2021-05-28

Po skiepų Vokietijos olimpietei sutriko sveikata

 

Austrų „Wochenblick“ informuoja: Septynkovininkė Carolin Schäfer (29 m.) netikėtai paskelbė, kad nedalyvaus varžybose Götzis mieste (Austrija), kaip buvo planuota. Po skiepų sportininkė iš Bad Wildungeno kol kas turi padaryti karjeros pertrauką. "Instagram" ji praneša apie šalutinį injekcijos poveikį: "Mano kūnas sako "ne". Jau kurį laiką susiduriu su šalutiniais skiepų poveikiais, kurių negalėjome numatyti ir kurie daro didelę įtaką mano treniruotėms."

"Instagram" paskyroje Schäfer dalijasi: "Dabar reikia priimti ir mąstyti pozityviai. Su mano gydytojų komanda nuosekliai ir apgalvotai dirbame kartu, kad kuo greičiau grįžčiau į sveikatą."



Prieš tai policininkė, kurios sportinę veiklą propaguoja Heseno policija, dar vykdė stiprią skiepų propagandą. Kadangi policijos pareigūnams skiepijimas yra privalomas, ji negalėjo jo išvengti. Po pirmojo skiepo balandžio mėnesį Schäfer vis dar buvo kupina pasitikėjimo savimi: "Atrodė, lyg būčiau gavusi aukso injekciją. Tai suteikia daug pasitikėjimo." Bet kokiu atveju po antrojo skiepo aukso medalio perspektyvos kol kas išnyko.

Schäfer tikisi, kad padedama medikų ji pasveiks ir bus pasirengusi vėl varžytis šių metų olimpinėse žaidynėse, kurios prasidės birželio 23 d. Iki šiol didžiausia Schäfer sėkmė - 2017 m. Londone vykusiame pasaulio čempionate užimta antroji vieta.  


Kaip vakar pranešė italų Il Giornale, jaunam Italijos kariškiui Stefano Paternò skiepijimas jau pirma AstraZenca doze turėjo dar tragiškesnes pasekmes. Jaunuolis numirė. Pas jį buvo „per daug antikūnų“. Pasirodo, „vargšas Stefano jau turėjo antikūnus po natūralios infekcijos ir turėjo natūralų imunitetą“. Perteklinė vakcinacija sukėlė „citokinų audrą“ ir jaunas vyras mirė. 

Nuorodos:

https://www.wochenblick.at/nach-impfung-deutsche-olympia-athletin-muss-bewerb-absagen/





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą