Trumpui pradedant eiti pareigas, buvo poreikis pasiteisinti "nacionaliniu saugumu" ir tęsti mokslinius tyrimus. Taip pat atrodo, kad dabar vėl buvo leista finansuoti SARS, kaip biologinio ginklo, tyrimus JAV (Šiaurės Karolinoje).

REFERENCES SO FAR:  – 2017 – Policy Guidelines from Obama Administration – 2014 – pdf link of Research Funding Pause – National Science Advisory Board (Wiki) – Pentagon Funding for SARS research 2013 through 2020.


Jei sutiksite, kad Pentagonas niekada nebūtų skyręs lėšų biologinio ginklo kūrimui Kinijoje (Vuchano laboratorijoje), nebent jau būtų sukūręs tokį ginklą pats (Šiaurės Karolinos laboratorijoje), tuomet klausimas dėl šio ginklo išleidimo pradeda įgauti formą.

Prisiminkite, kad Valstybės departamentas tyrė šio ginklo kilmę, kol Džo Baidenas (Joe Biden) juos uždarė ir nukreipė šį tikslą į žvalgybos bendruomenę. Iš esmės Baidenas perdavė misiją ketvirtajai valdžios šakai. Nenuostabu, kad po kelių mėnesių IC pareiškė, jog jų rezultatai "neįtikinami".

[Ištrauka] - [...] Viename Valstybės departamento posėdyje pareigūnai, siekiantys iš Kinijos vyriausybės reikalauti skaidrumo, teigia, kad kolegos jiems aiškiai nurodė nenagrinėti Vuhano virusologijos instituto atliekamų funkcijų padidėjimo tyrimų, nes tai atkreiptų nepageidaujamą dėmesį į JAV vyriausybės vykdomą jų finansavimą.

Buvęs Valstybės departamento Ginklų kontrolės, patikros ir atitikties biuro sekretoriaus padėjėjo pareigas einantis Tomas DiNanno (Thomas DiNanno) "Vanity Fair" gautame vidiniame memorandume rašė, kad dviejų biurų - jo ir Tarptautinio saugumo ir neplatinimo biuro - darbuotojai "įspėjo" jo biuro vadovus "nesiimti tyrimo dėl COVID-19 kilmės", nes tai "'atvertų skardinę kirminų', jei jis būtų tęsiamas".

[...] Kovo pabaigoje buvęs Ligų kontrolės centro direktorius Robertas Redfildas (Robert Redfield) sulaukė kolegų mokslininkų grasinimų mirtimi po to, kai CNN pasakė, kad, jo manymu, COVID-19 atsirado laboratorijoje. "Man buvo grasinama ir aš buvau atstumtas, nes pasiūliau kitą hipotezę, - sakė Redfildas "Vanity Fair". "To tikėjausi iš politikų. Nesitikėjau to iš mokslo". (Skaityti daugiau)

Vašingtonas (CNN) - "Prezidento Džo Baideno komanda nutraukė griežtai kontroliuojamas Valstybės departamento pastangas, pradėtas vėlyvuoju D. Trumpo administracijos laikotarpiu, siekiant įrodyti, kad koronavirusas atsirado Kinijos laboratorijoje, nes kilo abejonių dėl darbo kokybės, teigia trys su sprendimu susipažinę šaltiniai.

Apie tai, kad Valstybės departamentas atliko tyrimą ir šį pavasarį Bideno administracija jį nutraukė (apie tai anksčiau nebuvo pranešta), sužinota atsinaujinus susidomėjimui, ar virusas galėjo nutekėti iš Vuchano laboratorijos, susijusios su Kinijos kariuomene. Bideno administracija taip pat susiduria su savo pačios pastangų nustatyti, ar Kinijos vyriausybė yra atsakinga už virusą, tikrinimu.

"Trečiadienį J. Bidenas paskelbė pareiškimą, kuriame nurodė JAV žvalgybos bendruomenei padvigubinti pastangas tiriant Kovid-19 pandemijos kilmę ir per 90 dienų pateikti jam ataskaitą." (LINK)

https://edition.cnn.com/2021/05/25/politics/biden-shut-down-trump-effort-coronavirus-chinese-lab/index.html

[VAŠINGTONAS] - Žvalgybos bendruomenei nepavyko galutinai nustatyti koronaviruso kilmės po prezidento J. Bideno įsakymu atlikto 90 dienų tyrimo, tačiau ekspertų nuomonės dėl to išsiskiria.

Nacionalinės žvalgybos direktoriaus biuro (Office of the Director of National Intelligence, ODNI) ataskaitoje teigiama, kad pareigūnai negalėjo nuspręsti, ar virusas pateko iš laboratorijos, ar išplito žmonėms per užsikrėtusį gyvūną. Tačiau galutinę išvadą 85 mlrd. dolerių per metus uždirbanti bendruomenė padarė tokią, kad ji negalės nustatyti viruso kilmės, jei Kinija visiškai nebendradarbiaus. (LINK)

https://www.foxnews.com/politics/intelligence-community-inconclusive-covid-origin-experts-reaction

Likusią ataskaitos dalį skaitykite čia.

https://theconservativetreehouse.com/blog/2022/01/10/project-veritas-obtains-hidden-military-documents-showing-nih-intent-to-create-sars-cov-2-using-gain-of-function-research/








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą