2021-05-18

Performansas ant „Laisvės“ partijos suoliuko Rotušės aikštėje: „Išangės laisvės kvapas turi sklisti nevaržomai“

 

Draugas, meno žmogus, parašė man tokį laišką:



Labai apsidžiaugiau, pamatęs Laisvės partijos įrengtą suoliuką Rotušės aikštėje. Ne taip senai pajutau seksualinės orientacijos pokytį. Dabar orgazmą patiriu tik išsituštinęs ant daugiaspalvės vėliavos. Manau, kad Pasaulio sveikatos organizacija šią psichinę ligą iš patologijų sąrašo jau padarė norma, o pasaulio pinigų šeimininkai, vykdantys planetos gyventojų genocidą, jau priskyrė ją prie vieno iš jų sugalvotų 72 genderių, pvz. vėliavų šikalių genderio.

Ponas Arturas Orlauskas Šeimos gynimo maršo renginyje visai Lietuvai demonstravo vieną iš tokių genderių, juodu tepalu terliojantį Lietuvos valstybinę vėliavą. Beje, šis BK pažeidėjas iki šiol nenubaustas. Tai irgi mane įkvėpė. Nes koks gi nusikaltimas yra meno performansas ant Laisvės partijos suoliuko? Juk visa tai bus daroma meno vardan ir norint transliuoti mintį, kad išangės „Laisvės“ partijos suoliukas turi kvepėti išange. Mintis paprasta, bet tokia teisinga. Gi daiktas, kuris perėjęs žmogaus žarnyną ir per šios partijos dalies narių meilės organą, būtent ir kvepia šios partijos kvapu!

Performanso scenarijus: Apsigaubęs daugiaspalve vėliava ir įšokęs į kiltą, kaip The Roop, pasilenkiu ir padarau krūvelę, tuomet rankomis, apsimovęs chirurgines pirštines ištepu lygiu sluoksniu suoliuką, kad taip padidinti garavimą ir „Laisvės“ kvapo sklaidą aikštėje.

Labai tikiu, kad policija netrukdyti šio performanso, nes viską darysiu su P-2 kauke ir, kaip minėjau, chirurginėmis pirštinėmis, pagal visus karantino reikalavimus“.

Draugui parašiau, kad „Laisvės“ partijai turėtų patikti toks performansas. Jie gi progresyvistai, o šie net Kristų sugeba fekalijomis nutapyti. Net Vilniuje 2012 metais buvo planuojamas toks „spektaklis“.

P.S. Apie suoliuką pasakoja Arturas Orlauskas:https://youtu.be/ahZOxOrif1c



LRT nuorauka.

Nuorodos:

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1411007/laisves-partijos-frakcijos-dovana-vilniui-vaivorykstes-spalvu-suoliukas

https://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/pries-rcastelluci-spektakli-protestuojantis-poetas-tai-kulturine-pedofilija.d?id=59636531





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą