2021-05-19

Peterburge tėvai iš vaikų aikštelės išvijo vietinius T.V. Raskevičiaus bendraminčius



Rusų portale „Katiuša“ rašoma, kad „Sankt-Peterburge du vyrai išvijo pede..stus - „tik-tokerius“ iš vaikų aikštelės“.

Dviejų mažylių tėvas ir senelis iš vaikų aikštelės išvijo „iškrypėlius, kurie persirengę moteriškais drabužiais ir moteriškomis kelnaitėmis filmavo provokacinį video vaikų aikštelėje“.

Portale pažymima, kad „priimta save raminti mintimi, kad Rusija – ne Europa, kad pas mus tarytum yra kažkokia šeimos politika. Tik štai realybėje galima išeiti į vaikų aikštelę ir pamatyti dažytus pederas..s, kurie specialiai atėjo pas vaikus, siekdami parodyti, kad pėdkelnės ir moteriškos kelnaitės, uždėtos berniukui, tai gerai ir linksma“.

Po incidento vaikų žaidimų aikštelėje, liberalioji vietinė spauda, išlaikoma dažniausiai už Sorošo ir kitų panašių fondų ir už Rusijos žydiško oligarchato pinigus (žydo oligarcho Alšero Usmanovo giminaitę matėme vakar Roterdame, Eurovizijos scenoje), stojo sodomitų pusę.

„Visuomeninio įgaliotinio šeimų apsaugai" ir veteranų organizacijų bendrijos "Už kitą" teisininkai pareiškė, kad prireikus jie pasirengę suteikti teisinę ir kitokią pagalbą vyrams, jei „dažytieji bastūnai“ ar jų gynėjai bandytų juos persekioti per teisėsaugos institucijas.

„Katiušoje“ rašoma, kad mažamečių tėvas ir senelis paprašė sodomitus pasišalinti iš vaikų aikštelės.

Nepaklusus, jie buvo išmesti fiziškai.



„Mes atėjome su dviem vaikais, nepilnamečiais, paprašėme pasišalinti. Atsakydamas, vienas iš jų spyrė mane koja“, - pasakojo vyresnis vyras apie konflikto pradžią.

„Jauni pedera.tai nesiruošė išeiti, spardėsi“, „įžeidinėjo tėvą“ - nurodė sūnus. „Kaip visada, tinklaraštininkai parodė ne viską, o tik "tinkamos kovos" momentą“, - nurodė vaikų tėvas.

„Katiuša“ pažymi: „Ir štai šalies ateitis, kur dirbantysis, pasirengęs iš paskutiniųjų apginti savo vaikus, ar aikštelėje, ar su automatu rankose – tai „psichas“. Galiausiai, vyrui nusibodo kęsti įžeidimus ir jis išvaikė išsigimėlius“.

Dalį šio incidento video galima pamatyti portale „Katiuša“: http://katyusha.org/view?id=16715






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą