2022-01-16

Nutekinti Fauci finansiniai duomenys atskleidžia, kaip gydytojas milijonierius pelnėsi iš pandemijos

 


Po to, kai kelios organizacijos bandė paduoti daktarą Anthony Fauci į teismą, kad jis paviešintų savo ir žmonos, kuri yra vyriausioji NIH (National Institutes of Health, Nacionalinis sveikatos institutas) bioetikos specialistė, finansines deklaracijas. Jas paviešino tas pats senatorius Roger Marshall, kurį praėjusią savaitę Faučis pavadino "debilu".

Jau žinojome, kad daktaras Faučis yra geriausiai apmokamas federalinės vyriausybės darbuotojas, kurio metinė alga viršija 400 tūkst. dolerių. Jo žmona Kristina Greisė (Christine Grady) uždirba 176 tūkst. dolerių kaip NIH Bioetikos departamento vadovė.

Respublikono Roger Marshall, kuris pats yra gydytojas, taip pat jaunesnysis JAV senatorius iš Kanzaso, paskelbti duomenys parodė, kad Faucių bendras turtas viršija 10 mln. dolerių.


Kaip aiškina "Daily Mail", 80-metis Faučis Nacionaliniam alergijos ir infekcinių ligų institutui vadovauja nuo 1984 m. ir, jei dirbs iki Baideno kadencijos pabaigos 2024 m., būdamas vyriausiuoju prezidento patarėju medicinos klausimais uždirbs maždaug 2,5 mln. dolerių. Kai išeis į pensiją, Faučio pensija bus didžiausia JAV istorijoje ir viršys 350 tūkst. dolerių per metus.

Primename, kad daktaras Faučis vėl melavo Kongresui, tvirtindamas, kad jo finansiniai duomenys yra vieši, nors jie iš tikrųjų tokie nebuvo (prieš tai, kai juos paviešino senatorius iš Kanzaso).

Nors daktaras tvirtino, kad iš pandemijos nesipelnė, jo dokumentai parodė, kad jam ir jo žmonai buvo sumokėta 14 000 JAV dolerių už tai, kad jie "virtualiai" dalyvavo keliuose pokyliuose, tiesiogiai susijusiuose su jo, kaip faktinio šalies COVID karaliaus, pareigomis.

Bene linksmiausia daktaro Faučio finansinė informacija - tai atskleista, kad pora turi restoraną tenykščiame San Franciske. Jis vadinasi "Jackson Fillmore Trattoria". Jų nelaimei, restoranas praėjusiais metais nieko neuždirbo.

Antradienį senatorius Marshall susirėmė su 80-mečiu gydytoju, kai Maršalas norėjo susipažinti su Faučio finansine informacija. Faučis atsakė, kad dokumentai yra vieši, ir, atrodo, pasipiktino, kad jo net buvo paprašyta. "Taip ar ne, ar norėtumėte pateikti Kongresui ir visuomenei finansinę informaciją, kurioje būtų nurodytos jūsų buvusios ir dabartinės investicijos?" Maršalas paklausė. "Mūsų biuras negali jų rasti." Fauci atsakė: "Nesuprantu, kodėl jūs man užduodate šį klausimą... mano finansinė informacija yra viešai žinoma ir tokia buvo pastaruosius maždaug 37 metus".

Pasak Visuomenės sąžiningumo centro, Fauci finansinės ataskaitos iš tiesų buvo viešai prieinamos, tačiau jų gavimas buvo ilga procedūra: jie paprašė dokumento 2020 m. gegužės mėn. ir gavo jį tik po trijų mėnesių.

Apskritai daktaras Fauci turi tris Charles Schwab sąskaitas, kuriose iš viso yra 8 337 940,90 JAV dolerių. Jis turi įmokų IRA, kurioje yra 638 519,70 JAV dolerių, ir tarpininkavimo patikėjimo sąskaitą, kurioje yra 2 403 522,28 JAV dolerių. Galiausiai, vertingiausia iš trijų atskleistų sąskaitų buvo "Schwab One Trust", kurioje buvo 5 295 898,92 USD.







Didžiąją dalį daktaro Fauci turto sudaro jo valstybinis atlyginimas, tačiau jis taip pat nemažai uždirbo iš knygų ir pasirodymų. Senatorius Maršalas ragina priimti naują įstatymą, vadinamą FAUCI įstatymu, pagal kurį tokie nerinkti biurokratai kaip daktaras Faučis privalėtų pateikti išsamesnę finansinę informaciją, kad Amerikos visuomenė galėtų juos tinkamai patikrinti.

Daugiau informacijos skaitytojai gali rasti senatoriaus Marshall interneto svetainėje, kurioje pateikiama išsamesnė gydytojo finansinė informacija ir visų susijusių dokumentų kopijos.

Nuorodos:

https://www.zerohedge.com/markets/fauci-financials-expose-how-millionaire-doctor-profited-pandemic

https://www.marshall.senate.gov/newsroom/press-releases/breaking-sen-marshall-proves-fauci-lied-by-obtaining-previously-unpublished-financial-records/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10405217/Fauci-profited-pandemic-Senator-called-moron-leaks-unredacted-financial-disclosures.html



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą