2021-05-24

Tautininkas - mutantas M.Kundrotas, kuris sulikvidavo mano veidaknygę

 


Šiandien vietoj veidaknygės radau tokį įrašą: „Pateikta peržiūros užklausa. Jei rasime, kad įrašai arba komentarai neatitinka bendruomenės standartų, jūsų paskyra liks išjungta. Visada stengiamės apsaugoti „Facebook“ žmones, todėl negalite naudoti „Facebook“, kol jūsų įrašai ir komentarai yra peržiūrimi. Sužinokite daugiau apie bendruomenės standartus.

Net neabejoju, kad šitą kiaulystę man iškrėtė Tautininkas-mutantas Marius Kundrotas.  

2011 m. buvau atkuriamos Tautininkų partijos steigėju. Aktyviai šios partijos veikloje, tiesa, nedalyvavau, abejojau vadovybe, bet maniau, kad kažkas tautiško dar yra šioje partijoje.



Gal tautiškumo ten ir yra, tik man teko susidurti su vienu keistu „tautininku“- mutantu iš šios partijos. Šio veikėjo vardas Marius Kundrotas. Berods jis - dabartinės Centro partijos-Tautininkų valdybos narys.

Mutuoja ne tik koronavirusai

Taip ir būčiau nesužinojęs, kad pasaulyje egzistuoja toks veikėjas M.Kundrotas, nors beveik 10 metų teko vienai partijai priklausyti. Tik štai gegužės 21 dieną pas Astrą Astrauskaitę FB sienoje pamačiau diskusiją:

LITEXSIT

Sudrebintų visus „valdančiuosius“ Tautos projektas - iniciatyva surengti REFERENDUMĄ išstojimui iš ES.
Užsidarytų visoms 1500 genderistinėms nevyriausybinėms organizacijoims - NVO - pinigų kraniukai, iškart nuskristų nuo laktų...
O valdžiai būtų pati geriausia pamoka, kad su laisvę mylinčia TAUTA privalo elgtis padoriai!!


M.Kundrotas parašė: Organizuokit. Jei reiks idėjinio pagrindimo ar pagalbos organizuojant viešas diskusijas - padėsiu.

Man buvo labai įdomu, kas per veikėjas ketina Astrai padėti? Šio pagalbininko veidaknygėje išvydau keistą kompoziciją su Dovydo žvaigžde Izraelio vėliavoje ir žodžiais, kad Kundrotas yra Izraelio rėmėjas.

Kaip minėjau, šio pono iniciatyva mano veidaknygė buvo sunaikinta, kaip ir mano komentaras, o jis, kiek pamenu, buvo pajuokavimas, kad mes turime už ką dėkoti Izraeliui: už susidorojimą su Adu Jakubausku, už 15 ambasadorių paramos LGBT laišką, už Noreikos atminimo lentos sudaužymą ir t.t., o tokius veikėjus, kaip Kundrotas, tarnaujančius žydams, pastarieji vadina „šabesgojais".

Neadekvatus politologas, matyt, ne juokais įsižeidė. Štai jo komentaras:



„Antisemitizmas yra paranojos forma. O paranoja - gydoma, tiesa - sunkiai. Ypač sunkūs atvejai - kai antisemitizmas yra priemonė nukreipti dėmesiui nuo tikrų grėsmių. O ponas Lebionka gali eiti su Black Lives Matter rytoj už Hamas pakovoti“.


Mano straipsnius bloge perskaitė per pastaruosius 4,5 metų 4 milijonai lankytojų ir, manau, ten nerado nei antisemitizmo, nei Black Lives Metter, nei Hamas garbinimo.

Izraelį remiantis „tautininkas“, tuo metu, kai ši valstybė naikina civilius palestiniečius, tai jau ne paranoja, o šio „tautininko“ Kundroto smegenų gangrenos diagnozė.

Aš kviečiu Centristų-Tautininkų dabartinį lyderį Naglį Puteikį pasidomėti tautininkais-mutantais. Ar tik prieš juos nereikalinga partinė revakcinacija?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą