2021-05-12

Pfizer/Biontech vakcinacijos bandymai su 12-15 metų paaugliais: "daugiau šalutinių poveikių bus žinoma po vakcinacijos“

 


Geno-inžinieriniai eksperimentai su žmonija tęsiaisi. Sekantis Vakarų visuomenėje vykstančios koronavirusinės kolektyvinės manijos etapas bus susijęs su vaikų ir paauglių skiepijimu nuo COVID-19, rašoma vokiečių portale Sciencefiles.org.

Dar nebaigtas eksperimentas su suaugusiais, siekiant užkirsti kelią natūraliam imuniniam atsakui į SARS-CoV-2, o sekdama Kanados pavyzdžiu JAV federalinė vaistų administracija (FDA) skubos tvarka patvirtino "Pfizer/Biontech" vakciną BNT162b2, dar vadinamą "Comirnaty". Kokia yra neatidėliotina situacija, atsižvelgiant į vos egzistuojančią riziką užsikrėsti COVID-19 12-15 metų vaikams, yra FDA paslaptis. Manoma, kad Europos medicinos agentūra patvirtins "Pfizer/Biontech" vakciną, kuri šiuo metu kaip niekas kitas stumiama 12-15 metų vaikams.



JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) skubų "Pfizer" ir "Biontech" vakcinos, kurios vidutinės trukmės ir ilgalaikis poveikis dar neištirtas, patvirtinimą pateisina taip:

https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-fda-authorizes-pfizer-biontech-covid-19-vaccine-emergency-use

"FDA išplėtė "Pfizer-BioNTech COVID-19" vakcinos naudojimo skubos tvarka leidimą, įtraukdama į jį 12-15 metų paauglius, ir tai yra svarbus žingsnis kovoje su COVID-19 pandemija, - sakė laikinai einanti FDA komisarės pareigas gydytoja Janet Woodcock, - Šiandieninis veiksmas leidžia apsaugoti nuo COVID-19 jaunesnę populiaciją, o tai priartina mus prie normalaus gyvenimo ir pandemijos pabaigos. Tėvai ir globėjai gali būti tikri, kad agentūra atliko griežtą ir nuodugnią visų turimų duomenų peržiūrą, kaip tai darėme ir su visa mūsų COVID-19 vakcinos naudojimo skubos tvarka.“

Dabar 12-15 metų amžiaus žmonės priklauso amžiaus grupei, kurią JAV Ligų kontrolės centras (CDC) naudoja kaip etaloninę kategoriją, nes joje rizika susirgti ar net mirti nuo COVID-19 yra mažiausia.

Vokietijoje situacija nesiskiria. 10-19 metų amžiaus grupėje nuo pandemijos pradžios užregistruoti 6 mirties atvejai nuo SARS-CoV-2. Manoma, kad JAV pėdomis žemgs Europos EMA bei Vokietijos STIKO ir norės apsaugoti amžiaus grupę nuo SARS-CoV-2, kuriai SARS-CoV-2 nekelia jokio pavojaus, priešingai, vakcinacijos keliamas pavojus, pavojus patirti šalutinį poveikį, yra daug kartų didesnis nei susirgimas COVID-19.

EUA leidime skubos tvarka naudoti PFIZER/BIONTECH COVID-19 vakciną koronavirusinės ligos prevencijai 2019 m." 7 puslapyje teigiama:

"Plačiau naudojant Pfizer/Biontech COVID-19 vakciną, gali išryškėti papildomos nepageidaujamos reakcijos, iš kurių kai kurios gali būti sunkios." [Plačiau naudojant Pfizer/Biontech COVID-19 vakciną, gali pasireikšti papildomų nepageidaujamų reakcijų, iš kurių kai kurios gali būti sunkios ligos].

Ar tai cinizmas? Turėtų būti skiepijami paaugliai, kurie praktiškai neturi jokios rizikos užsikrėsti COVID-19, jau nekalbant apie mirtį.

Tikimybė, kad šie paaugliai dėl vakcinacijos patirs šalutinį poveikį, yra daug kartų didesnė nei tikimybė, kad jie net nepastebės užsikrėtimo SARS-CoV-2.

Daugelis paauglių, kurie bus skiepijami, buvo užsikrėtę besimptome SARS-CoV-2 infekcija. Todėl jie susiformavo antikūnus prieš SARS-CoV-2, kurie apsaugo juos nuo ligos. Skiepijimas visiškai nereikalingas.

Dvylikos-penkiolikos metų vaikų skiepijimo veiksmingumas niekaip neįrodytas. 12-15 metų amžiaus vaikų grupėje COVID-19 beveik nepasitaiko, šio amžiaus vaikų, kurie suserga COVID-19, beveik nėra, o PGR testai nėra ligos įrodymas.



Mano nuomone, vaikų skiepijimas nuo COVID-19 yra genocidas pačia bjauriausia forma.


Esami tyrimų rezultatai


COVID-19 infekcijos rizika, hospitalizacija ir mirtys amžiaus grupėse




Vokietijoje situacija nesiskiria. 10-19 metų amžiaus grupėje nuo pandemijos pradžios užregistruoti 6 mirties atvejai nuo SARS-CoV-2. JAV ir JAV FDA, o netrukus tikriausiai ir Europos EMA bei Vokietijos STIKO nori apsaugoti amžiaus grupę nuo SARS-CoV-2, kuriai SARS-CoV-2 nekelia jokio pavojaus, priešingai, vakcinacijos keliamas pavojus patirti šalutinį poveikį, yra daug kartų didesnis nei susirgimas COVID-19.

Sciencefiles portale pažymima, kad vakcinų mafiją, kuri mežia „mokesčių karvę“ ir gauna tiek daug „pieno“, todėl nori tęsti melžimą kuo ilgiau. Apie tai kalba pateikiamas dokumentas "Faktų suvestinės sveikatos priežiūros paslaugų teikėjams, teikiantiems vakciną - leidimas skubiai naudoti (EUA) PFIZER/BIONTECH COVID-19 vakciną koronavirusinės ligos prevencijai 2019 m." 7 puslapyje. Jame teigiama:

"Plačiau naudojant Pfizer/Biontech COVID-19 vakciną, gali išryškėti papildomos nepageidaujamos reakcijos, iš kurių kai kurios gali būti sunkios." [Plačiai naudojant Pfizer/Biontech COVID-19 vakciną, gali atsirasti papildomų nepageidaujamų reakcijų, iš kurių kai kurios gali pasireikšti sunkiomis ligomis].“

Ar tai cinizmas?

Iš tikrųjų klinikinių tyrimų tikslas - nustatyti galimą šalutinį vaisto ar vakcinos poveikį, kad skiepijami ar vaistą vartojantys asmenys žinotų, į ką įsitraukia. Dokumente, iš kurio cituojame, atvirai rašoma, kad dabartiniai masiniai skiepijimai yra didelis lauko bandymas, kurio metu gali pasireikšti tolesnis šalutinis poveikis, rimtas šalutinis poveikis, kitaip tariant, nei tie, kurie gamina vakciną, nei tie, kurie suteikia skubų patvirtinimą, negali atmesti galimybės, kad bus reikšmingas šalutinis poveikis, pavyzdžiui, ilgalaikis poveikis, apie kurį šiuo metu nieko nežinoma. Tai ne kas kita, kaip teiginys, kad žmonėms bus sušvirkšta eksperimentinė vakcina, kurios pasekmės gamintojui ir licencijas išduodančiai institucijai taip pat nežinomos, o jei jos pasireikš, bus netikėtos.

Paaugliams nuo 12 iki 15 metų, naujai tikslinei grupei, į kurią orientuojamasi didinant pardavimus (ir kt. ), svarbu ne tik tai, kad jie mažai rizikuoja užsikrėsti COVID-19 ir didelė tikimybė nepastebėti, jei užsikrės SARS-CoV-2, bet ir tai, kad skiepijant juos dažniau nei kitų amžiaus grupių atstovus gali pasireikšti šalutinis poveikis, o didesnė tikimybė dažniausiai susijusi su vidutinio sunkumo ir sunkiu šalutiniu poveikiu.

Portale Sciencefiles.org  sakoma: Surinkome "Pfizer" ir "Biontech" ataskaitoje nurodytų šalutinių poveikių kategorijų atitinkamus pavojus, kurie, žinant 155 puslapių šalutinių poveikių, pastebėtų po skiepijimo, yra juokai. Jei nustatyta +, tai 12-15 metų paaugliams rizika patirti atitinkamą šalutinį poveikį yra didesnė nei kitoms amžiaus grupėms, jei nustatyta ++, tai vidutinio sunkumo atitinkamo šalutinio poveikio rizika yra didesnė. Jei nustatyta +++, sunkaus šalutinio poveikio rizika yra didesnė nei kitose amžiaus grupėse. Konkrečius skaičius rasite 20-26 puslapiuose. Jų reikia šiek tiek paieškoti.

Odos paraudimas: +

Patinimas: 0

Skausmas vakcinacijos vietoje: 0

Pluoštas (Fiber): +

Nuovargis / nuobodulys: ++

Galvos skausmas: ++

Šaltkrėtis: ++

Vėmimas: +

Viduriavimas: 0

Raumenų skausmas: ++


Tikimybė sustiprėjimo po vakcinacijos. Atskiris pašalinių efektų klasės.




Šalutinis poveikis, pasireiškiantis 12-15 metų paaugliams po vakcinacijos BNT162b2/Comirnaty, dažniausiai būna sunkesnis ir dažnesnis. Toliau pateiktos procentinės dalys pagrįstos 1 127 12-15 metų paaugliais, dalyvavusiais Pfizer/Biontech II fazės tyrime. Juose nurodyta, kiek procentų paauglių iš 1 127 patyrė atitinkamą šalutinį poveikį po pirmosios ir antrosios dozės:

Odos paraudimas: 5,8 % / 5 %

Patinimas: 6,9 % / 4,9 %

Skausmas skiepijimo vietoje: 86,2 % / 78,9 %

karščiavimas: 10,1 % / 19,6 %

Nuovargis / nuovargis: 60,1 % / 66,2 %

Galvos skausmas: 55,3 % / 64,5 %

Atšalimas: 27,6 % / 41,5 %

Vėmimas: 2,8 % / 2,6 %

Viduriavimas: 8,0% / 5,9%

Raumenų skausmas 24,1 % / 32,4 %

Beje, čia pateikti simptomai yra simptomai, kurie buvo nustatyti kaip labai blogi kartu su Long-COVID.

Pranešama apie sunkų šalutinį poveikį po vakcinacijos 5 II fazės tyrimo dalyviams, kurių amžius buvo nuo 12 iki 15 metų. Apie tai, kokie jie yra, nepranešama. Pranešimo intervalas yra 51 diena po pirminės vakcinacijos. Visi šie rūpesčiai yra susiję su skiepijimu, siekiant apsisaugoti nuo užsikrėtimo COVID-19, kuris, kaip minėta, yra nesąmonė 12-15 metų amžiaus vaikams, nes jie turi mažą riziką užsikrėsti COVID-19. Nepaisant to, daroma prielaida, kad vakcina taip pat veiksmingai kovoja su SARS-CoV-2 ir apsaugo nuo užsikrėtimo COVID-19. Ar ji veiksminga? Niekas nežino, nes analizė, pateikta FDA turimame dokumente, įrodančiame 12-15 metų amžiaus vaikų skiepijimo veiksmingumą, yra viena iš prasčiausių, kokią kada nors esame matę. Įsitikinkite patys:


16 ar 18 atvejų, kurie turėtų įrodyti vakcinos veiksmingumą, kaip galutiniai rodikliai, negali būti vadinami niekaip kitaip, kaip tik blogu pokštu. Kas yra galutinis taškas? Galutinis taškas - tai iš anksto nustatytas įvykis, kurį pasiekus tiriamasis pašalinamas iš imties ir priskiriamas, kaip šiuo atveju, COVID-19 sergančiųjų grupei. Šioje nuostatoje aiškiai nurodyta, kad viskas priklauso nuo "COVID-19 ligos" apibrėžties. Pfizer ir Biontech byloje atitinkamas apibrėžimas yra netikrumas:

Visiems asmenims, kurių PGR testas yra teigiamas kartu su

karščiavimas arba

naujai atsiradęs arba sustiprėjęs kosulys, arba

naujai atsiradęs ar sustiprėjęs dusulys arba

šaltkrėtis arba

naujai atsiradęs arba sustiprėjęs raumenų skausmas; arba

kvapo ar skonio pojūčio praradimas; arba

gerklės skausmas arba

viduriavimas arba

Vėmimas

Vieno simptomo pakanka, kad būtų nustatytas galutinis taškas, kuris vėliau skaičiuojamas kaip "COVID-19 liga". Taip siekiama įrodyti, kad BNT162b2 veiksmingai apsaugo nuo COVID-19 ligos. 18 paauglių, kurie šiek tiek daugiau kosėjo, jiems buvo šaltkrėtis ar skaudėjo gerklę ir PGR testas buvo teigiamas, pateikia šiuos įrodymus. Tai daugiau nei juokinga. Daryti išvadą, kad BNT162b2 100 % veiksmingai apsaugo nuo COVID-19, kaip yra šiuo atveju, reiškia sukčiavimą (iš bet kurios pusės). Ir, žinoma, negalima daryti išvadų apie tai, kaip skiepijimas veikia hospitalizavimo ar mirties nuo COVID-19 tikimybę. Tačiau tai nesvarbu, nes atitinkama tikimybė vis tiek yra toli už kablelio, todėl galima teigti, kad iki skiepijimo neegzistavusios rizikos buvo išvengta skiepijant, nerizikuojant nustebti dėl trūkstamų duomenų ir dėl to netikėtų rezultatų.

Visa tai yra didžiulė apgaulė, kuri, geriausiu atveju, tarnauja pinigų perskirstymui iš mokesčių mokėtojų kišenių į akcininkų kišenes. Nebent norima daryti prielaidą apie nuodėmingesnius motyvus.

Nuorodos:

https://sciencefiles.org/2021/05/11/biontech-impfversuch-an-12-15jahrigen-weitere-nebenwirkungen-werden-nach-der-impfung-bekannt/

https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-fda-authorizes-pfizer-biontech-covid-19-vaccine-emergency-use

https://de.statista.com/statistik/daten/studie/1104173/umfrage/todesfaelle-aufgrund-des-coronavirus-in-deutschland-nach-geschlecht/

https://www.fda.gov/media/144413/download



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą