2021-05-19

Nuo Jeruzalės iki Roterdamo: pasirengimas antikristo atėjimui

 

Jei kas galvoja, kad Roterdame vykstanti satanizmo, LGBT ideologijos ir nužmogėjimo „šventė“ yra savaiminis ar atsitiktinis procesas, labai klysta. Labai klysta ir tie, kas galvoja, kad konfliktas Izraelyje – tai „kasamai“ iš palestiniečių pusės ir nesibaigiantys Izraelio bombardavimai. Priežastys gilesnės. Vyksta baigiamieji darbai Mošiacho (antikristo) atėjimui, kurio sostas turi stovėti ten, kur dabar vis dar yra musulmonų Al Aksa mečetė. Šiam klausimui esu skyręs visą eilę straipsnių. Žiūr. šių publikacijų sąrašą straipsnio gale. Taip pat kviečiu žiūrėti šiandien paskelbtą Den.tv.video.

Mošiacho atėjimas reiškia, kad visos gojų valstybės bus sunaikintos, o jų valdovai paklus Mošiachui ir bučiuos žydams kojas. Tai jau praktiškai pasiekta. Mūsų valdžia bučiuoja kojas Mošiachui jau pasirengusi, o kol jo nėra, praktikuojasi bučiuoti kojas, ir kitą vietą, Izraelio pasiuntiniui-sodomitui, nurodinėjančiam, kaip turi dirbti Lietuvos įstaigos, kaip mes turime naikinti lietuvišką šeimą, mylėti LGBT, kokius tautos didvyrius galime turėti, kokią Lietuvos istoriją turime rašyti ir pan.



Krizės JAV ir Europoje (politinės, migracijos, ekonominės, sveikatos apsaugos ir t.t.) priežastis yra tai, kad JAV žydiška finansinė elita čia ryžosi pritaikyti „spalvotų revoliucijų“ metodus. Efektas pasireiškė nedelsiant. Ideologinis-politinis pertvarkymas JAV ir Europoje įgavo absurdo formą. Panašu, kad krizės organizatoriai patys įtikėjo tomis beprotybėmis, kurias naudojo visuomenės nuomonės performatavimui. Visa tai atitinka idėjai sukelti pasaulinį chaosą, sugriauti pasaulio tvarką, sunaikinti gojų valstybes, o virš jų iškelti Mošiacho sostą. Šie planai atitinka Siono projektui, sugalvotam 19 amžiaus pabaigoje, pirmojo pasaulinio sionistų kongreso metu.

Vienu iš globalistinio sionistų plano įrankių yra jų įkurtos tarptautinės organizacijos: Pasaulio prekybos organizacija (PPO) ir su ja tandeme einanti Pasaulio sveikatos organizacija (PSO), kuriai teko pagrindinis vaidmuo, naikinant gojų tautas vakcinų ir pandemijų pagalba, skleidžiant LGBT ideologiją, performatuojant vaikų lytinę elgseną, psichikos ligas, surištas su lytiniais iškrypimais, paverčiant „norma“.

Sionistinis internacionalas, savo rankose sutelkęs visą pasaulio žiniasklaidą, socialinius tinklus, kino pramonę, visą savo šėtonišką įniršį nukreipė prieš gojų vaikus.



Naujame "Pelenės" variante, pavyzdžiui, pagamintame JAV žydų kinematografo (Rež.K.Koenas), fėją vaidina juodaodis homoseksualistas B.Porteris.

Kiek plačiau norėčiau sustoti ties homoseksualizmo diegimui panaudotu „Eurovizijos festivaliu“, šio festivalio degeneracija (žiūr. tęsinyje).



Nano straipsniai, liečiantys Jeruzalės Šventyklos ir Mošiacho atėjimo temą:

https://lebionka.blogspot.com/2017/12/apokalipses-isvakarese-trecioji.html

http://lebionka.blogspot.com/2018/01/naujas-izraelio-arabu-konflikto.html

http://lebionka.blogspot.com/2018/11/tris-vinys-i-lietuvos-karsta-globalus.html

https://lebionka.blogspot.com/2019/03/armagedonas-sinagoga-ant-sventyklos.html

Nuorodos:

https://www.youtube.com/watch?v=WdObffAoFm4

https://lebionka.blogspot.com/2021/05/john-kaminski-bet-kas-isgelbes-zydus.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/05/centro-partija-tautininkai-uzsienio.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/04/prof-adas-jakubauskas-papasakojo.html

http://lebionka.blogspot.com/2017/07/igyvendintas-projektas-siono-isminciu.html

https://youtu.be/zp_x6tNJ3uE

https://lebionka.blogspot.com/2021/05/pasaulio-sveikatos-organizacija-zveris.html

http://alternatio.org/events/all/item/91325-v-seti-poyavilis-kadry-s-feem-gomoseksualistom-iz-novoy-skazki-pro-zolushku

Nuotraukoje: Andreasas Haukelandas ir jo satanistinė beprotybė „Fallen Angel“ „Eurovizijos“ konkurse. Izraelio bombų sprogimai palestiniečių autonomijoje.

Tęsinys. https://lebionka.blogspot.com/2021/05/nuo-jeruzales-iki-roterdamo_20.html



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą