2021-05-25

Michael Morris: Bilas Geitsas jau 2011 m. planavo sterilizaciją skiepais

 

Rašytojo Michael Morris bestselerių "Ko nenoriu, kad žinotumėte!" (Was Sie nicht wissensollen!) (2011), „Lockdown" (2021) ir kt. autorius.

Knyga "Ko nenoriu, kad žinotumėte!" tapo pranašinga. Joje autorius „numatė visus dalykus, kuriuos dabar išgyvename, pradedant netikra pandemija, panika, skiepais ir baigiant ką tik prasidėjusia hiperinfliacija“. Jis taip pat „įvardijo pagrindinius šio farso veikėjus - Gatesą ir Rockefellerį - ir aprašė baimės mechanizmą, dėl kurio tiek daug išsigandusių žmonių savanoriškai skiepijasi be jokios priežasties, nors gerai žinoma, kokį sunkų šalutinį poveikį gali sukelti tokie skiepai. XX a. septintajame dešimtmetyje JAV jau buvo surengta netikra kiaulių gripo epidemija, o skiepai (tariamai) nuo jos sukėlė tūkstančius mirčių“.


„Visa tai, pradedant skiepais, dirbtiniu ekonomikos naikinimu, pasaulio gyventojų skaičiaus mažinimu, baigiant laisvės atėmimu ir "didžiuoju persitvarkymu", buvo nuspėjama, ir aš tai nuspėjau 2011 m.“ - pažymi Morris ir cituoja prieš 10 metų parašytą knygą:




"Tiek Gatesas, tiek Rokfeleris per savo fondus jau daug metų investuoja į sterilizacijos mokslinius tyrimus. Jie visuomet atvirai sako, kad dalis gyventojų turi išnykti! Tačiau kaip priversti žmones savanoriškai skiepytis kenksmingomis medžiagomis?

Paprasta: nesakykite jiems, kad dėl skiepų jie taps nevaisingi ar net žus. Jūs sakote žmonėms, kad skiepai skirti jų apsaugai!

Užtenka tik potencialaus pavojaus, kažko, kas išgąsdintų visus, kurie apie tai nežino, išgąsdintų juos taip, kad visi savanoriškai bėgtų pas gydytoją ir prašytų skiepų. Tada jie ir patys mokėtų būti pašalinti. Bet kas galėtų kelti tokį pavojų? Ar toks dalykas apskritai įmanomas?

Na, o kaip dėl paukščių gripo? Nepakankamai pavojinga? Vos po dvejų metų - kiaulių gripas. JAV nuo tariamo kiaulių gripo jau kartą, 1976-1977 m., buvo paskiepyta apie 100 mln. žmonių. Kampanija buvo nutraukta, nes baimintasi epidemijos nepasireiškė, tačiau dėl vakcinacijos mirė daugiau nei tūkstantis žmonių ir padaugėjo Gullian-Barré sindromų. Gullian-Barré sindromas yra neurologinė liga. Jai būdingas paralyžius, kuris prasideda nuo kojų ir gali išplisti iki kvėpavimo takų paralyžiaus. Vokietijoje kasmet ja suserga apie 1 000-1 500 žmonių! Iki 2010 m. pradžios Vokietijoje nuo kiaulių gripo mirė 178 žmonės!

Tai reiškia, kad nuo skiepų tikriausiai miršta beveik dešimt kartų daugiau žmonių nei nuo ligos! (...)

Kita Gatesų šeimos programa - nanotechnologijų naudojimas skiepijimui. Tai apima vakcinų sujungimą su nanodalelėmis, kurios yra pakankamai mažos, kad patektų į organizmą per plaukų šaknis. Juos galima užpurkšti ir vakcina suaktyvėja, kai tik žmogus prakaituoja. 2010 m. Gatesas skyrė 100 000 JAV dolerių Carlosui Alberto Guzmanui iš Helmholco infekcijų tyrimų centro Braunšveige ir Clausui-Michaeliui Lehrui bei Steffi Hansen iš Helmholco farmacinių tyrimų instituto Saarlande šiam projektui.




Tai du įspūdingi "Didžiųjų iššūkių tyrimų" programos, kuria siekiama proveržio pasaulinės sveikatos priežiūros srityje, pavyzdžiai. Šių nanodalelių vakcinų purškiklius būtų galima naudoti masinei sterilizacijai, pavyzdžiui, oro uostuose, prie kontrolės vartų viešuosiuose pastatuose arba roko koncertuose.

Billas Gatesas sako, kad vakcinos gali padėti sumažinti pasaulio gyventojų skaičių, ir jis svariai paaiškina, kodėl tai turėtų būti padaryta skubiai. Ne, ne todėl, kad dauguma žmonių yra kvaili, nenaudingi valgytojai - jis taip nesako, bet todėl, kad jie sukelia CO2."

Kaip jau sakiau, tai parašiau 2011 m., t. y. prieš 10 metų!

Tai, ką patyrėme per pastaruosius 14 mėnesių, buvo ne pandemija, o ilgai rengtas paskutinis bandymo sukurti "Naująją pasaulio tvarką" etapas, kurį esu ne kartą išsamiai aprašęs. Tie, kurie čia traukia už virvučių, visuomet atvirai apie visa tai pranešdavo, tačiau dauguma žmonių yra tarsi vaikai, kurie visomis išgalėmis priešinasi augti. Jie girdi tik tai, ką nori girdėti, gyvena savotiškame vaikiškame netikrame pasaulyje, o tai, kas jų laukia artimiausiais mėnesiais, smogs jiems taip stipriai, kaip plaktuku.“

https://kopp-report.de/die-prophezeiung-bereits-2011-plante-bill-gates-die-sterilisation-durch-impfungen/




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą