2021-05-30

Tony Fauci yra Koronaviruso tėvas. Vuhano laboratorijoje 2019 m. lankėsi Merkel

 


Vis daugiau įrodymų, kad Deep-state „Great Reset“ programai virusą SARS-CoV-2 suorganizavo daktaras Fauci. Šiandien jis yra labiausiai įtariamas nusikaltėlis, kuris, įrodžius, už šį baisų nusikaltimą žmonijai turėtų būti pakartas. Tai mano nuomonė.

Apie šį purviną žmogų Fauci papasakojo portalas vokiečių „Die Fraie Welt“.

https://www.freiewelt.net/nachricht/das-corona-biowaffen-programm-des-dr-fauci-10085076/

Fauci yra Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto (NIAID) vadovas ir 50 metų dirbo JAV Sveikatos ir žmogaus paslaugų departamento Nacionaliniame sveikatos institute (NIH). Antradienį po ilgo neigimo Fauci pripažino, kad NIH nuo 2014 m. per nevyriausybinę organizaciją "EcoHealth Alliance" (pranešė Freie Welt) finansavo Wuhan Insitute of Virology (WIV) atliekamus koronaviruso tyrimus maždaug 600 000 JAV dolerių.



Joe Bidenas savo prezidentavimo pradžioje buvo sustabdęs D. Trumpo valstybės sekretoriaus Mike'o Pompeo atliekamą biologinių ginklų ekspertų tyrimą dėl viruso kilmės, tačiau dabar, po naujausių atskleidimų, turėjo įsakyti žvalgybos agentūroms toliau tirti viruso pabėgimo iš laboratorijos versiją.

"Šio tyrimo neturėtų atlikti nei PSO ar tarptautinės grupės, nei amerikiečiai, kurie dalyvavo finansuojant šią laboratoriją", - "Fox News" sakė senatorius Randas Paulas (respublikonas iš Kentukio). "Dr. Fauci ir jo atrinkti "EcoHealth" darbuotojai finansavo šią laboratoriją, jie turi interesų konfliktą, t. y. užtikrinti, kad nebūtų atskleista nieko inkriminuojančio dėl NIH lėšų naudojimo."



https://www.youtube.com/watch?v=FIYWc4y2Zy0

"Dr. Fauci turi su prisaika duoti parodymus dėl to, kas nutiko su šiais pinigais", - sakė Paulas. "Vakar Senate pateikiau pasiūlymą, kad mokesčių mokėtojų pinigai nebūtų naudojami vadinamiesiems "funkcijos sustiprinimo“ tyrimams Kinijoje. Nes tai gali bet kada pasikartoti. Ten eksperimentuojama su SARS virusu, kuris yra 15 kartų mirtinesnis už Covid-19. Nuo Covid-19 miršta apie 1 %, t. y. daugiau kaip 3 mln. žmonių. Jei SARS virusas ištrūktų iš laboratorijos, mirtų 50 milijonų žmonių."

Bideno tyrimui dabar vadovauja prezidento Nacionalinio saugumo taryba (NSC). Randas Paulas, priešingai, nepartinio tyrimo: „Tai tikrai neturėtų būti partijų-politine tema“, - sakė R. Paulas. "Nežinau, ar šį tyrimą galima patikėti tai pačiai administracijai, kuri sužlugdė pirmąjį tyrimą. Matau, kad čia kyla didelis neaiškumo pavojus."

Vakar, 5/27 d., senatorius Johnas Kennedy (respublikonas iš Luizianos) Senato komitete paklausė Dr. Fauci ir NIH vadovo Dr. Franciso Collinso, kodėl Pompeo tyrimas buvo nutrauktas. "Mes nieko neuždarėme, - sakė Fauci. "Nežinau, ką turite omenyje."

Tyrimą nutraukė J. Bideno Valstybės departamentas, komentavo sen. Kennedy, kuri paklausė Fauci ir Collinso, ar su ja nebuvo konsultuojamasi šiame procese:

"Ar jie nepasikalbėjo su "Corona" ekspertais prieš nutraukdami tyrimą?"

Jokio atsakymo - tyla.

"Nenorite į tai atsakyti, ar ne?"

Antradienį Fauci Senate liudijo, kad "EcoHealth" ir WIV skirtas maždaug 600 000 JAV dolerių finansavimas neturi nieko bendro su vadinamaisiais 'Gain of Function' (funkcijos padidinimo) tyrimais. 'Gain of Function' tyrimai skirti patobulintų virusų potencialui ištirti ir yra labai prieštaringai vertinami, nes beveik nesiskiria nuo biologinio ginklo tyrimų.

Senatorius Paulas nesutiko su Fauci teiginiu: pirma, WIV finansavimas buvo maždaug vienas milijonas dolerių; antra, 2014 m. paraiškoje dėl dotacijos buvo įtraukti "funkcijos sustiprinimo“ tyrimai. "Šikšnosparnių moteris“ Dr. Shi Zenghli buvo paskelbusi straipsnį apie "funkcijos sustiprinimo“ tyrimus, kuriame ji padėkojo daktarui Anthony Fauci.

2019 m. ES skyrė 88 436 eurų finansavimą Vuchano virusologijos institutui. Vokietijos kanclerė Angela Merkel 2019 m. rugsėjo mėn. lankėsi Vuchane ir 2019-07-09 kalbėjo Vuchano Huazhong universitete. Vuhano virusologijos institutas yra Huazhong universiteto Tongji medicinos koledžo padalinys.

"Šikšnosparnių moteris" Dr. Shi Zenghli pagavo pasaginius šikšnosparnius iš urvų Junano džiunglėse, besiribojančiose su Laosu, ir WIV laboratorijoje "pagerino" šių šikšnosparnių koronos virusus, vakar Steve'ui Bannonui sakė Harvardo ekonomistas Dr. Peteris Navarro. Pasak jo, Fauci atliko svarbų vaidmenį.



"Tony Fauci yra koronaviruso tėvas, - sakė Navarro. "Jis finansavo šią laboratoriją per tokius žmones kaip Peteris Daszakas ir Ralphas Baricas, ir dirbo su "šikšnosparnių moterimi", atlikdamas šiuos eksperimentus. Tonis Faučis padėjo atlikti tyrimus, kuriais siekiama virusus paversti biologiniais ginklais. Faučis savo poste neišbus dar 90 dienų", - sakė Navarro.

"Mes tai žinojome dar 2020 m. sausio mėn., kad ši pandemija gali būti susijusi su ja", - Bannonui sakė Navarro. "Taigi Tony Fauci tikrai žinojo, kad šis virusas tikriausiai buvo gautas iš Wuhano Virusologijos instituto, nes jis už tai sumokėjo. Jis žinojo, kad šikšnosparnių moters eksperimentai buvo skirti sukurti mirtiną virusą. Juk ji viešai padėkojo jam už pinigus. Fauci visa tai žinojo 2020 m. sausį. Ką jis padarė? Jis pasiskelbė karališkuoju popiežiumi, kuris visus išgelbės. Šis vaikinas yra sociopatas."

Praėjusią savaitę "Wall Street Journal", remdamasis JAV žvalgybos ataskaita, pranešė, kad 2019 m. lapkritį trys Vuhano virusologijos instituto mokslininkai taip sunkiai susirgo koronos simptomais, kad juos teko paguldyti į ligoninę.

Buvo "pagrindo kilti dideliems įtarimams" dėl galimos laboratorinės viruso kilmės, sakė Davidas Asheris, buvęs M. Pompeo tyrimo narys, kuris kaltino J. Bideno administraciją nesuinteresuotumu tai išsiaiškinti: "Atrodė, kad kai kurie mūsų kolegos norėjo sąmoningai sumenkinti Kinijos biologinių ginklų programos vaidmenį." Jis sakė, kad Kinijos komunistų partija yra užsibrėžusi tikslą "integruoti sintetinius biologinius ginklus į ateities karą, akivaizdžiai su mūsų naivia finansine ir moksline parama".

"Fox News" laidos vedėjas Tuckeris Carlsonas sakė, kad Fordas neigė, jog trukdė tokiam tyrimui, ir laboratorijos kilmės teoriją pavadino "labai tikėtina".

2014 m. Fauci Nacionalinis alergijos ir infekcinių ligų institutas (NIAID) patvirtino finansavimą projektui "Šikšnosparnių koronaviruso plitimo rizikos išaiškinimas", - sakė Carlsonas, kuriam vadovavo britų tyrėjas Peteris Daszakas iš organizacijos "EcoHealth Alliance". Daszak'o mokslinių tyrimų užduotyje buvo numatyta "ištirti CoV tarpgrupinio užkrečiamumo galimybes. Prognozuojantys protrūkio potencialo modeliai bus eksperimentiškai išbandyti su įvairių rūšių ląstelių kultūromis ir į žmogų panašiomis pelėmis."

2020 m. PSO išsiuntė tą patį Daszaką ištirti Corona viruso kilmės.

Nenuostabu, kad 2021 m. vasarį Daszakas padarė išvadą, jog nėra jokių įrodymų, kad virusas "Corona" kilęs iš laboratorijos.

Juk tai buvo jo eksperimentai.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą