2021-05-08

Dr. Mike Yeandon: Sustabdykite vakcinų pasus! Tai neteisėta, medicininis apartheidas


Sustabdykite vakcinų pasus! Tai neteisėta, medicininis apartheidas

Dr. Mike'as Yeadonas

Labai svarbu, kad žmonės suprastų, kas čia vyksta. Ketinama įvesti vakcinų pasus. Tačiau tai yra maskuotė. Tai pirmoji pasaulyje skaitmeninė bendro formato, visame pasaulyje sąveikaujanti asmens tapatybės sistema su redaguojama sveikatos žyma (paskiepyta Y arba N).

Dėl to niekas netampa saugesnis. Jei esate paskiepytas, esate apsaugotas ir nesate saugesnis, jei žinote kitų imuninę būklę.

Kaip ir Izraelyje, norėdami patekti į apibrėžtus objektus ar naudotis paslaugomis, privalėsite pateikti galiojantį VaxPass. Jei neturite VaxPass, jums neleidžiama.

Šiai sistemai paleisti užtenka 50 proc. ir daugiau suaugusių gyventojų, nes ji turi didžiulę, prievartinę galią neskiepytiems asmenims.

Tai neteisėtas, medicininis apartheidas.

Jei jiems pavyks, atsisakymas jums nepadės. Jie judės toliau, palikdami tą mažumą.

Tokia "VaxPass" sistema suteiks duomenų bazę ir jos algoritmus kontroliuojantiems asmenims TOTALITARINĘ TYRONIJĄ mūsų visų atžvilgiu.

Vienintelis būdas sustabdyti šį biologinio saugumo košmarą - NELEISTI VAKCINUOTI DĖL NEMEDICININIŲ PRIEŽASČIŲ!!!



Bijau, kad jei mūsų priešininkai įgis šią absoliučią kontrolę, jie ja pasinaudos, kad pakenktų gyventojams. Blogiui, kuris išplauks iš šio strateginio tikslo, nėra ribų.

NEPATIKĖKITE, kad ši sistema pradėtų veikti, nes vėliau jos neįmanoma sustabdyti.

Vienas iš pavyzdžių: jūsų "VaxPass" pinga, nurodydamas jums atvykti pasiskiepyti 3-iąja, 4-ąja ar 5-ąja stiprinamąja ar variantine vakcina. Jei to nepadarysite, jūsų "VaxPass" nustos galioti & tapsite pašaliniu asmeniu, negalinčiu naudotis savo gyvenimu.

Kiek turite pasirinkimo galimybių?

Jokių. Jūs esate kontroliuojamas. Amžinai.

PRAŠOME dalytis šia informacija plačiai, visose platformose, kuriomis naudojatės.


Ačiū,

Dr. Mike Yeadon

https://off-guardian.org/2021/05/07/halt-vaccine-passports/






Halt Vaccine Passports!It’s illegal, medical apartheid

Dr Mike Yeadon

It is very important that people understand what is happening here. The intention is to introduce vaccine passports . But this is a disguise. It’s a world’s first digital common-format, globally-interoperable ID system with an editable health flag (vaccinated Y or N).

It makes no one safer. If you’re vaccinated, you’re protected & are not made safer by knowing others immune status.

As in Israel, you will be compelled to present a valid VaxPass in order to access defined facilities or access services. No VaxPass, you’re denied.

This system only needs 50%+ of the adult population to start up because of its huge, coercive power on the unvaccinated.Sustabdykite vakcinų pasus!Tai neteisėta, medicininis apartheidas

It’s illegal, medical apartheid.

If they succeed, it won’t help you to refuse. They’ll move on, leaving that minority behind.

A VaxPass System like this will give to those controlling the database & it’s algorithms TOTALITARIAN TYRANNY over us all.

The ONLY way to stop this biosecurity nightmare is to NOT GET VACCINATED FOR NON-MEDICAL REASONS!!!

I fear that, if our adversaries gain this absolute control, they will use it to harm the population. There’s no limit to the evil which will flow from this strategic goal.



DO NOT ALLOW THIS SYSTEM TO START UP, because it’s unstoppable afterwards.

One example: your VaxPass pings, instructing you to attend for your 3rd or 4th or 5th booster or variant vaccine. If you don’t, your VaxPass will expire & you’ll become an out-person, unable to access your own life.

How much choice do you have?

It’s none. You are controlled. Forever.

PLEASE share this widely, on every platform you use.


Thank you,
Dr Mike Yeadon



https://off-guardian.org/2021/05/07/halt-vaccine-passports/


Ankstesnės mano publikacijos, skirtos Dr.Mike Yeandon veiklai


Buvęs Pfizer viceprezidentas: „vakcinos nereikalingos“, o „pandemija faktiškai pasibaigė“


 

Portale LifeSiteNews rašoma, kad buvęs kompanijos Pfizer viceprezidentas ir vyriausiasis alergijų ir respiratorinių susirgimų mokslininkas Dr. Mike Yeadon, kompanijoje dirbęs virš 30 metų, tvirtina, kad siekis sukurti universalią vakciną turi „blogio prieskonį“, kuriam jis „energingai priešinsis“.

Kai gruodį buvo pranešta apie Pfizer/BioNTech vakcinos išleidimą, Dr. Mike Yeadon atmetė bet kokių vakcinų naudojimą, kad sustabdyti COVID-19 pandemiją.

Jis rašė: „Nėra absoliučiai jokios vakcinų būtinybės, kad užgesinti pandemiją. Aš niekada negirdėjau, kad būtų kalbamos tokios nesąmonės apie vakcinas. Jūs neskiepijate žmonių, kuriems negresia liga. Taip pat neplanuojate vakcinuoti milijonus sveikų žmonių vakcina, kuri nebuvo kruopščiai išbandyta žmonėms.“

Mokslininkas taip pat sukritikavo Britanijos agentūrą Scientific Advisor Group for Emergencies (SAGE), kuri privalo konsultuoti vyriausybę ypatingų situacijų metu. SAGE vaidino svarbiausią vaidmenį nustatant lockdown politiką JK, įskaitant neseniai įgyvendintą, kaip atsaką į COVID-19.



Dr. Mike Yeadon nurodė, kad SAGE trūksta esminės patirties šioje srityje, o savo struktūroje ši organizacija neturi „klinikinių imunologų.“ Jis nurodė dvi esmines klaidas, kurias šie padarė savo prielaidose, dėl kurių jų bendros išvados radikaliai klaidingos. Klaidos lėmė, kad gyventojai buvo „kankinami pastaruosius septynis mėnesius “.

Pirmoji esminė klaida yra nuomonė, kad gyventojai 100% jautrūs virusui ir anksčiau neegzistavo jokio imuniteto. Yeadon tvirtina, kad nors SARS-CoV-2 iš tiesų yra naujas virusas, bet yra daugiau koronavirusų. Jo nuomone, nėra tokios sąvokos „virusas be protėvių“ ir nurodo, kad egzistuoja mažiausiai „keturi endeminiai koronavirusai, sukeliantys peršalimą... (kurie) cirkuliuoja Didžiojoje Britanijoje ir kitose šalyse“. Tie, kas praeityje buvo užkrėstas „vienu iš kelių endeminių koronavirusų, sukeliančių peršalimą, turi ilgalaikį ir tvirtą imunitetą [Т-ląstelės] ne tiktai šiems virusams, bet ir giminingiems virusams. SARS-CoV-2 yra vienu iš tokių giminingų virusų“.

Mokslininkas tvirtino, kad bendras PGR testas, naudojamas COVID-19 atveju, gali būti teigiamas, kuomet žmogus užkrėstas vienu iš šių peršalimo koronavirusų, kas daro testą nepatikimu.

Be to, jis teigė, kad bendras PGR testas, naudojamas nustatyti COVID-19 „atvejus“, gali būti teigiamas, kai kas nors yra užkrėstas vienu iš šių peršalimo koronavirusų, todėl šis testas tampa daug mažiau patikimas. Remiantis klaidingais testais, daugeliui tūkstančių žmonių buvo sutrikdytas gyvenimas, kai jie buvo priverčiami izoliuotis 14 dienų.

Apie 30% gyventojų jau turi T-limfocitų imunitetą, pridėjus 40% vaikų, kurie atsparūs, jau persirgusius, tai bus maždaug 65-72% gyventojų, atsparių SARS-CoV-2. Atsižvelgiant į „bandos imunitetą“, jautrumas virusui krenta, maždaug 28-35%. Tokia populiacija negali palaikyti viruso, jis „silpsta ir dingsta.“

Vakcinų tyrimas užima daugelį metų, bet tiriant SARS-CoV-2 vakcinas buvo eliminuoti net eksperimentai su gyvūnais. Stebima daug pašalinių vakcinos efektų, o efektyvumas nepatvirtintas publikacijomis recenzuojamuose medicinos žurnaluose, o tik pranešimais spaudai.

Atsižvelgiant, kad bus injekuojami šimtai milijonų žmonių, galima tikėtis daugelio rimtų komplikacijų po vakcinavimo. Pavyzdžiui, vakcinuojant gripo vakcina vyresnius nei 65 metų žmones, rimtus pašalinius efektus patiria 1% vakcinuotųjų.

Nepatikrinta mRNR technologija, naudojama COVID-19 Pfizer/BioNTech ir Moderna vakcinose, mokslininko nuomone, gali lemti 20% traumatizmą. Tai visiškai nauja technologija, kuri niekada anksčiau nenaudota, tačiau ji buvo testuota vos kelis mėnesius, o ne 4-6 metus, kaip įprasta.


Buvęs Pfizer viceprezidentas reikalauja ES nutraukti COVID-19 vakcinos tyrimus dėl galimo nevaisingumo sukėlimo ir kitų neigiamų efektų

 


Buvęs Pfizer viceprezidentas ir Pfizer mokslinis direktorius Dr. Michael Yeadon ir pulmonologas parlamentaras Dr. Wolfgang Wodarg pateikė skubią paraišką į Europos Medicinos Agentūrą (European Medicine Agency) su kreipimusi nedelsiant sustabdyti visus vakcinos prieš SARS – CoV-2 tyrimus, konkrečiai BioNtech/Pfizer study on BNT162b (EudraCTnumber 2020-002641-42).

Yeadon ir Wodarg tvirtina, kad tyrimai turi būti sustabdyti, kol nebus atliktas tyrimas, kuris išspręs daugybę saugumo problemų. Tokį susirūpinimą reiškia ir nuolatos didėjantis mokslininkų ratas, kurie skeptiškai vertina tokį greitą nepatikrintos vakcinos pasirodymą, kaip rašomas Vokietijos portale 2020 News.

Mokslininkai reikalauja, kad dėl žinomo PGR metodo netikslumo rimtuose tyrimuose būtų naudojamas Sanger sekvenavimo metodas. Tai vienintelis būdas patikrinti vakcinos nuo COVID-19 efektyvumą. Dėl nevienareikšmių PGR metodu gaunamų rezultatų nei susirgimo rizikos, nei galimos vakcinos naudos negalima nustatyti, todėl testavimas vakcinos su žmonėmis, mokslininkų nuomone, neetiškas.



Yeadon ir Wodarg taip pat nurodė problemą, iškeltą dirbant su kitais koronavirusais: susidarymą taip vadinamų ne neutralizuojančių antikūnų, kas gali sukelti padidintą imuninę reakciją, ypač kai testuojamasis susiduria su „laukiniu“ virusu po vakcinavimo. Tai yra taip vadinama antikūnų priklausoma amplifikacija (antibody-dependent amplification, ADE), jau senai žinoma iš eksperimentų su kačių koronavirusais. Visos katės šiuose tyrimuose, kurios iš pradžių gerai pakeldavo vakcinavimą, nugaišo po užsikrėtimo laukiniu virusu.

Tikimasi, kad vakcinavimo pasekoje pasigamins antikūnai SARS-CoV-2 spyglio baltymams. Tačiau tarp spyglio baltymų yra homologiškų syncytin baltymams, kurie būtini placentos susidarymui.

Turi būti absoliučiai užtikrinta, kad vakcina nuo SARS-CoV-2 negali sukelti imuninės reakcijos prieš syncytin-1 baltymą, nes priešingu atveju moterų vakcinavimas gali sukelti moterų nevaisingumą neapibrėžtą laiką.

BioNTech/Pfizer mRNR vakcinoje yra polyethylene glycolio (PEG). Pas 70% žmonių atsiranda antikūnai prieš PEG, o tai reiškia, kad pas daugelį skiepytųjų gali išsivystyti alergija, kurios vėlyvojo efekto neįmanoma ištirti esant trumpam tyrimo periodui. 

Per trumpas tyrimo periodas neleidžia realistiškai ištirti vėlyvus vakcinos sukeltus efektus. Kaip ir narkolepsijų, atsiradusių po skiepijimo nuo kiaulių gripo, milijonai sveikų žmonių neleistinai rizikuotų, jei juos būtų leista vakcinuoti ir atsirastų galimybė stebėti vėlyvas vakcinavimo pasekmes. Nepaisant to, BioNTech/Pfizer, matomai, pateikė paraišką skubiam vakcinos patvirtinimui nuo 2020 metų gruodžio 1 dienos.


http://lebionka.blogspot.com/2020/12/buves-pfizer-viceprezidentas-reikalauja.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą