2021-05-22

Nobelio premijos laureatas įspėja: "Kiekvienoje šalyje mirtingumo kreivė atitinka vakcinacijos kreivę"

 



Šiandien Austrų savaitraštis Wochenblick rašo apie masinės vakcinacijos nuo koronaviruso žalą.

Prancūzų virusologas, Nobelio premijos laureatas Liukas Montanjė (Luc Montagnier) interviu pasisakė dėl "Corona" politikos ir masinės vakcinacijos. Būtent skiepus jis kaltina dėl viruso mutacijų.

Wochenblick pažymi, kad šiuos teiginius pateikė ne bet kas, o didžiausias autoritetas. Luc Montagnier - virusologas, Nobelio premijos laureatas.

„Beveik 90-metis prancūzas kartu su kolege Francoise Barre-Sinoussi 2008 m. gavo Nobelio premiją už AIDS sukėlėjo ŽIV atradimą. Taigi Montanjė daug žino apie virusus. Todėl eksperto teiginiai apie "Corona" virusą ir "Corona" vakciną smogė kaip bomba. JAV RAIR fondo interneto svetainėje paskelbtame interviu virusologas kaltino skiepus dėl Corona viruso mutacijų“, -rašoma portale.

Skiepijimas skatina mutacijas



Šiuo metu A. Montagnier dirba su žmonėmis, kurie užsikrėtė kovidu po skiepijimo, nuo kurio taip pat miršta daug ypač jaunų žmonių. Dabartinę masinio skiepijimo politiką jis vadina didele klaida. Tai "mokslinė ir medicininė klaida. Tai neleistina klaida, - sakė virusologas, kuris toliau interviu aiškino: - Istorijos knygos tai parodys, nes būtent skiepai sukuria variantus."

Taip yra todėl, kad būtent antikūnai, kurie susidaro po skiepų, priverčia virusą mutuoti, kad išgyventų, sakė jis. Nobelio premijos laureatas teigė, kad epidemiologams šis nuo antikūnų priklausomo sustiprėjimo (ADE) reiškinys yra žinomas, tačiau apie Corona atvejį jie tyli. Be to, mokslininkai teigia, kad ADE nėra Covid 19 vakcinų problema, o jo iškeltos abejonės atmetamos recenzuojamuose straipsniuose.

Mirtingumo kreivė atitinka vakcinacijos kreivę

Tačiau Montagnier įžvelgia aiškių įrodymų, pagrindžiančių jo nuogąstavimus. Gydytojų, mokslininkų ir teisininkų atvirame laiške Europos vaistų agentūrai (EMA) A. Montagnier teigia, kad ne kartą buvo pranešta apie "Corona" protrūkius slaugos namuose netrukus po to, kai gyventojai gavo "Covid" vakcinas. Be to, pasak M. Montanjė, šiuo metu vakcinų problemas galima stebėti kiekvienoje šalyje, kurioje skiepų kreivė atitinka mirčių kreivę.



Be to, interviu Montanjė kaltina vakcinas dėl didėjančio jaunų žmonių mirtingumo. Šiuo atveju tai daugiausia yra didelė trombozės rizika.

Mokslinikas savo žodžius iliustruoja video, kuriame pateikiama mirčių statistika įvairiose pasaulio valstybėse po vakcinacijos. Ji remiasi Vašingtono universiteto Sveikatos statistikos ir sveikatos vertinimo instituto duomenimis.



https://www.youtube.com/watch?v=xSrc_s2Gqfw

Nuorodos:

https://www.wochenblick.at/nobelpreistraeger-warnt-in-jedem-land-folgt-die-todeskurve-der-impfkurve/

https://rairfoundation.com/bombshell-nobel-prize-winner-reveals-covid-vaccine-is-creating-variants/

https://doctors4covidethics.medium.com/urgent-open-letter-from-doctors-and-scientists-to-the-european-medicines-agency-regarding-covid-19-f6e17c311595













Komentarų nėra:

Rašyti komentarą