2021-05-05

John Kaminski: Bet kas išgelbės žydus, kada pasaulis sužinos, ką jie padarė?

 


Vertimas John Kaminski straipsnio "Who will save the Jews once the world learns what they’ve done?" 8th December 2009

https://johnkaminski.info/pages/the_next_chapter/the_revolution_will_be_won_in_a_single_day.html

Revoliucija bus laimėta per vieną dieną

A.L.: Manau, kad šio iškilaus žydų tautybės autoriaus mintys yra ne mažiau aktualios ir šiandien, kai žmonija susidūrė su "COVID-19:Great Reset" genocidu.


BET KAS IŠGELBĖS ŽYDUS, KAI PASAULIS SUŽINOS, KĄ JIE PADARĖ?

2009 m. gruodžio 8 d.

Galutinė revoliucija už žmogaus laisvę bus laimėta per vieną dieną - ne bombomis, badu, masiniais nuodijimais ar elektroniniu išgarinimu, bet keliomis gerai parinktomis frazėmis, ištartomis tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje, kurios įžiebs šviesą, apšviesiančią tamsą žvėries, draskančio mus daugiau šimtmečių, nei mes galime sąmoningai suskaičiuoti.

Tai įvyks per vieną dieną, nes gyvatiškas žvėries tinklas apraizgys visą planetą savo save naikinančiu šantažo godumu, ir visi visur vienu metu supras, kad ne pelno filosofija pavertė mūsų planetą ligota pelke, o tam tikro būrio megalomaniškų kvailių, kurie valdo kiekvieną pasaulio dolerį, arba beveik kiekvieną dolerį, politika. Būtent jie tiesiogiai atsakingi už visą šį beprasmį chaosą ir nereikalingą genocidą, o mes, avių banda, esame atsakingi už tai, kad visus tuos metus toleravome jų piktus mūsų proto kontrolės metodus.



Mes, prolai (Dž.Orvelo nepartinis roletariatas), esame tik skaičiai didžiojoje buhalterijos knygoje kakio nors turtingo žydų sukčiaus, surišto su pasauliniu sukčių tinklu, kuris siekia mus visus paversti pusgyviais zombiais, apraizgytais sudėtingomis piniginėmis mokėjimų schemomis ir neturinčiais balso teisės sprendžiant mūsų likimą.

Viskas, ko reikia, kad išsilaisvintume iš šio keisto privalomo įsiskolinimo, - tai suprasti, ką žydai laikui bėgant padarė pasauliui ir kaip jie šiuo metu yra gerokai pažengę į priekį siekdami išžudyti arba pavergti visus pasaulio nežydus, taip įvykdydami įsakymus savo slaptos "šventosios knygos" Talmudo - kuris yra psichologinis psichologinis žiaurumas, dėl kurio JIE kontroliuoja VISAS mus valdančias sistemas.

Jei to nesuprasite, tai reiškia, kad garantuojate savo, kaip proto kontroliuojamo vergo, ateitį ir greičiausiai artėjančią nenatūralią mirtį.

Ką žydai padarė pasauliui... Ką tiksliai jie padarė?


1. Socialinę tikrovės inžineriją redaguojant istoriją.

Nuo seniausių laikų pagrindiniai nusikaltėliai, kurie vėliau tapo žinomi kaip žydai, turėjo natūralų pranašumą - jie buvo keliaujantys pirkliai (karavanai), o jų žinios apie daugybę kultūrų suteikė jiems patyriminį pranašumą prieš sėslius gyventojus, apsiribojusius vienu mažu miestu ar šalimi, kurie buvo, galima sakyti, sėdintys ančiukai.

Nuoširdžiai apgailestauju, kad daugeliui iš jūsų turiu pasakyti, jog apgaulės šablonas, kuriuo buvo vadovaujamasi visus šiuos metus, buvo 325 m. po Kristaus sukurta krikščionybė, kuri mokė visus atsukti kitą skruostą, kai nematoma ranka lenda į jūsų kišenę. Ji išmokė žmones įsivaizduoti savo saugumą, pagrįstą pažadu, kuris niekada negalėjo būti įgyvendintas, nebent tik manipuliuojančioje tikinčiojo vaizduotėje.

Tikėjimas kažkuo, kas negali būti tiesa, yra tas pats mentalinis mechanizmas, kurio reikia norint patikėti, kad dabartinė bankininkystės sistema yra sąžiningas verslas.

Pasiūlymų, autoritetų ir atributų panašumas verčia mus manyti, kad religija ir bankininkystė yra iš to paties audinio. Logika, kurios reikia tikėti kažkokiu didžiuoju dievu, vadovaujančiu visiems iš viršaus, yra toks pat tikėjimo šuolis, kokio reikia norint pasiskolinti pinigų už sudėtines palūkanas. Jie sako, kad šiuo atveju pasitikėkite mumis. Ir dėl to, kad esame sukurti kaip baikštūs ir riboti organizmai, mes taip ir darome.

Didysis mokslinės fantastikos vizionierius H. G. Velsas (H. G. Wells) išsakė mintį, kad žmonijos protinė ir moralinė pažanga sustojo 1770-aisiais. Labiausiai su šiuo staigiu evoliucijos sustojimu siejama Rotšildo pavardė.

Pinigų kontrolė lėmė viso kito kontrolę ir visų žmogui žinomų disciplinų bastardizaciją, naudingą šeimininkų parazitų grupei, mongolų įsibrovėliams, vadinamiems aškenaziais, kurie sąmoningai pasirinko sąjungą su blogiausiais iš visų įmanomų plėšikų - sefardais, kurie kartu įžvalgiai ir kantriai plėšė visus pasaulio naivuolius.

Žiniasklaidos kontrolė sudarė sąlygas visoms jų apgavystėms. Tai yra 1 taisyklė.

Geriausiai tai pasakė Deividas Rokfeleris:

"Esame dėkingi "Washington Post", "New York Times", žurnalui "Time" ir kitiems didiesiems leidiniams, kurių direktoriai beveik keturiasdešimt metų dalyvavo mūsų susitikimuose ir laikėsi konfidencialumo pažadų. Mums būtų buvę neįmanoma parengti savo plano pasauliui, jei per tuos metus būtume patekę į viešumo šviesą. Tačiau dabar pasaulis yra labiau išprusęs ir pasirengęs žygiuoti pasaulinės vyriausybės link. Viršnacionalinis intelektualinio elito ir pasaulio bankininkų suverenitetas neabejotinai yra pranašesnis už praėjusiais amžiais praktikuotą nacionalinį apsisprendimą."

Turėdami daugiausiai pinigų, jie įgijo pranašumą versle ir visam laikui užvaldė visas vertingas pasaulio pramonės šakas: Rokefelerio nafta, Morgano geležinkeliai, Markso politika, Sassono narkotikai Kinijai, Monsanto vergai, Lehmano kiliminės dangos, Froido psichologija, Mejerio Holivudas, Einšteino fizika, Irvingo Berlyno muzikos monopolis, Warburgo Federalinio rezervo sukčiavimas, Oppenheimerio žydų pragaro bomba, Betty Friedan namų šeimininkės, Abbie Hoffman hipiai, Bronfmano alkoholis, Henry Kissingerio žudynės, Normano Learo komedijos, Billo Gateso kompiuteriai. ... ir taip toliau.

Galbūt baisiausi žydų nusikaltimai yra susiję su medicina. Negalima neprisiminti to seno Osmanų imperijos draudimo žydams verstis medicina, nes Talmude rašoma, kad žydai turėtų tapti gydytojais, kad galėtų įvairiausiais būdais žudyti gojus. Ar galite pasakyti, kad gydo vėžį? Gyvsidabrio plombos? Fluorido? Thimerosalis? Skvalenas? Nusodrintas uranas? Apsinuodijimas švinu pribaigė Romą. Taip pat ir Čikagos kūdikius. Netrukus namo grįš pasiutusi karvė.



Džonas D. Rokfeleris pirmiausia pardavinėjo naftą kaip gydomąjį eliksyrą, kol sužinojo, kad ji dega. Jonas Salkas gavo Nobelio premiją už vakciną nuo ligos, kuri iš tikrųjų buvo pramoninė intoksikacija švinu – kurią papirkti medikai slėpė įmantria retorika.

Yra ir naujesnių eliksyrų: Gardasilas, kuris jau sunaikino būsimas amerikiečių kartas; Prozakas - greitas kelias į zombilandą; Morgellono liga, sakoma, kyla iš chemtreilų ir sukelia mažus vingiuotus nanorobotus, kurie sukasi jūsų blogėjančiomis venomis. Tikėkite visais tais žydų išradimais, jei turite tradicinį išsilavinimą, tikėkite, kad jūsų gydytojas išrašys jums vaistų, kurie jus nužudys.


2. Žydų derlius

Ar praradote mylimą žmogų per karą? Cindy Sheehan taip ir padarė, ir po daugelio metų verkimo viešumoje ji užspringo ant Amerikos vėliavos. Laikraščiai ją laikė nenormalia keistuole - įsivaizduokite, motina, kurios sūnus buvo nužudytas be jokios sąžiningos priežasties, vadinama nenormalia, nors ji tik bandė atkreipti dėmesį į melą, kuriam kiekvienas iš mūsų, skaitančių šį straipsnį, leido išplėšti sielą iš visų mūsų širdžių, nes mes blaškomės neaiškioje sumaištyje šioje bjaurioje pagamintos tikrovės sriuboje.

Garsusis Berlyno profesorius Verneris Zombartas (Werner Zombart) ištarė nemirtingą truizmą: "Karai - tai žydų derlius".

Mūsų pasauliniame žydų nusikaltimų žmonijai kaltinime labiausiai išsiskiria nereikalingos mirtys, kurias sukėlė slaptas beveik visų pasaulio vyriausybių uzurpavimas. Geriausia tai visu istoriniu ryškumu pamatyti kapitono Ramzio knygoje "Bevardis karas" (The Nameless War), mano interneto svetainėje, taip pat, kaip neseniai sužinojau, jau daugelį metų kokybiškose Darilo Bredfordo Smito (Daryl Bradford Smith) http://www.iamthewitness.com ir Džekės Patru (Jackie Patru) interneto svetainėse http://www.sweetliberty.org.

Ramzio knygoje vienu žvilgsniu pamatysite žydų skverbimąsi į Angliją (Kromvelis), Prancūziją (Rotschildų renegatas Napoleonas), Rusiją (Niujorko žydai, pakeitę vardus ir tapę politbiuru), Vokietiją (Niurnbergo nuosprendžiai buvo apgaulė, kaip ir Sadamo Huseino nulinčiavimas), ir galiausiai, ir išsamiausiai, į Jungtines Valstijas (Ruzveltas ir jo dešinioji ranka Nelsonas Rokfeleris).

Kalbėdami apie karus, mes kalbame apie Federalinį rezervą - tą pačią šešėlinę vyriausybę, kuri daugiau nei šimtmetį išviliojo iš mūsų sunkiai uždirbtus pinigus, o ją saugojo gerai išauklėtos marionetės, prisistatančios prezidentais, kuriuos patys bankininkai išrinko mums vadovauti. Ir kaip jiems tai pavyko?

Perimdami visos mūsų žiniasklaidos - nuo mokyklų, filmų iki televizijos ir kompiuterių - kontrolę, kad visos įmanomos žmogiškosios veiklos sritys būtų persmelktos šios pornografinės įtakos, kuri neabejotinai yra žydiška. Visų sėkmingų Holivudo aktorių skiriamasis bruožas yra tas, kad geriausi nežydų aktoriai, prieš gaudami "Oskarą", turi būti visiškai nužmoginti ištvirkusiu būdu.

Kaip XX a. ketvirtajame dešimtmetyje Bugsy Siegelio Las Vegaso žydų architektūra tapo plėtros norma Jungtinėse Valstijose, taip XX a. septintojo dešimtmečio link nihilistinis nepasitenkinimas tapo madinga etika, o JAV koledžų miesteliuose kilo revoliucinė veikla, skatinama įvairių CŽV platinamų narkotikų.

Žydų destabilizacijos šablonas, toks sėkmingas Anglijoje, Prancūzijoje, Rusijoje, Vokietijoje ir daugumoje kitų pasaulio šalių, šiuo metu, 2009 m. AD, beveik sudaužė visą pasaulį į šipulius, nes pinigai tapo visų dėmesio centru, dėl to visos kitos žmogaus mąstymo sritys tapo užterštos ir sumenkintos godumo.

Poetas Robertas Lowellas (Robert Lowell) kartą rašė, kad nieko gero negalima parašyti, jei rašoma dėl pinigų. Ir vis dėlto šiandien praktiškai viskas rašoma būtent tuo tikslu, o tai yra pamokanti įžvalga apie nuolat prastos šiuolaikinės komunikacijos kokybės priežastis.

Svarbu žinoti, kiek žmonių žuvo dėl bolševikų revoliucijos, kurią vėlesnėmis Stalino dienomis kontroliavo Nelsonas Rockefelleris, kuris taip pat buvo Franklino Ruzvelto vyriausiasis patarėjas. Sovietų valstybė, finansuojama Niujorko žydų bankininkų, nužudė šešiasdešimt šešis milijonus ne žydų. Tai jums svarbi Amerikos istorija.

Žydų televizija sužlugdė senatorių Josephą McCarthy, kai šis Viskonsino senatorius, remdamasis Eustace'o Mullinso tyrimais, kuriuos užsakė įkalintas poetas Ezra Poundas, įvardijo komunistus, siekiančius sugriauti Konstituciją.

Tačiau ir Mullinsas, ir Poundas nesugebėjo iki galo suvokti žydų piniginės žiniasklaidos monstro galios. Nors Poundas buvo įkalintas 13 metų, o Mullinso knygos sudegintos Vokietijoje, didžioji klaida, kurią visi padarė, buvo ta, kad nesuprato, jog žodis "komunistas" yra tikslus žydų sinonimas. Ir kol mes dalyvavome visose šiose Whitewater tipo aferose, jie sukūrė Izraelio valstybę.



Bet mes to negirdėjome. Negalėjome. Žiniasklaidos keliamas baltasis triukšmas buvo tiesiog per stiprus. Kerouaco ir iškrypėlio poeto Ginsbergo siūlomos destabilizacijos tendencijos viliojo paauglius į žydų manipuliuojamą nihilizmą. Atrodo, kad aukščiausias įvaizdis, kurį nori išugdyti žydai, yra meno forma vadinti šlapinimąsi ant kryžiaus. Atrodo, kad tai yra įvaizdis, kurį jie nori įskiepyti gojų sąmonėje.

Atvirai kalbant, manau, kad šis pasibjaurėtinas veiksmas yra aukščiausia jų vadinamosios religijos, judaizmo, išraiška, ir labai norėčiau, kad pasaulis atsibustų ir pamatytų, ką jis iš tikrųjų reiškia. Iš tikrųjų tai reiškia, kad jie šlapinasi patys ant savęs ir to nesupranta.

Bet jie tikrai šlapinasi ant mūsų, ir mes privalome juos sustabdyti - dabar!


3. Įrodoma patologija

Kiekvieną nusikaltimą padaro žmogus, kuris negavo meilės tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje. Mums visiems reikia nustoti būti kurvomis ir vienos ar kitos filosofijos fanatikais ir suvokti, kad esame visi kartu, išskyrus tą vieną grupę įgimtų onanistų, kurie šlapinasi ant kryžių.

Tai tas pats, kas šlapintis ant vilties. Tai nihilizmo forma, garantuotai sunaikinanti ją praktikuojantį žmogų ir visus aplink jį. Būtent tai užkrečia mūsų pasaulį.

Pagrindinė tai remianti filosofija yra Talmudas (o kartu ir Senasis Testamentas). Koks nedoras dievas galėjo ištarti, kad galima žudyti kitus, prievartauti jų moteris ir atimti jų turtą, nes jie veikė jo šventu vardu. Kas tai per iškrypėliška paaugliška sociopatinė nesąmonė?

Psichopato žodžiai, štai kas. Senojo Testamento dievas dabar ir amžinai yra psichiškai nesveikas, o Talmudas velniškai puikiai iliustruoja, kaip ši iškrypėliška patologija mus sunaikins, jei leisime jai tai padaryti.

Negalima sakyti, kad esi geresnis už kitus, nes taip sako tavo dievas. Tai vadinama deviantiniu elgesiu, kaip jį apibrėžia žydų psichiatrijos autoritetai. Tai pranašumo kompleksas, gimęs iš baimės ir meilės stokos.

Pagrindinė monoteistinių religijų klaida yra ta, kad meilės negalima išgauti prievarta, ir būtent tai jos ir padarė - per prievartą ir socialinę inžineriją. Žydai tik iškreipė, kad įskiepytų bebaimių galvijų sąmonę, jog tikrasis Mesijas yra Izraelis, žydų tauta, išbadėję karavanai, banditai iš už upės.

Žydai garbina vagis. Štai kuo leidome tapti mūsų pasauliui.

Ar esate vagis? Ar einate kartu, kad gautumėte kartu?

Ar savo pastabas sušvelninate politiškai korektiška (bet kandžia) retorika, kad klausytojas suprastų, ką turite omenyje, bet ne visą jus supantį pasaulį? Per televiziją sako, kad būtent tai ir yra laisvė. Ar jais tikite?

Revoliucija bus laimėta per vieną dieną, nes pasaulis pagaliau atsibus ir pamatys, kad teisingų dalykų darymas yra daug svarbesnis mūsų išlikimui nei pelningų dalykų darymas.

Bet kuri religija, kuri negali pripažinti, kad laikui bėgant išniekino tikrąją Dievo prigimtį, nėra verta vadintis Jo pasiuntine, nes dėl mūsų netobulos prigimties nesuprasti didingesnio sumanymo yra neišvengiama, kol pagaliau suprasime, nustosime jaudintis ir imsimės gyvenimo darbų.

Viena aišku: kai visi sužinos, ką žydai padarė pasauliui, pasaulis su žydais elgsis kur kas maloniau, nei žydai elgėsi su pasauliu, ir tokiu būdu, su griežtomis apsaugos priemonėmis, jiems su meile bus leista vėl prisijungti prie žmonijos ir dalyvauti jos šlovingoje ateityje.

Visada neteisinga griauti įsitikinimus žmonių, kurie tiki, kad geriausias dalykas gyvenime yra meilė. Palikite juos ramybėje; jie tai išsprendė; su jais viskas bus gerai.

Vaikinas parašė "Nevok" todėl, kad šiame gyvenime iš tikrųjų svarbu tai, kiek tavo artimas tave mėgsta ir gerbia. Be jo tu esi niekas.

Taip per vieną dieną bus laimėta revoliucija. Daugeliui iš jūsų ta diena yra šiandien, ir vieną dieną netrukus visi tai supras, visi iš karto.


Straipsnio vertimas į rusų kalba:https://communitarian.ru/news/politika/no-kto-spaset-evreev-kogda-mir-uznaet-chto-oni-cdelali_04052021







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą