2021-05-11

Vakarų vyrų feminizacija. Paulas Craigas Robertsas

 


2019 m. kovo mėn. portale "Russia Insider" paskelbtame įspūdingame interviu RT žurnalistė Anissa Naouai kalbėjosi su danų žurnaliste Iben Thranholm apie Vakarų vyriškumo nykimą: Brangūs Europos vyrai: jūs esate apgailėtini Pussies. Tai danų moters išvada.

I. Thranholm teigia, kad Vakarų vyrai buvo feminizuoti, o Vakarų moterys - defeminizuotos. Ji sako, kad feministės sunaikino vyrus, kurie dabar auklėjami būti moterimis. Todėl nėra kam apsaugoti baltųjų moterų nuo seksualiai agresyvių imigrantų-užpuolikų, kuriuos į visas Europos šalis atvežė prieš baltuosius nusistačiusi Europos Sąjunga - nacionalinio suvereniteto priešas, norintis sunaikinti Europos etnines tautybes. ES labai remia Vašingtonas ir Amerikos pinigai.



Thranholmo išvada sutampa su mano. Jau ne vienerius metus pastebiu, kad jei nesu tarp vyresnių vyrų, dažnai girdžiu tik vyrus moteriškais balsais, kalbančius kaip mergaitės, ta pačia intonacija ir tais pačiais žodžiais: "kaip", "tikrai". Girdžiu vyrus, kurie kalba kaip "Slėnio merginos". Žiūrėdamas į juos nematai vyriškos stiprybės, kaip ir Camille Paglia, kuri sako, kad androginija istoriškai yra kultūrinio žlugimo požymis-https://www.lewrockwell.com/2021/05/no_author/lesson-from-history-transgender-mania-is-sign-of-cultural-collapse-camille-paglia/. Kai girdžiu, kaip Vašingtone ir Europos sostinėse idiotai skelbia grasinimus Rusijai, galvoju, kur jie ras vyrų, galinčių kovoti su Rusijos kariuomene.

Iben Thranholm sako, kad feminizmas iš Vakarų vyrų atėmė jėgą ir pasitikėjimą savimi. Visoje Europoje baltaodės europiečių tautybės moterys, prancūzės, vokietės, danės, švedės, yra atvirai viešai prievartaujamos privilegijuotų spalvotųjų, kuriuos sveikina tokie šunsnukiai kaip Merkel, korumpuotos prancūzų vyriausybės, nupirkti ir apmokėti italai, kvaili britai, o baltieji vyrai tik žiūri į šalį ir praeina pro šalį. Feminizmas ne tik atėmė iš vyrų bet kokį pareigos jausmą savo moterims, bet ir mirtinai bijo būti suimti už tai, kad įžeidė spalvotąjį, trukdydami jam išprievartauti baltąją moterį. Iš tiesų Skandinavijoje moterys ne tik bijo išeiti iš namų, bet ir bijo pranešti apie išprievartavimą, nes policija gali apkaltinti jas neapykantos nusikaltimu už tai, kad pareiškė, jog jas išprievartavo saugomas spalvotas asmuo. Švedijoje švedų moterų apsauga tokia menka, kad spalvotam asmeniui tampa teise išprievartauti švedę moterį. Išdavikiškos vyriausybės, išdavikiškai nusiteikusios prieš savo etninius gyventojus, nesutinka pripažinti klaidos, kurią padarė užtvindydamos savo tautas imigrantais-užpuolikais, kuriuos atsisako patraukti atsakomybėn. Todėl jos kaltina išprievartautas baltąsias moteris. O švedai yra tokios avys, kad perrenka vyriausybes, kurios pirmenybę teikia imigrantams įsibrovėliams, o ne etniniams švedams. Kas gali įsivaizduoti švedų kariuomenę, susiduriančią su rusų kariuomene? Tai būtų penkių minučių karas.

Tas pats visoje Europoje. Imigrantai įsibrovėliai parodė, kad jie gali pereiti per Europos valdžią kaip per šlapią popierinį maišelį. Joje nėra nieko, išskyrus nepasitikėjimą savimi ir neapykantą sau. Europa egzistuoja tik kaip geografinė vietovė. Norėdami suprasti Europą ir žlungančias JAV, perskaitykite Jeano Raspail knygą "Šventųjų stovykla".



Kaip ironiška. NATO turi kariuomenę, jei ne iš tikrųjų, tai pagal pavadinimą, kad apsaugotų nuo Rusijos, kuri nekelia jokios grėsmės. Tačiau nieko negalima padaryti, kad būtų apsaugotos Europos moterys nuo imigrantų-užpuolikų, kuriuos priėmė Europos vyriausybių ekskrementai. Ar kas nors mažiau atstovauja vokiečių etninei grupei nei A. Merkel? Ar kas nors mažiau atstovauja prancūzų etninei grupei nei Macronas? Kur Europos politikoje yra bent vienas ženklas, kad rūpinamasi Europos etninėmis grupėmis?

Iben Thranholm sako, kad feministės, naikindamos vyriškumą, išbalansavo visuomenę ir pačios atsidūrė pavojuje. Vyrų nebėra.

Pateikiame interviu. Visiems, ypač feministėms, būtų labai gerai jį paklausyti. Iš RT pašnekovo galima norėti ko geresnio, bet Iben Thranholm pavyko perteikti savo mintį. perteikia. https://russia-insider.com/en/dear-european-men-you-are-pathetic-pussies-iben-thranholm-video/ri12471


Šaltinis: https://www.paulcraigroberts.org/2021/05/04/the-feminization-of-western-men/




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą