2022-01-30

Koronės karas: ilgas paslaptingai mirusių gydytojų ir mikrobiologų sąrašas. Prof.V.Katasonovas

 


Kas vyksta užkulisiuose?

Jau mažai kas abejoja, kad Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) paskelbta "pandemija" yra dūmų uždanga, kuria siekiama nuslėpti tolimus nuo medicinos „Great Reset“ plano tikslus. Didžiosios farmacijos vadovaujama "kova su pandemija" daro viską, kad nutildytų sąžiningus medikus. Yra pas „pandemijos“ ir „kovos su pandemija“ organizatorius ir tokia oponentų poveikio priemonė, kaip nužudymas.

Aš jau rašiau, kad 2020-2021 m. iš gyvenimo pasitraukė tokie savo šalių gyventojų vakcinacijos priešininkai, kaip Tanzanijos prezidentas John Pombe Joseph Magufuli, Burundžio prezidentas Pierre Nkrunziza, Svazilendo premjeras Ambrose Mandvulo Dlamini, Dramblio Kaulo Kranto premjeras Hamed Bakayoko, Haičio rezidentas Jovenel Moïse. Pastarasis buvo nužudytas, likę staiga mirė. Daugelio ekspertų nuomone, šių politikų mirtys primena egzekucijas.


Įtariama, kad gali būti žudomi ir "disidentai" gydytojai bei mokslininkai. Šia tema pradėta diskutuoti 2021 m. pabaigoje staiga mirus pasaulinio garso vokiečių chemikui daktarui Andreas Noack, kuris suabejojo natūralia COVID-19 viruso kilme. 2020 m. rudenį policija įsiveržė į jo namus ir išlaužė duris. "Gydytojo kaltė" pasireiškė tuo, kad 2021 m. lapkričio 23 d. jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame teigė, kad kovidų vakcinose aptiko grafeno hidroksido. Patekusi į žmogaus organizmą injekcijos būdu, ši medžiaga nanodalelių pavidalu įgauna skustuvo ašmenų formą. "Skustuvo ašmenys" visam laikui lieka žmogaus kūne, naikindami jo vidų. Įtarimų, kad šios medžiagos yra skiepuose, kilo ir anksčiau, o Vokietijos chemikas tai įrodė atlikęs laboratorinius tyrimus. Praėjus trims dienoms po to, kai jo atradimas buvo paviešintas, Noackas paslaptingai mirė. Pasak jo žmonos ir kitų liudytojų, jis nesiskundė jokiais sveikatos sutrikimais, tačiau lapkričio 26 d. jį staiga ištiko ūmus kvėpavimo nepakankamumas ir po kelių valandų jis mirė.

Praėjus šiek tiek daugiau nei pusantro mėnesio po Noacko mirties, 2022 m. sausį pasaulis sužinojo apie dar vieną paslaptingą mirtį. Mirė italų gydytojas Domenico Biscardi. Teigiama, kad jis mirė po to, kai paskelbė apie planus kreiptis į Europos teismus su įrodymais apie tai, ką aptiko vadinamosiose vakcinose. Kaip ir Noackas, 50 metų Biscardi neturėjo jokių sveikatos sutrikimų ir mirė, kaip įtariama, nuo širdies smūgio.

Tyrimą atliekantis žurnalistas Stefan Stanford teigia, kad prieš Noacką ir Biscardi buvo panaudotas ginklas, vadinamas "širdies smūgio pistoletu". Šis ginklas buvo sukurtas CŽV užsakymu, o jį naudojantys žudikai nepalieka jokių pėdsakų. Stanfordo universiteto 2022 m. sausio 18 d. publikacijoje teigiama, kad "eilė gydytojų, mokslininkų ir mikrobiologų, kurie per daugelį metų paslaptingai mirė, yra dar vienas požymis, kad užkulisiuose vyksta kažkas mirtinai pavojingo" (The Lineup Of Mysteriously Dead Doctors, Scientists And Microbiologists, Stretching Over Many Years, Is Another Sign Something Deadly Sinister Is Going On Behind The Scenes; Paslaptingai mirusių gydytojų, mokslininkų ir mikrobiologų eilė, besitęsianti daugelį metų, yra dar vienas ženklas, kad užkulisiuose vyksta kažkas mirtinai grėsmingo). Stanfordas remiasi  leidiniu "CŽV infarkto ginklas" (The CIA Heart Attack Gun), kuriame pasakojama apie šio slapto ginklo sukūrimą ir naudojimą.

Kitame savo straipsnyje "Jie žudo COVID gydytojus"(They are Killing the COVID Doctors) Stefanas Stanfordas apžvelgia paslaptingas medicinos ir mikrobiologijos (ypač antivirusinių ligų) specialistų žmogžudystes nuo XX a. pabaigos. Jis rašo: "Žudomi geriausi pasaulio antivirusinių ligų mikrobiologai. Iki 2005 m. mirė 40 žmonių. Šiandien jų yra daugiau nei 100. Daugelis jų buvo nužudyti, kiti mirė labai įtartinomis aplinkybėmis. Yra žinoma, kad visi jie dirbo prie visiškai slaptų ar vyriausybinių projektų, finansavo mokslinių tyrimų projektus, susijusius su biologiniais ginklais ir virusinėmis pandemijomis. Ar jie buvo "informatoriai", kurie žinojo per daug? Kodėl pagrindinės žiniasklaidos priemonės nepraneša apie šias istorijas?"

Štai tik vienas paslaptingos žmogžudystės pavyzdys iš priešpandeminio laikotarpio. 2015 m. birželio 19 d. Amerikoje buvo nužudytas garsus gydytojas James Bradstreet. Jis buvo aršus alopatinės medicinos priešininkas, natūropatijos šalininkas, Gerosios naujienos gydytojo fondo (Good News Doctor Foundation) įkūrėjas ir vienas iš direktorių. O svarbiausia - vaikų skiepijimo JAV kritikas. Bradstrito sūnus sirgo vakcinų sukeltu autizmu. Tėvas du kartus liudijo JAV Atstovų rūmuose apie vakcinų ir autizmo ryšį. Jis buvo rastas negyvas (šautinė žaizda krūtinėje) Brod Riveryje, Rutherfordo apygardoje, Šiaurės Karolinoje, po to, kai FDA (JAV farmacijos priežiūros institucija) atliko kratą jo medicinos biure Buforde, Džordžijos valstijoje, ieškodama neleistinų vaistų. Oficiali versija – savižudybė.

Apie Noacko ir Biscardi mirtis rašė tokie autoriai kaip Steve'as Quayle'as ir Erin Elizabeth. Abu jie jau ne vienerius metus tiria paslaptingas medikų mirtis.

Steve'as Quayle'as nuo 1994 m. stebi paslaptingai mirusius gydytojus, mikrobiologus ir infekcijų mokslininkus. Šia tema jis skelbia medžiagą savo asmeninėje interneto svetainėje. Pirmoji Steve'o Quayle'o sąraše esanti pavardė yra Jose Trias, mirties data - 1994 m. gegužės 19 d. Žuvo kartu su žmona Julie N. Gilbert, kuri buvo kai kurių didžiausių Amerikos ne pelno siekiančių organizacijų advokatė, o pats Triasas buvo Howardo Hugheso medicinos instituto, tuo metu didžiausios labdaros institucijos Amerikoje, generalinis patarėjas.


Pranešama, kad Erin Elizabeth yra gerai žinomo amerikiečių alternatyviosios medicinos gydytojo ir skiepų priešininko Josepho Mercolos žmona. Ji turi informacinį šaltinį "Health Nut News", kuriame pateikia įtartinai mirusių gydytojų sąrašus ne tik JAV, bet ir kitose šalyse. Štai, pavyzdžiui, Erin Elizabeth 2017 m. gruodžio 21 d. straipsnis "Kodėl mirė 80 mokslininkų? Kodėl jie visi yra mikrobiologai? Santrauka: Išsamus 80-ies mirusių mokslininkų sąrašas su nuotraukomis ir šokiruojančiomis detalėmis" (Kodėl šie 80 mokslininkų jau mirę? Kodėl jie visi yra mikrobiologai? Apibendrinimas: visas 80 žuvusių mokslininkų sąrašas su nuotraukomis ir šokiruojančia informacija.) Išsamiame sąraše pateikiami 1994-2006 m. aukų duomenys. Į sąrašą įtraukti ne tik JAV, bet ir kitų šalių (net Rusijos) specialistai.

Erin Elisabeth mano, kad "disidentų" gydytojų likvidavimo tempai didėja; maždaug per metus - nuo 2015 m. birželio iki 2016 m. rugpjūčio - mirė 60 žmonių. Vienais atvejais kalbama apie trumpalaikes ligas, kitais - apie žmogžudystes, dingusius be žinios asmenis, nelaimingus atsitikimus. Suprantama, kalbame tik apie mirties atvejus, turinčius nužudymo požymių. Pirmasis sąraše - Jamesas Bradstreetas. Kitas - Dr. Sebi iš Hondūro (mirė 2016 m. rugpjūčio 6 d.).

P.S. Žinoma, daugybėje publikacijų lieka neatskleistas klausimas: kas užsako gydytojų ir mokslininkų nužudymus ir kas juos įvykdo? Šis klausimas yra labai įslaptintas.

Esu rašęs apie kruopščiai užmaskuotus Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto (NIAID), vadovaujamo daktaro Fauci, ir Vuchano laboratorijos, kurioje atsirado COVID-19 virusas, ryšius. Tarpininkas tarp NIAID ir Vuchano laboratorijos buvo ne pelno organizacija "EcoHealth Alliance", vadovaujama neaiškaus asmens Peterio Daszako. Sausio 25 d. "Natural News" svetainėje buvo paskelbtas straipsnis "Gain of function researcher Peter Daszak accused of being CIA asset; EcoHealth Alliance described as 'front' for agency" (Gain of function researcher Peter Daszak accused of being CIA asset; EcoHealth Alliance described as 'front' for agency). Straipsnyje pateikiami svarūs argumentai, pagrindžiantys versiją, kad Peteris Daszakas bendradarbiavo ne tik su Anthony Fauci, bet ir su CŽV, o "EcoHealth Alliance" vykdė šios žvalgybos agentūros užduotis. CŽV dalyvavimas operacijoje, pavadintoje "pandemija COVID-19", smarkiai padidina tikimybę, kad tie, kurie trukdo vakcinatoriams, gali būti fiziškai sunaikinti.

https://www.fondsk.ru/news/2022/01/29/kovid-vojna-chto-proishodit-za-kulisami-55438.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą