2022-01-20

Koronė - mošiacho atėjimo uvertiūra?

 

Tereikėjo amerikonams išsinešdinti iš Afganistano ir šioje šalyje dingo koronė: žmonės gyvena savo įprastą gyvenimą be kaukių, be skiepų ir PGR testų. Gyvena apvogti, nes JAV begėdiškai neatiduoda kelių dešimčių valstybės milijardų, buvusių Amerikos FRS bankuose, tačiau be koronės.

Labiausiai skiepytas - perskiepytas Izraelis, tuo tarpu, muša apsikrėtimų rekordus: per dieną čia virš 65000 užsikrėtusių (1).

Protaujantiems nekyla abejonių, kad eksperimentiniai genetiniai preparatai skirti ne žmonėms saugoti, o juos naikinti. Kaip rodo Vokietijos paskelbti duomenys, šitie preparatai žmogui nesuteikia jokios apsaugos, o žudo 1900 procentų dažniau už naudojamas įprastines vakcinas nuo kitų ligų (2).


 

Man nekyla abejonių, kad koronė yra liga, sukeliama laboratorijoje modifikuoto šikšnosparnių viruso, o jo mutacijomis planetą dabar aprūpina Amerikos karinis-pramoninis kompleksas. Ypač krinta į akis 0-mikrono atmaina su jo 54 mutacijų rinkiniu (3).

Šiandien aš prisiminiau Charkovo žydų liberalios bendruomenės buvusio pirmininko Eduardo Hodos skelbtus Pirmojo sionistų kongreso Vienoje (1897) protokolus ir atradau ten minint skiepus, masonus, kurių simbolį "neužmirštuolę Lietuvai brukte bruka buvęs konservatorijos marksizmo dėstytojas Vytautas Landsbergis, daug kitų įdomių dalykų, rodančių, kad koronė galimai yra baigiamasis etapas pasiruošimo sutikti mošiachą (4).

Šiandien gavau JAV gyvenančio rašytojo Valdo Anelausko laišką. Jis rašo: "Pas mus ką tik paskelbė visuomenės apklausos rezultatus, iš kurių paaiškėjo, kuo JAV dermokratai mums grasina? Štai čia straipsnis apie tą apklausą (5).

Straipsnyje rašoma, kad 59 proc. demokratų pasisako už tai, kad vyriausybė uždarytų neskiepytus amerikiečius jų namuose. Apklausoje buvo išvardytos kelios galimos su koronavirusu susijusios priemonės, išreiškiama parama įvairioms sankcijoms, įskaitant baudas, įsakymus likti namuose ir specialias patalpas neskiepytiems asmenims bei vakcinų kritikams.

V.Anelausko nuomone, "dermokratai ir tie, kas už juos, gi labai aiškiai ir atvirai sako, kokią ateitį jie mums dabar ruošia (geriausiu atveju namų areštą, o blogiausiu konclagerius), na ir tuo galima pilnai tikėt, nes juk Demokratų partija šiandien yra JAV valdančioji partija, tiek federaliniu lygiu, tiek ir daugelyje valstijų, tame tarpe Oregone. Turint omeny, kaip Australija pasielgė su Džokovičium, sporto super žvaigžde, tai satanistams nieko šiandien ir nėra neįmanomo. Ką jų liuciferiškoji "giluminė valstybė" nuspręs, taip ir padarys...

Jau dabar gi plačiai aptarinėjama, kad prieš "antivakserius" reikia panaudot kažkokias "moralės piliules" ir tokiu būdu padaryt visus paklusniais, palaužt pasipriešinimą. Štai, pavyzdžiui, vieno profesoriaus iš Mičigano straipsnis, kur net siūloma kažkokių narkotikų ir į geriamą vandenį primaišyt, kad nė vienas to neišvengtų (6).

Savo tikslo jie sieks bet kokia kaina. Ir galų gale tikriausia pasieks, nes tai gi, kaip ne kaip, yra Liuciferio Legionas...“

Video čia: https://twitter.com/i/status/1483660045858521089

Masiniai protestai prieš Europos "Corona" režimų įvedamą privalomojo skiepijimo planus dabar sulaukia atgarsio ir JAV. Ypatingas dėmesys skiriamas pokyčiams, susijusiems su Žaliuoju pasu. 

Teisės filosofė Eva Vlaardingerbroek laidoje "Tucker Carlson Tonight" kalbėjo apie privalomą Europos skiepijimą ir aiškiai pasakė: tai yra socialinių kreditų sistemos pradžia. Europa tampa Kinija (7).

"Fox News" laidos vedėjas Carlsonas aiškina, kad, be daugelio kitų dalykų, apie šiuo metu visame pasaulyje vykstančias milžiniškas demonstracijas visiškai nekalbama. "Per pastarąsias dvi savaites visame pasaulyje kilo masiniai protestai prieš privalomą skiepijimą", - skelbia Carlsonas ir priduria, kad tai "didžiuliai protestai". Šį teiginį patvirtina įspūdingos masinių demonstracijų nuotraukos iš Nyderlandų, Ispanijos, Prancūzijos, Italijos, Bulgarijos, Serbijos ir Tuniso.

Eva Vlaardingerbroek, paklausta Tuckerio Carlsono, ar galima teigti, kad egzistuoja "pasaulinis judėjimas" prieš paskirtas genetiškai modifikuojančias injekcijas, atsako: "Europoje šiuo metu vyksta masinis šimtų tūkstančių ar net milijonų žmonių judėjimas, kurie supranta, kas čia pastatyta ant kortos." Toliau ji sako, kad demonstrantai supranta, jog bus pamintos žmonių konstitucinės teisės. 

Mūsų laukia nauja sistema: "tironiškas masinio stebėjimo ir kontrolės režimas". Ir tai nėra tik spėjimas", - sako Eva Vlaardingerbroek. Jos žodžiais, "Visa tai yra didesnio plano dalis“, kuri aprašyta Klauso Schwabo knygoje "Cocid-19: The Great Reset".

Sakykite, ar ta Švabo knyga ne apie pasiruošimą mošiacho atėjimui?


Nuorodos:


 
 
 





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą