2021-05-04

15min.lt cenzorė teigia, kad Egipte vergams akis gydė su pagaliais

 


15 min.lt cenzorės Margaritos Vorobjovaitės nuomone, senovės Egipte gydytojai vergams akis gydė, kaišiodami į jas pagalius.

O kodėl ir ne? Įskrenda, pavyzdžiui, šventas vabalas skarabėjus į akį vergui, kokiam Džoserio ar Cheopso piramidės statytojui. Ką turi daryti šventikas? Imti pagalį ir durti juo į akį vergui, kad skarabėjų išgelbėti, kad tik šventas vabalas nenukentėtų.

Cenzorės „tyrimas“ “Sąmokslo teorijų kūrėjai atsigręžė ir į senovės Egiptą, bet prašovėpro šalį: ne, pagaliuku smegenų nepažeisi“ atsirado po to, kai internete pasirodė iliustracijos, lyginančios senovės Egipto „gydymo“ metodus su šių dienų koronaviruso testavimo peaktika.

Vorobjovaitė bandė neigti „melagieną“, kad badant į nosiaryklę tamponais, skirtais PGR mėginiams, negalima pažeisti gleivinės, hematoencefalinio barjero, o Egipte rasti senoviniai piešiniai pasakoja ne apie vergų žalojimo procedūrą, o apie labai išvystytą senovės Egipto „mediciną“, kuria žavėjosi senovės graikų istorikas Herodotas.



Skelbiamose užsienio portalų publikacijose buvo teigiama, kad badydamas vergui į nosiaryklę pagaliu buvo bausmė, tuo tarpu cenzorė teigė, kad pagaliu vergui buvo badoma ne į nosiaryklę, o į akis ir taip, neva, jos gydomos.

Kad yra galimybė sužaloti hipofizę, kad ir labai maža, nepaneigė šios žurnalistės kalbintas dr. Saulius Ročka. O kaip ne su tamponu, o su pagaliu? 

Mano buvęs kolega, biomedicinos dr. Juozas Račkus, baigęs Kauno medicinos institutą, irgi neatmeta tokios sužalojimo galimybės.

Bet ne tame gi esmė, labai jau šitas PGR pavyzdžio ėmimas primena kankinimą, vergišką žmogaus pažeminimą. Po šio „testavimo“, mūsų tolimai giminaitei iš nosies tekėjo kruvinas sekretas.

Pavyzdžiai gali būti imami iš gerklės, nosies, išangės. Todėl nėra jokio reikalo terorizuoti žmonių su šituo kankinimą primenančiu metodu.

Antra vertus, PGR testas fiksuoja ir „negyvus“ virusus, jų fragmentus ir, iš esmės, yra niekinis. Tai šių metų pradžioje pripažino ir PSO, šį testą koronavirusų identifikavimui laikė netinkamu net PGR metodo išradėjas Kary Mullis. Tanzanijos prezidentas Džonas Magufuli šio testo pagalba Covid-19 nustatė papajos vaisiuose, pas ožius, antilopes...

Sovietinė cenzūra rėmėsi marksistine-leninine ideologija ir nuolatos ieškojo darbo liaudies priešų. Praėjus 30 „nepriklausomybės“ metų atsidūrėme globalistinių- “COVID-19: Great reset“ cenzorių rankose. Pastarųjų išskirtinis bruožas – bukumas.

Portale stateofnation.co pateikiama štai tokia schema:



Užrašas piešinyje:

In Egypt it was a punishment for slaves.

Breaking the gland of blood encelophalitis

The damage that will follow will probably be irreversible. Hematoencephalitis gland that separates false nasal hollow from mondanta hollow and serves as an obstacle to oll forms of pollution, viruses and bacteria. Sella turcica. Pituitary gland.

Egipte tai buvo bausmė vergams.

Hematoencefalinio barjero pažeidimas

Po to atsiradusi žala tikriausiai bus negrįžtama. Hematoencefalinė liauka, kuri skiria netikrą nosies ertmę nuo mondantos ertmės ir yra kliūtis visų formų taršai, virusams ir bakterijoms. Turkiškas balnas. Hipofizė.

Nuorodos:

https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/samokslo-teoriju-kurejai-nusitaike-i-testavima-skleidzia-melagiena-esa-jis-kilo-is-senoves-egipto-bausmes-56-1473244

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/sam-melagiai-sugalvojo-nauja.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/03/tanzanijos-prezidentas-dzonas-magufuli.html

https://stateofthenation.co/?p=60786

Panaudota 15 min. nuotrauka.  










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą