2021-05-12

Kai ožys savo barzdą apsimyža. Mekenimas dėl „Šeimų maršo“

 

Niekam ne paslaptis, kad Tauta Vytautą Landsbergį vadina ožiu. Kodėl gi ne. Turime Magnoliją, Šaltriją, turime ir Ožį. Lietuvių liaudis kūrybinga. Primena „patriarchas“ ožį - su barzda, mekena kai kada sau į barzdą. Ir dar kai ką padaro, bet apie tai kiek vėliau.

Šiandien „patriarcho“ panašumą su ožiu paryškino dar vienas štrichas. Vytautas Landsbergis ėmė gelbėti moraliai ir protiškai bankrutuojančią kažkada jo kurtą ir anūkui atiduotą Konservatorių partiją, kuri išdavė krikščioniškas bei tautines vertybes ir mutavo į LGBT pridurką.

LRT šiandien paskelbė štai tokį straipsnį: Vytautas Landsbergis kreipiasi į kovotojus už šeimą: kas tą šeimą užpuolė ir nuo ko ją reikėtų ginti?“

Aš manau, kad į šį Landsbergio klausimą puikiai atsakė savo video gerb. Artūras Orlauskas, vienas iš maršo organizatorių:


https://youtu.be/jdfrGFQyUKQ




Štai ką noriu prie viso to pridurti: Ne kaip ožiui pavyko marksizmo paskaitą mums perskaityti. Konservatorijoje jam kažkada, matyt, geriau sekėsi jaunimą mulkinti. Bet, kaip žydų išmintis sako Barzda nepadaro ožio rabinu“. O lietuvių tautos sakoma: „Apsimyžo ožys barzdą“.

Kad ožiai yra barzdos apsimyžimo specialistai, pasakoja šis video:



O juk panašūs...



LRT nuotrauka.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą