2021-05-02

JAV pavyzdys rodo, kad galima Lietuvos teisėsaugos sunykimo priežastis – Sorošo pinigai

 

Lietuvoje įstatymai taikomi pasirinktinai, orveliškai: kiaulės - lygesnės už kitus gyvulius. Kiaulėms galima karantino metu organizuoti banditų iš ANTIFA ir BLM eitynes, nedėvėti kaukių, susikibti rankomis su Baltarusijos perversmininkais, net išniekinti valstybės vėliavą (žiūr.video). Fiodoro Dostojevskio žodžiais (romanas "Šetonai"), jiems „vse dozvoleno“ (viskas leidžiama), o kai „vse dozvoleno“, tai ir atsiranda Šetonai, tai ir atsiranda Seime konstituciją niekinančios partijos, kaip A.Armonaitės vadovaujama „Laisvės“ partija, taip ir atsiranda valdžioje žmonės, kuriems didžiausias priešas normali šeima, Lietuva, jos Konstitucija.



https://youtu.be/u0Xsn-ol60M

Šitoms padugnėms vienintelis idealas – iš Sorošo ir kitų transnacionalinio stambiausio finansinio kapitalo agentų gaunamos pakišos, kurios oficialiai tiekiamos per NVO, ir, kaip vėžio metastazės, yra apraizgiusiomis mūsų žudomą valstybę. JAV, Lietuvos kolonijinėje metropolijoje, vykstantys valstybės degradacijos procesai, srauniais upeliais atiteka ir iki mūsų.



Koks yra valstybės naukinimo mechanizmas? Portale Medias-presse. info yra kalbama apie tai, kad BLM ir Antifa teroristams ir banditams nuolaidžiauja JAV prokurorai, kuriuos finansuoja Sorošas ir Facebook.

Ar ne tas pats vyksta Lietuvoje?



Straipsnyje „Nusikaltimų augimasJAV: kaltinami Sorošo finansuojami prokurorai“ rašoma:

Amerikos teisingumo sistemos ultraprogresyvumą lemia viena priežastis - Soroso ir "Facebook" finansavimas. Šio ultraprogresyvumo pasekmė - smurtinių nusikaltimų ir žmogžudysčių skaičiaus didėjimas visose Jungtinėse Valstijose. Visus juos sieja bendras vardiklis: apygardos prokurorai, išrinkti už dideles kairiųjų liberalų magnato George'o Soroso ir "Facebook" vadovo Marko Zuckerbergo aukas.

George'as Sorosas ir Markas Zuckerbergas, išrinkę itin atlaidžius ir liberalius apygardos prokurorus, siekia ambicingo tikslo - radikaliai pakeisti Amerikos teismų sistemą itin progresyvia linkme. Kaip aiškina "The American Conservative", Atviros visuomenės fondo įkūrėjas ir finansininkas yra žinomas dėl to, kad remia ir finansuoja kraštutinių kairiųjų apygardos prokurorų išrinkimą. Buvęs generalinis prokuroras Williamas Barras 2019 m. gruodį apkaltino George'ą Sorosą pradėjus "rinkti žmones, kurie neremia teisėsaugos", teigdamas, kad finansininko remiami apygardos prokurorai "keliuose miestuose laimi vis daugiau ir daugiau ir, mano nuomone, tinkamai neremia teisėsaugos". Galime atsidurti situacijoje, kai policijos nepalaikančių bendruomenių atstovai negaus reikiamos apsaugos."

2014 m. lapkritį Soroso fondas "Atvira visuomenė" skyrė 50 mln. dolerių Amerikos pilietinių laisvių sąjungos (ACLU) kampanijai, kuria siekiama nutraukti "masinį įkalinimą". ACLU pranešime spaudai pripažino Vengrijoje gimusio magnato įkurtos "filantropinės" organizacijos dovaną ir pakartojo savo įsipareigojimą "iki 2020 m. perpus sumažinti įkalinimo lygį Jungtinėse Valstijose", o tai būtų "ambicingiausios pastangos nutraukti masinį įkalinimą Amerikos istorijoje". Netrukus po šios aukos Sorosas didelėmis pinigų sumomis pradėjo finansuoti pažangius apygardų prokurorus. Nuo 2015 m. jis išleido daugiau nei 18 mln. dolerių ir pasiekė vieną sėkmę po kitos (tik septyni pralaimėjimai per 29 rinkimus).

Be to, per pastaruosius metus, nuo George'o Floydo bylos, padaugėjo grupių, padedančių įtariamiesiems sumokėti užstatą. Viceprezidentė Kamala Harris skatino vieną iš tokių grupių - Minesotos laisvės fondą, kuris vien 2020 m. gavo apie 35 mln. dolerių.

Kaip ir Sorosas, Markas Zuckerbergas investavo milijonus dolerių, kad pakeistų Amerikos teisingumo sistemą. Iš tiesų, kaip rašo "The American Conservative", "Facebook" vadovas ir jo žmona Priscilla Chan pradėjo finansuoti užstato fondus ir reformų grupes, kad padėtų prokurorams. 2019-2020 m. "Chan Zuckerberg Initiative" (CZI) skyrė 1 mln. dolerių "Tides Center" ne pelno siekiančiai organizacijai "Fair and Just Prosecution Project", kuri pasisako už "teisingumo sistemą, grindžiamą sąžiningumu, užuojauta ir atskaitomybe".

Beveik iš karto po to, kai progresyvūs ir dekonstrukcionistiniai judėjimai JAV gavo finansinę naudą, dėl šių kairiųjų prokurorų, kuriuos remia Sorosas ir Co, JAV padaugėjo smurtinių nusikaltimų.



Dėl JAV teisingumo sistemos pertvarkos, kai išrenkami apygardų prokurorai, kurie yra itin "švelnūs" ir atlaidūs tam tikroms žmonių grupėms, o teisiamųjų suole sėdintiems policijos pareigūnams - negailestingi ir sadistiški, JAV iš tiesų tampa mažiau saugia šalimi, nei buvo anksčiau, kaip prognozavo buvęs generalinis prokuroras Williamas Barras.

Kaip patvirtina įvairūs pastaraisiais mėnesiais surinkti duomenys, 2020 m. buvo rekordiniai smurtinių nusikaltimų metai, o pandemijos sukelta socialinė krizė negali būti vienintelė priežastis. Preliminariais FTB duomenimis, 2020 m. nužudymų skaičius visoje Amerikoje padidėjo - nacionaliniu lygmeniu jis išaugo apie 24,7 proc. Kriminalinės justicijos ekspertas Johnas Romanas sakė, kad 2020 m. padidėjęs smurto atvejų skaičius "yra didžiausias nuo 1960 m., kai pradėjome rinkti oficialią nusikaltimų statistiką". Filadelfijoje nuo 2020 m. balandžio mėn. nužudymų padaugėjo 29 proc., todėl 2020 m. buvo smurtingiausi metai mieste per daugiau nei tris dešimtmečius. Kita vertus, Filadelfijos apygardos prokuroras Larry Krasneris, kuris 2017 m. iš Soroso gavo beveik 1,7 mln. eurų, visą kaltę suverčia uždarymui ir kritinei padėčiai sveikatos apsaugos srityje. Tačiau net ir kairiųjų pažiūrų "Politico" atkreipė dėmesį į tai, kad eksponentinis nusikaltimų ir žmogžudysčių skaičiaus didėjimas verčia abejoti patikimumu pernelyg vangių ir nuolaidžių apygardos prokurorų, išrinktų už šias didžiules kairiųjų liberalų milijardierių aukas, neturinčias pilietybės.

Nuorodos:

https://www.medias-presse.info/augmentation-des-crimes-aux-etats-unis-les-procurateurs-finances-par-soros-sous-accusation/142139/

https://www.theamericanconservative.com/articles/americas-new-justice-system-funded-by-soros-and-zuckerberg/










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą