2021-05-29

Lietuva-JAV: protaujantys tėvai atsisako eksperimento su vaikais

 

Lietuvos ir JAV valdžios, mano nuomone, daug kuo panašios: abi atėjo per suklastotus rinkimus, abi suformuotos iš idiotų ir nusikaltėlių, kurie naikina savo valstybes, piliečius, rengia nusikalstamus medicinos eksperimentus net su vaikais.

Lietuvos tėvai gegužės 15 d. organizavo įspūdingą Šeimų gynimo maršą, organizuoja vaikų alternatyvų mokymą.

JAV, kur koronavirusinė beprotybė pradėta, ir kur valdžia jau ėmė vakcinuoti vaikus eksperimentiniais, žmogaus genomą modifikuojančiais preparatais, tėvai tam priešinasi.



Pranešama, kad Bruklino (Niujorkas) Chabad Liubavič žydų bendruomenė ruošia vasaros vaikų stovyklą, į kurią priimami tik nevakcinuoti nuo koronavisuso vaikai ir aptarnaujantis personalas.

Prieš kurį laiką, buvo pranešta apie Majamyje (Kalifornija) žydų mokyklą, kurioje mokosi tik nevakcinuoti vaikai.



https://youtu.be/dyY-eI8Jawc

Yotube puslapyje rašoma:

Žydų berniukų vasaros stovykla planuoja uždrausti skiepijimą COVID vakcina

"Dėl turimų Covid-19 injekcijų eksperimentinio pobūdžio ir pasirodžiusių pranešimų apie padidėjusį Covid-19 ligos paplitimą tarp asmenų, gyvenančių arti" paskiepytų "asmenų ... šiuo metu negalime rekomenduoti šio gydymo savo darbuotojams ar turistams", - rašoma svetainėje. "Apgailestaujame, kad negalėsime priimti turistų ar konsultantų, kuriems jau buvo atlikta kuri nors iš šių injekcijų." Svetainėje pateikiama nuoroda į informaciją, kad vakcina yra "biologinis ginklas".

Dienraštyje New York Post apie minėtą vaikų stovyklą rašoma:

Vasario mėn. gubernatorius Andrew Cuomo paskelbė, kad Niujorko vasaros stovyklos turėtų būti atidarytos birželio mėn. Remiantis pranešimais, Niujorko žydų berniukų stovykla planuoja uždrausti stovyklauti visiems, kurie buvo paskiepyti COVID-19 vakcina.

Planuojama stovykla "Hikon" nori paruošti ortodoksų žydų berniukus nenurodytiems būsimiems "politiniams, aplinkosauginiams ir ekonominiams" pokyčiams, tačiau joje galės dalyvauti tik tie stovyklautojai ir darbuotojai, kurie vengia vakcinos, pranešė "Jewish Telegraphic Agency".

"Kadangi esu demografinės grupės atstovas, dauguma atvykstančių žmonių nebus pasiskiepiję", - leidiniui sakė stovyklos organizatorius Naftali Schwartz, kilęs iš Bruklino ir save vadinantis veteranu ješivos mokytoju.

JTA taip pat pažymėjo, kad kai kuriuose Bruklino žydų ortodoksų kvartaluose, kur pastarosiomis dienomis buvo iškabinti plakatai su klaidinančia informacija apie skiepus, vyrauja stiprios prieš skiepus nukreiptos nuotaikos.

Stovyklos "Hikon" interneto svetainėje rašoma, kad ji įsikurs ežero pakrantėje, Livingstono dvare, ir kad siekiant apsaugoti vaikus nuo COVID-19, stovyklautojai "gaus daug vitamino D ir kitos profilaktikos, kaip nurodys mūsų sveikatos treneris".

"Dėl turimų Covid-19 injekcijų eksperimentinio pobūdžio ir pasirodžiusių pranešimų apie sustiprėjusią Covid-19 ligą asmenims, gyvenantiems artimoje aplinkoje su "paskiepytais" žmonėmis... šiuo metu negalime rekomenduoti šio gydymo nei savo darbuotojams, nei stovyklautojams", - rašoma interneto svetainėje. "Apgailestaujame, kad negalėsime priimti stovyklautojų ar patarėjų, kurie jau yra gavę bet kurią iš šių injekcijų."

Svetainėje pateikiama nuoroda į informaciją, kurioje teigiama, kad vakcina yra "biologinis ginklas".

Naftali Schwartz teigia, kad "dauguma atvykstančių žmonių nebus pasiskiepiję".

Stovykloje dalyvaus berniukai nuo 8 iki 18 metų trijų savaičių trukmės užsiėmimuose, kurie kainuos 3 300 dolerių. Stovyklautojai ne tik mokysis Toros, bet ir maisto ruošimo ir konservavimo, statybos ir "emocinio atsparumo nelaimės atveju".

Niujorko stovykloms veikti reikalingas valstijos, miesto ar apygardos leidimas. Švarcas sakė JTA, kad leidimo dar negavo.

Pasak "Jewish Telegraphic Agency", Hikono stovykla nori paruošti žydų ortodoksų berniukus būsimiems neapibrėžtiems "politiniams, aplinkosauginiams ir ekonominiams" pokyčiams.

Sullivano apygardoje, kurioje bus įsikūrusi stovykla, reikalaujama, kad 2019 m. tymų protrūkio metu visi stovyklos dalyviai būtų paskiepyti, pažymima apygardos dokumentuose.

Vasario mėn. gubernatorius Andrew Cuomo paskelbė, kad valstijos vasaros stovyklos turėtų planuoti birželio mėn. atidarymą.

Gubernatoriaus biuras iš karto neatsakė į prašymą pakomentuoti Hikono stovyklą. Su Švarcu iš karto susisiekti nepavyko.


https://nypost.com/2021/05/08/jewish-summer-camp-plans-to-bar-those-with-covid-vaccination-report/amp/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą