2021-05-09

Baltųjų gyvybės JAV neturi reikšmės: per pastaruosius tris mėnesius juodaodžiai nužudė 96 baltuosius

 


Panašu, kad baltųjų gyvybės JAV valdantiesiems demokratams neturi jokios reikšmės. Vasario mėnesį juodaodžiai JAV nužudė 34 baltąjį, kovo mėnesį - 33, o balandį ši siaubinga mirčių statistika buvo tęsiama. Balandį juodaodžiai nužudė 29 baltuosius. Viso per pastaruosius tris mėnesius nužudyti 96 baltieji.

Gal šie baltieji žuvo policijos sulaikymo metu, po bandymo daryti nusikaltimą, gal jie buvo daug kartų teisti recidyvistai, priešinosi policijai, buvo apsvaigę nuo narkotikų, kaip George'as Floydas 2020 m. gegužės 25 d.?



Tarp nužudytų baltaodžių nebuvo nusikaltėlių, o dauguma jų žuvo dėl rasinės neapykantos, kurią JAV demokratų partija visaip stimuliavo prezidento rinkimų išvakarėse. Ši politika tęsiama iki šiol.

Kuo nusikalto buvusiam profesionaliam amerikietiško futbolo žaidėjui Phillipas Adamsas (38) daktaras Robertą Lesslie (70), Barbara Lesslie (69), jų anūkai Adah Lesslie (9) ir Noah Lesslie (5), kuriuos Adamsas nužudė (žiūr. 1-ą nuotrauką). Gal jų gyvybės JAV prezidentui Džo Baidenui nesvarbios, vien todėl, kad jie buvo baltaodžiai?

Ahren DeHart, 1 m., mirė dėl tyčinės traumos 2021 m. balandžio 12 d. El Pase, Teksase. Žmogžudyste kaltinamas 24 metų Marvin Rex Lake. Pranešimuose teigiama, kad kūdikis mirė po to, kai "buvo gydomas dėl daugybinių kaukolės lūžių, kraujavimo plaučiuose, pilvo sužalojimų ir veido bei kūno sumušimų". Gal 1-metis buvo recidyvistas, Floydo kameros draugas, gangsteris?

Birželio 5 d. politinės Sorošo prostitutės armonaitės ir Co. nepilnamečius Lietuvos moksleivius klupdė prieš JAV recidyvisto Floydo portretą, skelbė, kad jie „Fuck The Police“. Kodėl šitos Lietuvos visuomenės padugnės neklupdo nepilnamečių prieš JAV juodaodžių nužudytų baltųjų portretus? Juk galėtų beveik šimto užmuštųjų portretus išrikiuoti prie JAV ambasados, pareikalauti gerbti visų žmonių gyvybes, liautis skatinti rasizmą ir apartheidą?



Armonaitė ir Co. neis, jie eina tik už 30 Judo sidabrinių, o Sorošas jiems nemokės, nes jam ir jo šeimininkams Rotšildams rūpi tik juodųjų gyvybės.

Žemiau pateikiamose šaltiniuose aprašomos JAV piliečių žmogžudystės. Jų nemato stambiam finansiniam kapitalui ir JAV demokratų partijai tarnaujanti JAV didžioji spauda. Jiems baltųjų gyvybės neturi reikšmės!






Nuorodos:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą