2022-01-01

Protestai prieš koronafašizmą tęsėsi ir prieš Naujuosius (Vokietija-Izraelis-Lietuva)

 


Demonstracijų banga Vokietijos Saksonijos žemėje neslūgo net prieš Naujuosius. Ketvirtadienį, gruodžio 30 d. demonstrantai prieš koronafašizmą rinkosi Drezdeno centre (žiūr. nuotrauką). Protestai ir nesankcionuoti mitingai vyko ir kitose Saksonijos vietose. Drezdene į protesto akciją prieš valstybės "Corona" priemones į gatves išėjo iki 1 500 žmonių.

Policijos duomenimis, Chemnice apie 800 žmonių grupėmis žygiavo per miesto centrą. Ketvirtadienio vakarą Hojersverdoje policija suskaičiavo iki 200 dalyvių, kurie žygiavo per senamiestį. Meißen mieste 150 žmonių susitiko senamiestyje "pasivaikščioti". Policija tikisi, kad artimiausiomis dienomis visoje Saksonijoje taip pat vyks paskelbti ir nepaskelbti protestai.


Pagal iki sausio 9 d. galiojantį Koronos apsaugos potvarkį Saksonijos laisvojoje žemėje šiuo metu leidžiama rengti tik stacionarius susirinkimus, kuriuose gali dalyvauti ne daugiau kaip dešimt žmonių. Sausio 5 d. Saksonijos žemės parlamentas surengs specialų posėdį, kuriame bus svarstoma, kaip toliau elgtis su teisiškai reglamentuota susirinkimų laisve koronos pandemijos metu. Pasiūlymą pateikė AfD parlamentinė frakcija.


"Valstybė išprotėjo!" Protestai prieš skiepus prie Azrieli prekybos centro Tel Avive



https://www.youtube.com/watch?v=Ld5q-ITvmzk

Penktadienį, gruodžio 31 d., kelios dešimtys skiepų ir karantino priemonių priešininkų surengė protesto akciją Tel Avivo Azrieli prekybos centre. Šalia protestuotojų stovėjo teisėsaugos pareigūnai, kurie stengėsi palaikyti tvarką. Protestuotojai šaukė ant policijos pareigūnų: "Fašistai!", "Valstybė išprotėjo!", "Holokaustas prasidėjo nuo popierių" ir t. t.


Šeimų Sąjūdis tęsia protesto akciją prie Seimo


Šeimų Sąjūdis tęsia protesto akciją prie Seimo


Gruodžio 30 d. Lietuvos Šeimų Sąjūdis (LŠS) toliau tęsė savo protesto akciją prie Seimo „Lietuvos Respublikos piliečių teisėms apsaugoti ir valstybės tolesniam griovimui sustabdyti“. Nepriklausomybės aikštėje vėl pastatyta palapinė, kurioje šiuo metu protestuoja 2 žmonės – Agnė ir Irmantas Ostrauskas. Leidimas protestui išduotas iki sausio 16-osios.



https://www.youtube.com/watch?v=nRc0POURthQ



https://www.youtube.com/watch?v=2nsDKTiI-oc




Arkivyskupas Carlo Maria Vigano prieš Kalėdas kreipėsi į Amerikos žmones ir taip charakterizavo pasaulinio koronafašizo tikslus: 

Brangūs Amerikos žmonės, brangūs draugai, jau dvejus metus visame pasaulyje vykdomas globalinis perversmas, kurį jau kurį laiką planuoja elitinė sąmokslininkų grupė, pavergta tarptautinių aukštųjų finansų interesų. Šis perversmas tapo įmanomas dėl nepaprastosios pandemijos, pagrįstos prielaida, kad virusas, kurio mirtingumas beveik toks pat kaip bet kurio kito sezoninio gripo viruso, veiksmingų gydymo būdų delegitimizavimas ir draudimas, taip pat eksperimentinio genų serumo, kuris yra akivaizdžiai neveiksmingas ir kuris taip pat kelia rimto ir net mirtino šalutinio poveikio pavojų, platinimas. Visi žinome, kiek prie beprotiško pandemijos naratyvo palaikymo prisidėjo didžioji žiniasklaida, kokie interesai yra ant kortos ir kokie yra šių galios grupių tikslai: sumažinti pasaulio gyventojų skaičių, padaryti tuos, kurie išgyvens, chroniškais ligoniais ir įvesti kontrolės formas, pažeidžiančias pagrindines piliečių teises ir prigimtines laisves. Ir vis dėlto, praėjus dvejiems metams nuo šio groteskiško farso pradžios, kuris pareikalavo daugiau aukų nei karas ir sugriovė socialinę struktūrą, šalių ekonomiką ir pačius teisinės valstybės pagrindus, valstybių politika ir jų atsakas į vadinamąją pandemiją niekaip nepasikeitė...

Nuorodos: 

https://www.newsru.co.il/israel/31dec2021/anti_119.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/12/arkivyskupas-karlas-marija-vigano-pries.html


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą