2022-01-31

Kaip Vokietijos dulkiai falsifikuoja koronės statistiką

Theo-Paul Löwengrub šiandien Vokietijos portalę „Ansage“ informuoja apie tai, kaip Vokietijos sveikatos apsaugos sistemos administratoriai falsifikuoja koronės statistiką.

Situacija Vokietijoje šiandien tokia: "vyksta „masinis intensyviosios terapijos lovų mažinimas: tuščios palatos, pilna statistika (nuotraukoje simbolinis vaizdas: Shutterstock).“

Straipsnyje pažymima, kad „dauguma vadinamųjų "koronos pacientų" ligoninėse guli dėl kitų ligų, tačiau Vokietijos politikai, pastaruoju metu vėl Žaliųjų partijos agitatorė Katrin Göring-Eckardt ir, žinoma, sveikatos apsaugos ministras Karlas Lauterbachas, vis dar šmėžuoja viešosios teisės rėmimo pokalbių laidose, be jokių faktų ir prieštaraudami tikrovei, kurpdami didelį ligoninių apkrovimą dėl omikrono. Štai kas galiausiai liko iš visų laikų mirtiniausios pandemijos: banali peršalimo liga, kuri ir toliau mums parduodama kaip grėsmė žmonijai ir nuo kurios miršta tiek pat arba tiek pat žmonių, kaip ir nuo bet kurio nekenksmingo žiemos gripo iki "Corona"“.


Autoriaus žodžiais, nuo šiol šis reiškinys neatsiejamas nuo hospitalizacijos, kuriai suteiktas ypatingas statusas. Po dvejų "pandemijos" metų vis dar visiškai neatskiriami pacientai, kurie kokiu nors būdu buvo gydomi nuo koronos, ir tie, kurie atsitiktinai tapo "koronai teigiamais", o tai tapo įprastu Omikrono atveju. Gąsdinimai "ligoninių žlugimo" grėsme ir toliau naudojami. Čia veikia užkeikimas "400 000 naujų infekcijų per dieną", kurį esą pavyks pasiekti vos per dvi savaites, o tada neišvengiamai padaugės hospitalizacijų.

Theo-Paul Löwengrub klausia: iš kur sveikatos apsaugos ministras Lauterbachas tai žino ir, svarbiausia, kas blogo tokiuose infekcijos skaičiuose, jei hospitalizacijos atvejų skaičius išlieka toks mažas? Žinoma, televizijos žiūrovas apie tai nieko nesužino. Kaip ir niekas neklausia, kodėl skiepai ir toliau turėtų būti svarbiausia infekcijų kontrolės priemonė, kuri net negali užkirsti kelio kasdien "susirgti" 100 000 vokiečių daugiau nei prieš 14 mėnesių, kai skiepų nebuvo.

Lietuvos sveikatos apsaugos ministras, užkietėjęs melagis ir visiškas idiotas, nuo šiandien su visa savo užbusterinta šeima „izoliavosi“. Kodėl gi? Juk jis pats leido tokiems užbusteriniems žmonėms dirbti Lietuvos labui! Apie šito visiško durniaus neadekvatumą pasakoja A.Orlausko video (19:05):


https://youtu.be/95cuZxPwNTw

Aš manau, kad nepakanka A.Dulkį išvyti lauk iš ministro posto, jį būtinai reikia teisti už nusikaltimus žmogiškumui.

Grįžkime prie Vokietijos dulkių. Čia, kaip rašoma straipsnyje, „Tokie ministrai pirmininkai kaip Markusas Söderis šiuo metu taip pat praktikuoja taikomąją šizofreniją: viena vertus, jie apibūdina padėtį ligoninėse kaip svarbiausią "Corona" priemonių kriterijų (juk siekiama, kad ligoninės nebūtų perkrautos), tačiau, kita vertus, dauguma vadinamųjų "Corona" pacientų yra palatose dėl visai kitų ligų. Brėmene, kaip pranešė "Ärzteblatt", praėjusią savaitę tik 40 proc. atvejų buvo hospitalizuota dėl Covid; Reino krašto-Pfalco žemėje - 44 proc. atvejų. Saro krašte tik kas ketvirtas ligonis, apie kurį oficialiai pranešta kaip apie "Covid atvejį", iš tikrųjų buvo hospitalizuotas dėl "Corona"“.

Bavarijos žemės parlamento AfD frakcijos atstovas rūpybos politikos klausimais Rolandas Magerlis (Roland Magerl) komentuoja taip: "Tik neseniai paaiškėjo, kad Bavarijoje ir kitose federalinėse žemėse buvo manipuliuojama sergamumo duomenimis. Daugybė žmonių, kurių skiepijimo statusas nežinomas, buvo tiesiog pridėti prie tariamo neskiepytų asmenų užsikrėtimo skaičiaus. Dabar paaiškėjo, kad duomenys apie hospitalizaciją taip pat yra klaidinantys. Tik nedidelė dalis tariamų "koronos pacientų" iš tikrųjų yra hospitalizuojami dėl koronos. "Corona" yra tik antrinė diagnozė... Nepaisant to, tiek Bavarijos sveikatos ministras Holetschekas, tiek federalinis sveikatos ministras Lauterbachas nededa jokių pastangų, kad sustabdytų šią manipuliaciją." Iš tiesų AfD, kaip vienintelė realiai opozicinė partija, tvirtina, kad gana svarbu, ar oficialūs skaičiai atitinka tikrovę: Juk jie naudojami siekiant pateisinti daugybę pilietinių teisių apribojimų, įskaitant privalomą skiepijimą.

https://ansage.org/sogenannte-covid-patienten-schluss-mit-den-zahlenmanipulationen/

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą