2021-05-21

Idiotai negali valdyti valstybės. Vysime lauk!

 

Vakar LRT parodė spaudos konferencijos ištrauką, kurioje premjerė Ingrida Šimonytė, įsisegusi LGBT ženklelį pareiškė, kad nereaguos į šimtų tūkstančių Didžiojo šeimos gynimo maršo dalyvių reikalavimus, kurie numato jos trijų ministrų atstatydinimą. PIŠ pasiuntė mums žinią, kad tarnauja tik iškrypėlių saujelei, o daugumos piliečių interesai ir lūkesčiai jai yra bereikšmiai. Tauta suprato šiuos ženklus ir neturi kitos išeities, kaip išmesti šitą valstybės fekaliją iš vyriausybės ir Seimo, kartu su jos susikompromitavusiais debiliais ministrais.

Aš suprantu, kad „apmyžtabarzdžio ožio“ anūkas jaučiasi geriau, kai greta turi už save dar durnesnį veikėją. PIŠ puikiai tinka šiai rolei. O mums, normaliems piliečiams, kaip gyventi mums, matant premjerės pozicijoje idiotę, iš idiotų suformuotą jos kabinetą?

Šio pusmečio turėjo pakakti Prezidentui suprasti, kad padarė baisią klaidą patvirtindamas atvirų Lietuvos priešų kabinetą, suprasti, kad tai visiškai profesionaliai nekompetentingi žmonės, kurių tikslas yra kiršinti visuomenę ir griauti valstybės pamatus.



Aš manau, kad Prezidentas neliks klaidoje ir atsisakys šios šutvės paslaugų, nukreips juos į kokią sanatoriją, psichiatrinę gydyklą, padės sustiprinti psichinę ir dvasinę sveikatą. Gal praverstų ir koks kunigas egzorcistas. Dar reikėtų išsamiai patikrinti, kokie užsienio fondai finansuoja visus šiuos valstybės griovėjus, tinkamai įvertinti didžiausio žmonijos priešo Dž.Sorošo įtaką jiems, kaip tai padarė vengrai prieš kelis metus.

Palaikau Didžiojo šeimos gynimo maršo reikalavimą pašalinti susikompromitavusius Šimonytės kabineto ministrus, po kurių atstatydinimo tektų atsistatydinti visam kabinetui. Tai būtų į sveikatą valstybei. Nesugebi, vagi, kiršini - išeik, užleisk vietą doriems ir protingiems.

Valstybės skola auga siaubingais tempais. Skolinamos lėšos švaistomos melagingiems PGR testams ir žmonių sveikatai žalingoms „vakcinoms“ pirkti, tiesiog išvagiamos. Vykdoma gyventojų segregacija, tarpusavio kiršinimas su beprasmiais „vakcinacijos pasais“. Didžiausia grėsmė Lietuvių tautai kyla dėl planuojamo vaikų vakcinavimo neištirtais genus modifikuojančiais preparatais, nepraėjusiais viso sertifikavimo proceso ir melagingai vadinamais kovidinėmis vakcinomis.

Reikia kuo greičiau užkardyti šį nusikaltimą prieš Lietuvių tautą, o visus prisidėjusius prie šio nusikaltimo diegimo – teisti.

Matau būtinybę nedelsiant įgyvendinti dar vieną Šeimų maršo reikalavimą: išoperuoti vėžinį naviką – LRT generalinę direktorę Moniką Garbačiauskaitė-Budrienę. Ši ypač buka moteris sugebėjo LRT paversti klastočių, melagienų fabriku, dvokiančiu „išangės odekolonais.“ Visa šis informacinis brudas yra gaminamas už mokesčių mokėtojų pinigas. Tai yra nonsensas ir jį reikia nedelsiant sustabdyti.

„Pabudome ir kelkimės“, mums nebėra kur trauktis, už mūsų, šeimos, vaikai, Lietuva!

Aš eisiu prie Seimo ir Vyriausybės, dalyvausiu išvalant Lietuvos valdžios struktūras nuo sorošinių fekalijų, žudančių valstybę, kaip tai numato Lietuvos Konstitucija.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą