2022-01-17

Viešpatie, pasigailėk KGB agentų!

 

Lietuva yra viena iš dviejų postsovietinių valstybių, kurioje buvę KGB agentai yra įslaptinti. Lietuvoje jie įslaptinti 75 metams, Rusijoje - 100 metų. Tai viena iš priežasčių, kodėl Lietuva taip naikinama ir sparčiai nyksta. Apie tai papasakojo Seime vykusioje spaudos konferencijoje signatarai dr.Zigmas Vaišvila, prof. Bronislovas Genzelis: https://www.youtube.com/watch?v=HADdLOPgYjM

KGB agentų įslaptinimas leidžia šiems veikėjams net Sausio 13 dienos aukų minėjimo metu lipti ant turniketais ir policijos kordonais nuo piliečių atskirtos tribūnos, vadinti juos „jedinstvininkais, fašistais“, prašyti Viešpaties, kad švilpusiems Tautos ir valstybės naikintojams „atleistų“.


Kardinolas Sigitas Tamkevičius, galimai buvęs KGB užverbuotas dar kalinimo lageryje metu*, apie Sausio 13 mitingą LRT laidoje „Savaitė“ (Sausio 15 d.) sakė: „Tokių jausmų, kuriuos išgyvenau Nepriklausomybės aikštėje, niekad anksčiau nebuvau išgyvenęs. Nebuvau išgyvenęs nei KGB kalėjime, nei tardymų ir kalinimo metu“, – tvirtina Laisvės premijos laureatas, Katalikų bažnyčios kronikos leidėjas kardinolas Sigitas Tamkevičius. Jo nuomone, per Sausio 13-osios minėjimą prie Seimo „sprogo neapykantos burbulas“.

Kardinolas Tamkevičius postringavo apie laisvę, smerkė tuos, „kurie nori nesiskiepyti, nedaryti testų, neturėti galimybių pasų“. Liūdna, kad kardinolas laisvę supranta taip, kaip ją suprato daktaras Mengele, naciai, ant Osvencimo vartų užrašę „Arbeit macht frei“ (darbas išlaisvina). Tamkevičių „išlaisvina“ vakcinos, gaminamos naudojant abortuotų embrionų ląstelių kultūras, genetiškai modifikuojančios Dievo kūrinį žmogų, dargi per prievarta, prieš jo valią.

Laimei, ne visi bažnyčios tarnai perėjo į tarnystę raguotajam.


Arkivyskupas Carlo Maria Vigano kitaip nei Tamkevičius supranta laisvę. Kalėdiniame sveikinime amerikiečių tautai jis sako: "visame pasaulyje vardan iškreiptos laisvės sampratos mes palaipsniui išbraukėme Dievą iš visuomenės ir įstatymų. Mes paneigėme, kad yra amžinas ir transcendentinis principas, galiojantis visiems žmonėms visais laikais, kurio turi laikytis valstybių įstatymai. Šį absoliutų principą pakeitėme individų savivale, principu, kad kiekvienas yra savo paties įstatymų leidėjas. Vardan šios beprotiškos laisvės - kuri yra licencija ir laisvamanybė - mes leidome pažeisti Dievo įstatymą ir prigimties įstatymą, įteisindami vaikų žudymą motinos įsčiose, net iki pat gimimo; ligonių ir senelių žudymą ligoninių palatose; natūralios šeimos ir santuokos naikinimą; pripažindami teisę į ydas ir nuodėmę, iškeldami individų iškrypimus aukščiau už visuomenės gerovę. Trumpai tariant, mes sugriovėme visą moralinę tvarką, kuri yra būtinas žmonių įstatymų ir socialinio gyvenimo pagrindas."



2021 m. gruodžio 12 dieną 5 Rytų Europos vyskupai pasirašė kreipimąsi "Dėl moralinio neteisėtumo naudojant vakcinas, pagamintas iš ląstelių, gautų iš abortuotų žmogaus vaisių."



Popiežiui satanistui Chorche Bergoglio, nesenai tapusiam Rotšildų klano organizuoto „Inkliuzinio kapitalizmo Tarybos“ vadovu, naudojimas vakcinos kūrimui „abortuotų vaisių ląstelių naudojimas moraliai priimtinas“.

Arkivyskupas Carlo Maria Vigano aukščiau minėtame sveikinime amerikiečiams sako: dvejus metus visame pasaulyje vykdomas globalinis perversmas, kurį jau kurį laiką planuoja elitinė sąmokslininkų grupė, pavergta tarptautinių aukštųjų finansų interesų. Šis perversmas tapo įmanomas dėl nepaprastosios pandemijos, pagrįstos prielaida, kad virusas, kurio mirtingumas beveik toks pat kaip bet kurio kito sezoninio gripo viruso, veiksmingų gydymo būdų delegitimizavimas ir draudimas, taip pat eksperimentinio genų serumo, kuris yra akivaizdžiai neveiksmingas ir kuris taip pat kelia rimto ir net mirtino šalutinio poveikio pavojų, platinimas. Visi žinome, kiek prie beprotiško pandemijos naratyvo palaikymo prisidėjo didžioji žiniasklaida, kokie interesai yra ant kortos ir kokie yra šių galios grupių tikslai: sumažinti pasaulio gyventojų skaičių, padaryti tuos, kurie išgyvens, chroniškais ligoniais ir įvesti kontrolės formas, pažeidžiančias pagrindines piliečių teises ir prigimtines laisves. Ir vis dėlto, praėjus dvejiems metams nuo šio groteskiško farso pradžios, kuris pareikalavo daugiau aukų nei karas ir sugriovė socialinę struktūrą, šalių ekonomiką ir pačius teisinės valstybės pagrindus, valstybių politika ir jų atsakas į vadinamąją pandemiją niekaip nepasikeitė.

* savo šaltinio negaliu atskleisti, vardan jo saugumo. Aš, Sausio 13 įvykių dalyvis, Sąjūdžio steigiamojo suvažiavimo delegatas, šiandien tapau "jedinstveninku ir fašistu", o valstybė, svetimų okupuota, gina KGB agentus, juos slepia. Tokia valstybė, ginanti svetimos valstybės agentus, negali vadintis nei laisva, nei nepriklausoma.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą